güzel şeyler çabuk bitmez. belki çabuk bittiği için , ''tadı damağımda kaldı'' diyeceğin için güzel gelmiştir. her şeyin güzelliği çoğunlukla zamana bağlıdır. bir duyguyu , olayı , hobiyi her ne ise ; uzunca süre tecrübe edince sıradanlaşması olağandır.
Bitmeye değil de bitirmeye mahkum oluyor gibi insanoğlu. Güzel olan şeylere çomak sokmayı iyi biliyoruz. Düşün ki canlı türleri arasında dünyada %0.01 iken insanoğlu diğer canlı türlerinin %82 gibi kısmını yok etmiştir. Ne garip dünyayı kendi ellerimizle yok ediyoruz. Güzel olan her şey buna dahildir. Yakın olan şeyler geliyor artık. Sadece bağdaş kurup oturup izlemeye aldım.
Gamerlığımın altın çağını özledim hiç değilse mutluydum o zamanlar bir sürü arkadaşım vardı hep beraber oyun oynuyorduk makara yapıyorduk çok güzel günlerdi özellikle o dönem çok iyi bir arkadaşım olmuştu tam kafa dengimdi hatta şu an kullandığım nickname'i onunkinden ilham aldım sonra ansızın kayboldu bir daha hiç görüşemedim elimde olsa da o günlere geri dönebilseydim be!
Çok şey var aslında. Her güzel şeyin bir sonu vardır sözüne inanma eşiğindeyim. Belki de böylesi daha iyidir benim için bilemiyorum. Hayat devam ediyor bir şekilde. Sizin için de hayırlısı olsun 🦋
Uzun süredir sitedeyim ve bir çok aşk bir çok aşık gördüm. Sizin de çok önemli sorunla baş ettiğinizi gördüm ve taktir etmiştim. Gerçek sevgide olacak şeyleri yaşadınız ve hallettiniz. Tabi şu an içinde vermiş olduğunuz karar elbette sizin bileceğiniz hayırlısı böyle imiş.
Saygı bitmeden, kırmadan, dökmeden güzellikle yolları ayırabilmek bir erdemdir. Hemen herkesin hayranlık duyduğu, sevgi dolu örnek bir ilişkiniz vardı. Hakkınızda hayırlısı olsun.