Birbirine knk diyen iki kişi illa ki bir gün sever mi?
Erkek kız knk olmaz illa ki hoşlanırlar
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Maalesef oluyor. Başıma geldiği için biliyorum. Şöyle en iyi tanıdığını en çok seversin. Ama işin boyutunda bir taraf kanka niyetine görüyorsa bu iş uzar gider. Sonu nereye varır bilinmez.
Offf. Offf orası ayrı bir dert
Bu kanka muhabbeti gerçekten çok can sıkıcıdır. Artık demode olmuş bir kavramdır. Hiçbir erkek (gay değilse) bir kızla hiçbir şey hissetmeden kanka ya da ne diyorsanız olmaz. Bir kızın en etkileyici yanları saçı, kokusu (ter kokusu değil) ve gülüşüdür. Bunlara dayanmak çok zordur. Ha bıyık bırakıyorsa o zaman kanka olabilirsiniz. Gelelim senin soruna. Tek yapman gereken uygun bir ortamda başını ona yaslamak olacaktır. Bu kadar basit.
Başımı yaslamak mı? Ee sonra ne olucak?
Bir erkeğe başını yasladığında o ne olduğunu anlayacaktır ve yapması gerekeni yapacaktır (yanağını okşamak veya öpmek gibi). O kadarını da anlamıyorsa yapacak bir şey yok.
Ama ben tesettürlüyüm ve bunu yapmam doğru olmaz
Dini açıdan bakacak olursak kanka olayı da din açısından doğru gözükmüyor. Bunu eleştiri gibi düşünme. Bana kalırsa, seviyorsan ve sevdiğini düşünüyorsan sorun yok.
Seviyorum da seviyor mu Allah bilir 🤧. Muhtemelen arkadaşça
Bana göre en iyi sevgili de knka dediğin insanla olur birinizi tam anlamıyla tanımış olursunuz ayrıca kanka olduğunuzdan birbirinizin doğal hallerini de bilirsiniz ve zamanla bu sevgi aşka donebilir ihtimaller nedern olmasın 😅
Bencede ya katılıyorum
Sen sanırım ondan hoşlanmaya başlamışsın ama onda sana karşı bir hareket yok galiba?
😓 evet hoşlanıyorum. Yoo var var da arkadaşça mı öbür türlü mü bilmiyorum. Sorunca burada 52 kişi hoşlanıyor demişti ama tahmin işte
Şimdi şöyle diyim kız kankam vardı benimde ama sevgili gözüyle hiç bakmamıştım ona değer verirdim onemserdim yakındik baya birbirimize hani konuşmalar falan sürekli ama arada sevgililik yoktu adının sevgililik konulması önemli değil önemli olan bir insanla güzel vakit geçirebilmen onunla mutlu ve kendin olabilmen o yüzden takılma o benden hoşlanıyor mu öyle mi böyle ki sevdiğin kişi yeri gelir kanka yeri gelir baba gibi hissettirmesi lazım değil mi zamanla da eğer duygular karsilikliysa bir taraf açılır illa 😅takma kafana
Evet öyle tabi mutluyum onun yanında bende 😊🥰 , ama insan istemiyor başkasını yanında iste. Karşılıklı mı bilemiyorum.
Kendini fazla kaptırma hani çok duygularını kapartma ya da bağlanma sonrasında düşündüğün gibi olmazsa üzülürsün platoniklige dönüştürme olayı derim sana 🙂 olursa olur olmazsa olmaz boşversene hayatında tanıdığın ne ilk ne son erkek olacak emin ol illaki sevgli olsanız da bidyerde bitecek 😅😅 eskiden o öyle sonsuza kadar sevmek
Kaptırmıyorum ztn üzülmeye alışkınım ben 😂. 3 kez red yedim ve hiç sevilmedim koymaz. Evliliğe götürenler var
😅😅😅 ahahha sen baya red edilmeye bağışıklık kazanmışsn o zaman 😅😅😅
Evet 😓
Agaaa bee 🚬 gel kanka plak senle sana bir dost lazım 🙂
Dost tm da bana aşk lazım hdhshsjs cidden sevgiye açım , dışarıda o çiftleri görünce süt dökmüş kedi gibi bakıyorum
😅😅😅 sen rahat ol hepsinin açlığını gidericez dostum 🤜 ahsjjs karışma bendeeee
Bdjshshs hıı evet kesin geçer
😅😅😅 ahahsh ne diyeyim olmayacak duaya amin deme bak dalgana ya
Olmicağı ne malum 😼
😅😅 olacagi ne malum 🤔😁😁
Hehehe doğru ya kaç kez red yedim ama niye yedik bilmiyorum erkekler güzel olsun ister temiz ahlaklı da biriyim niye olmadı anlamadım. Ama yok ben bulurum yollarını inşallah 🤧😂
😅😅😅 Ahahha on numara 5 yıldızsindir umarım dostum sen rahat ol çıkar gönlüne göre biri ahahhah 😁😁 emin ol sevgilisizlik daha iyi kafan rahat kıymetini bil
Öyle öyle.. İnşallah. bilemiyorum valla 😂😂
😅😅 hayırlısı be gülüm ahhaha 😅😅
Aynen hayırlısı inşallah
Cevap
6Cevap
Kişiye bağlı o karakter meselesi
Kişiye bağlı, hoşlananlar da vardır elbet
Evet òyle. İnşallah
yok be knk :)
Neden be knk
hoşlanıyorum senden
ufak bir canlandırma ;)
Anlamadım
Sever.
Hadi inşallah
Sever
İnşallah ya
Niye sevsin ya
Niye sevmesin ya
Steve harvey de dediği gibi erkek hep pusudadır.
Jdjsjsjs
Hıhı
Kesin
Hadi inşallah
Ama senin büyük payın var koluna gir sürekli böyle şeyler yap yakinlas ona ama belli etmeden aşık edersin böyle
Nch koluna giremem de en fazla ufaktan dokunurum. Aramız iyi ztn Allahtan
Böyle arkadaslik ilişkilerinde kızlar belirler samimiyeti sen ayarla samimi ol koluna falan gir erkekler birsey demz
Demez demesine de hem çekinirim hemde fazla yakınlaşmış olurum. Tesettürlüyüm ben 🧕🏻
O zaman birsey diyemeyeceğim maalesef
😊. Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?