2 ay once ayrildik okula geldik ilk gunlerde normal konustuk ama kimse konuyu acmadi sonra instagramda umarım yarın seninle gezerim tarzı yazılar beğendiğini gördüm okulda da bakıyordu bana çaktırmadan yakaliyordum en son ego veya gurur yapiyo diye düşünüp adım atayım dedim tiyatroya davet ettim yer bakip haber vericem dedi akşam ne aradı ne mesaj attı sinir olup yazdım gelmiceksen soyle dedim arkadaşıma sorcam, gelmicem arkadasina sor yazdı niye haber vermiyosun dedim haklisin kusura bakma unutmusum yazdı yani okulda çaktırmadan bakan çocuk yazılar beğenen çocuk unutmusum diyo bana o kadar belli ki bilerek yaptığı, sinir oldum ve heryerden sildim bu sefer de okulda böyle arkamda durup milletle saçma sapan komik olmasa bile gülüşmeler bi kendini ortaya atma çabası icinde ne yapmaya çalışıyor bu arkadaşlar biri fikir versin lütfen amacı ne bunun resmen bilerek aci cektirmeye sinir etmeye calisiyor beni ya bu şekilde de unutmak istesem de yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ergensel bir davranis bence hic takma gormezden gel kudursun hatta baskasi ile ilgilen oh olsun
Ya bende öyle yapmaya çalışıyorum ama cidden sinir bozucu olmaya başladı ben bunun olduğu yerden kaçmaya çalışıyorum bu sanki özelllikle dibimde sinir etmeye çalışıyor arkamdaysa böyle sacma şeylere bile gülüyor kendini ispatlama çabasında sanki sürekli yani niye yapıyor bunu adım da attim umursamaz rolüne girdi canım gibi sanki ben bilmiyorum unutmadığını, şimdi de hala bu çabalara giriyof ne yapmaya çalışıyo ya bu şekilde nasıl unutucam ben
Okudum yazdiklarini tadigim var onunkide boyle yapiyor ayrildi o istedi ustelik. Ayni siniftalar arkali onlu oturuyorlar cocugun arkadaslari surekli imali laflar cocuk gecerken kizin yanindan falan kendi hic bakmiyor ama sacma sapan yok iliski istemiyormis oyle bir hale getirmiski kizi sanki kiz oluyor onun icin ama değil simdi kiz baska cocuklarla konusuyor aslinda cocuklar gelip konusuyor aptal o sen cok guzelsin kafayi yemis nasi birakmis seni vs vs sende boyle yap baskalari ile ilgilen unut onu bence seni sacma sapan bi nedenden birakan gene birakir boş ver daha neler cikar sogut icini ondan hele ki lisedeysen amann gencsin cok. Sende onu kiskandir catlasin
Ben unutmaya çalışıyorum ama o sürekli dibimde bilerek delirtmeye çalışıyor bu şekilde nasıl unutucam ki ayni unide ayni siniftayiz bode
Zormis evet baskasina odaklan bence arkadasinda olsa surekli onlan bisiler yap vs
bence unutamamis seni hala hayatinin bi parcasi olmak istiyo ama kabullenemiyo ve emin degil
Ya bak noldu biliyor musun biz bununla ara tatilde tartışmalar yüzünden ayrıldık çok seviyodum soğudum dedi ve ayrıldı aradan 1 gün geçti profilimde bi erkek görmüş ona sinir olup aradı yani soğudum lafı da rolmüş bu arada, neyse aradan 1 ay geçti okula geldik aynı sınıftayız
İlk gün bu beni sınıftan bi çocukla derste yan-yana otururken gördü sürekli bize bakıyordu kıpkırmızı oldu o gün gidip konuştum ben adım attim normal muhabbet ettik kafede lavaboya gittim bi çıktım tüm koridor bunun parfümü kokuyordu ben lavaboya girer girmez hemen sevdiğim parfümü sıkmıştı, ikinci gün yine ben adım attim bu sefer soğuktu üçüncü gün ben gitmedim o geldi çıkışta konuştu bide sırf denk gelmek için ayakkabısını bağlar gibi yapiyodu
Sonraki gün de bu arkadaşlarıyla yanımıza geldi oturdu sürekli sanki benimle muhabbete girmeye calisiyodu tüm dikkati bendeydi ama o günden sonra ikimiz de adim atmadık çünkü bu beni bilerek kiskandirmaya başladı gitti instagramda önceden sildirdigim profili ekledi ve hayatında hiç yorum yapmamış insan yorum yaptı kizin videosuna, biliyor ya benim baktığımı sinir oldugumu bilerek yazdı yani tabi ben tepki vermedim
Baktım bu okulda çaktırmadan bakıyor bide yazılar beğeniyor umarım seninle gezerim diye dedim heralde egodan gelemiyor ben adım attim gelemicem işte arkadaşına sor unutmusum haber vermeyi falan dedi ( unutması imkansız zaten kuzenine bile anlatmıştır) neyse ben o sinirle bunu 2 aydır silmemiştim adım atar diye ama o gün heryerden sildim, bugün gittim okula hiç yüzüne bakmadım hatta onun olduğu ortamdan kaçtım hep bu da ben neredeysem orada olup arkamda durup özellikle neşeli bi şekilde laf atmaya kendini göstermeye çalışıyordu biri çok saçma bisey söylese bile gülüyordu gıcık olduğum bi kızla geziyodu kizin sevgilisi var ama yine de konusuyor yani ve ben bunları bilerek yaptığını hissediyorum
