Özledim seni dediğimde ya da o özledim dediğinde boynunu özledim işte sana sarılmayı özledim anlık at diyip duruyo ( Ben saf ve temiz seven biriyim kötü amaçla asla insanlara bakmam bakmadım da ) ama o bakıyo mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O da safdır o rası kesin
Nasıl yani nerden cikti
Bayır da taşımış bayır da hiç bir kız taşınır mı? Rampa aşağı olsa neyse 😁😀
Sorunun cevabı bu değil ki ayrıca seven sevdiğini her yerde taşır
Sorun un cevabı bu işte seven sevdiğini her türlü taşıdığı gibi arzular da 🙈😂👏👏
boyle seylerj sevmedigimj biliyoo dudaktan öpmeye bile karşıyım kendisi önceden aldatılmış bi çocuk bende onun 2. Sevgilisiyim neyse sevgisini bi ara hissetmedim işte kullanma olayı falan açıldı ben dedim hanı beni kullanıcak kdr yüreğin yok karaktersiz olduğunu da dusjnmuykrhn ama eğer beni üzersen ahımla yaşayamazsin falan dedim ki yaşayamaz çünkü seven biriyim neyse işte dedi ben kullanmayı sevmem dedi ki seni kullansaydım sana daha beterini yapardım falan dedi işte morlain bozuk olsun ya da olmasın seni sevdiğimi bil falan dedi
Karakteri iyi bir genç ise sen de düzgün edepli kızsan Sıkıntı yok Allah tamamına erdirsin inşallah. Olur böyle şeyler İyi akşamlar
Amin teşekkürler
bakıyor bence ama ne bileyim zan iyi değil
Zan ne demek?
ya geçen bayır çıkarken yoruldum çocuk sırtında taşıyım mi dedi evt dedim şakasına ve gitti beni bayırdan çıkasıya kdr taşıdı sonra bi ara o bana dans edelik mi dedi dans ettik ya blm garip
zan hani kanıt olmadan bişey hakkında yorum yapmak iyi veya kötü... aslına bakarsan güzel bi bağınız varmış dediğine bakılırsa ama ben yinede birkaç güzel şeylere aldanma derim
Evt çok garip ya arkadaşlara diyorum bu kdr güzel şey yapan neden kullansın ama bi bakıyoruz diyoruz bu kullanır ne yapacağımızı sasirdik
açık konuşucam bu çocuk senle sevişmeyi istiyor ve bunun için göz boyuyor ben o kadar çok insan tanıdım ki kimin neyi ne için yaptığını iyi biliyorum senin yerinde olsam yüz vermem bakayım bu sefer napıcak
Off neden her saf seven bu duruma düşüyo Deliricem ya
napalım be güzellik oluyor böyle şeyler.. yalnızlık en güzeli
boyle seylerj sevmedigimj biliyoo dudaktan öpmeye bile karşıyım kendisi önceden aldatılmış bi çocuk bende onun 2. Sevgilisiyim neyse sevgisini bi ara hissetmedim işte kullanma olayı falan açıldı ben dedim hanı beni kullanıcak kdr yüreğin yok karaktersiz olduğunu da dusjnmuykrhn ama eğer beni üzersen ahımla yaşayamazsin falan dedim ki yaşayamaz çünkü seven biriyim neyse işte dedi ben kullanmayı sevmem dedi ki seni kullansaydım sana daha beterini yapardım falan dedi işte morlain bozuk olsun ya da olmasın seni sevdiğimi bil falan dedi
boş yapmış sna diyorum o çocukla bi adım atamazsınız benden söylemesi güzel insan
Birlikte oldunuz mu hiçç
Hyr olmadık olmazda boyle seylerj sevmedigimj biliyoo dudaktan öpmeye bile karşıyım kendisi önceden aldatılmış bi çocuk bende onun 2. Sevgilisiyim neyse sevgisini bi ara hissetmedim işte kullanma olayı falan açıldı ben dedim hanı beni kullanıcak kdr yüreğin yok karaktersiz olduğunu da dusjnmuykrhn ama eğer beni üzersen ahımla yaşayamazsin falan dedim ki yaşayamaz çünkü seven biriyim neyse işte dedi ben kullanmayı sevmem dedi ki seni kullansaydım sana daha beterini yapardım falan dedi işte morlain bozuk olsun ya da olmasın seni sevdiğimi bil falan dedi
Kaçıncı sevgilin bu
3
Dierleriyle birlikte oldunmu hic
Soruma yanıtın yoksa saçma sorular sorma
Peki
bisey diyemem..
Kimse diyemiyo ki ya geçen bayır çıkarken yoruldum çocuk sırtında taşıyım mi dedi evt dedim şakasına ve gitti beni bayırdan çıkasıya kdr taşıdı sonra bi ara o bana dans edelik mi dedi dans ettik ya blm garip
amac farkli tabiki
net..
Nerden anladiniz
erkegiz ya herhalde
Ayh iyide neye gore dediniz bunu
sen malsan ben napim yav
Farklı olabilir
ya geçen bayır çıkarken yoruldum çocuk sırtında taşıyım mi dedi evt dedim şakasına ve gitti beni bayırdan çıkasıya kdr taşıdı sonra bi ara o bana dans edelik mi dedi dans ettik ya blm garip