Acaba hâlâ onda mısın değil misin kontrol ediyor
Ne yapmam lazım pişman etmek istiyorum
Tınlama bile
Hiiiçç takma
Öyle bi mutlu ol ki onun farkına bile varma
Niye ayrıldınız
Biraz uzun anlarsam okur musun
Olur anlat
Ya bak noldu biliyor musun biz bununla ara tatilde tartışmalar yüzünden ayrıldık çok seviyodum soğudum dedi ve ayrıldı aradan 1 gün geçti profilimde bi erkek görmüş ona sinir olup aradı yani soğudum lafı da rolmüş bu arada, neyse aradan 1 ay geçti okula geldik aynı sınıftayız
İlk gün bu beni sınıftan bi çocukla derste yan-yana otururken gördü sürekli bize bakıyordu kıpkırmızı oldu o gün gidip konuştum ben adım attim normal muhabbet ettik kafede lavaboya gittim bi çıktım tüm koridor bunun parfümü kokuyordu ben lavaboya girer girmez hemen sevdiğim parfümü sıkmıştı, ikinci gün yine ben adım attim bu sefer soğuktu üçüncü gün ben gitmedim o geldi çıkışta konuştu bide sırf denk gelmek için ayakkabısını bağlar gibi yapiyodu
Sonraki gün de bu arkadaşlarıyla yanımıza geldi oturdu sürekli sanki benimle muhabbete girmeye calisiyodu tüm dikkati bendeydi ama o günden sonra ikimiz de adim atmadık çünkü bu beni bilerek kiskandirmaya başladı gitti instagramda önceden sildirdigim profili ekledi ve hayatında hiç yorum yapmamış insan yorum yaptı kizin videosuna, biliyor ya benim baktığımı sinir oldugumu bilerek yazdı yani tabi ben tepki vermedim
Baktım bu okulda çaktırmadan bakıyor bide yazılar beğeniyor umarım seninle gezerim diye dedim heralde egodan gelemiyor ben adım attim gelemicem işte arkadaşına sor unutmusum haber vermeyi falan dedi ( unutması imkansız zaten kuzenine bile anlatmıştır) neyse ben o sinirle bunu 2 aydır silmemiştim adım atar diye ama o gün heryerden sildim, bugün gittim okula hiç yüzüne bakmadım hatta onun olduğu ortamdan kaçtım hep bu da ben neredeysem orada olup arkamda durup özellikle neşeli bi şekilde laf atmaya kendini göstermeye çalışıyordu biri çok saçma bisey söylese bile gülüyordu gıcık olduğum bi kızla geziyodu kizin sevgilisi var ama yine de konusuyor yani ve ben bunları bilerek yaptığını hissediyorum
Peki siz ne kadar oldu çıkalı ve yaşlarınız kaç
22 ya 4 ay oldu ama 4 ayin hergünü buluştuk
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Onu burada anlatamam sen amaci söylesen
Ozaman istk at ordn detaylı konuslm
Sen olayi yorimlicak misin +18 konulara girmek icin çağırıyorum heralde
Cagiryosun
Hayır detayli bişey sorcam istk at
Önce bi yorumla olayı
Tm istek at aklımda bir soru var ona göre yorum yapacam
Yazdım
olgunlsmamis ez7k
Amacı ne ne yapmaya çalışıyor hem adım atiyorum umursamaz rolü yapıyor hem de hala kislandirma çabasına giriyor
O ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksın. İmalı cümleler sarf etmeyeceksin. Örneğin “Nasılsın?” diye sorduğunda asla “İyi olmaya çalışıyorum” gibi cevaplar vermeyeceksin. “Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor” deyip telefonu sen kapatacaksın. Bu hareketinin eski sevgilinin telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüphen olmasın. Böyle yaptığında seni tekrar arayabilir, “Bu kadar mı çabuk vazgeçtin benden?” gibi sorular sorabilir. Sakın kanma, yumuşama. Ona “Hayat devam ediyor, kimse aşk acısından ölmüyor” diye cevap ver.
amac bu ergen dwrsine calismis
Aramıyor ki hayatta aramaz o, ben adım attim hatta umursamaz rolüne girdi unutmusum falan dedi tiyatro olayında, halbuki unutmadığını biliyorum imkansız yani ama bilerek onu yazıyor işte okulda da yüzüne bakmıyorum arkadaşım yine bakışını yakalıyor ve dersteyken arkama geçiyor bilerek kızlarla sanki çok mutluymuş gibi konusuyor sürekli kendini gösterme çabası var arkadaşım diyo ki ben o anda komik bisey bile söylemedim ama güldü yani niye bunu yapıyor nasıl pes ettirebilirim pişman etmek istiyorum
himm sevmiyor be ozamsn
Ee o zaman niye kiskandirmaya çalışıyor hala
Yazdim