Herkese atar diye mi düşünür kendimi kotu hissettim öyle düşünüyorsa demekki kendide herkese atıyor kendimi basit kız hissettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Uzak dur
Degmez ayrıl kurtar kendini unut gitsin
DegmezÜzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler cümleleriniz icin Ben bu kişiyi sevdim zaten takmama gerek yok
En İyi Cevaplar
Daha önceden istemediyse başkasından istemez, he istediyse ister. Kendi etrafımdan örnek vereyim, genelde evlilikten uzak tutkulu ve ayaküstü bir şeyler yaşamak isteyenler ister genelde. Kendinizi çok kaptırmayın. Seviyordur illa. Bedenen. Şahsen ben birlikte olduğum birinden bile istemedim ama tercihen, her şey yerinde güzel bana göre.
00 Yorumla
öyle hissetme saçma bi düşünce o zmn o da herkesden istiyor anlamı var düüşnme öyle ama bence kimseye nude atma çok merak ediyorsa gözleri ile baksın :) erkek milletine güven olmaz ayrılırsanız inşallah ayrılmazsınız seni ifşalayabilir gerek yok bence nude e felan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermeyecekseniz sevgili de olmayın. Dininizde seks günah da sevgili olmak evlenmeden böyle konuşmak değil mi? Yok seven erkek seks yapmaz seben erkek nude isyemez. Yo ister ama sana böyle hissettiriyorsa demekki seni sevmiyor. O zaman hala seviyorum onu diyip mızmızlanmanın anlamı var mi? Sene olmuş 2022 hala sorular nude isteyen erkek sever mi? Diş fırçalamak orucu bozar mı?
08 Yorumla- +1 yıl
Obje
- +1 yıl
Vuuuuv. Birisinin yarasına dokunmuş.
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ İncel
Cevap sahibi+1 yıl@Belkibirgünbiryerde okuma yazman mi yok? Ben kullanılmak istemiyorsan sevgili yapma o zaman bir erkekle o niyetle konuşman da dinine göre yanlış diyorum uwww damarına dokunmuş falan. Sadece aşırı ezikçe bu tür sorular. Kalkamayacaksan altından yatma altına o zaman dedim.
- +1 yıl
İncel ne alaka laa senin kıllı ammına mı kaldım. Sevgi işini almaktan vermekten ibaret gören biri objedri kime dersen de öyle söyler sadece objeler kabul etmez :d
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ hahaha ezik okuduğunu bile anlamıyor evet incelsin
- +1 yıl
Tamam en verişgen sensin ok
- 8 ay
Helal kız sana
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİster niye istemesin ki sonuçta seviyorsan görmek istersin değil mi
11 Yorumla
Soran+1 yılErgence bir şey
Herkese atar düşüncesini düşüneceğine bir insan kendine nasıl olurda bu saygısızlığı yapar insan kendini nasıl olurda bu kadar düşürür bunları düşün nude isteyen insanin sevgisi de yalan kendiside yalan çok tutamiyorsa kendini gitsin p*rn* izlesin rezil insanlar topluluğu
13 Yorumla
Soran+1 yılResme kadar canlı yaşıyorlar
Soran+1 yılAmacı benimle ilişkiye girmek degil o yüzden sevmiyor diyemem ona karşı düşüncem karisik
- +1 yıl
Konuyu uzatmak istemem ama seven insanla sevmeyen insanı iyi analiz etmek gerek nude isteyen de evlilik öncesi cinsellik isteyen de bana göre sevgisi yalandır bu konuda netim kimse bana istisna demesin adam olan bunları yapmaz sonra ortada kalan tehtid edilen resimlerini internete atarım diyen bir sürü zihniyeti bozuk insan doluyor her taraf böyle bakın birde bu duruma bu tarz zihniyete sahip insan sevse ne olur öyle birinin sevgisine ihtiyaç duymak ya da beklentide olmak bile bana ters
+1 yılSeven nude istemez o sadece kendi zevki peşinde. İstediğini aldı mı seni ortada bırakacak. Nude atmak evet basitlik göstergesi bana göre kimse kimseye tam anlamıyla tanımadığı sürece nude atmamalı. Hatta hiç atmamalı. Kimin ne olduğu belli olur mu ki hayır. O kendisi de basit bir insan demek ki herkese atıyorsa. Her önüne gelene özel fotoğraf atılmaz. Ciddi düşünen çiftler bile atmamalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNude istemesindeki amaç nedir önce onu bi düşünün derim. Reel hayatta görüşmüyorsunuz zannediyorum. Ve sevgilisiniz. Ne kadar emin olabilirsiniz ki internete koymayacağından veya bi arkadaşı ile paylaşmayacağından? .
12 Yorumla- +1 yıl
Reel hayatta görüşmediği birine sevgilim demesi de normal değil. Bence bu da sorgulanmalı.
- +1 yıl
@Sigaravarmı kesinlikle..
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılYani soyleki deger veren istemez gibi neden dersen gizli mod tan bir google yaz hepsi kiz ayrildiktan sonra nete duser mesela yandex arama modoru olarak ulkeye girdi ifşa motoru oldu binlerce dosya miluonlarca foto
00 Yorumla Değer veren nude ister ama o değer 1 kaç ayda olmaz 1 yıl falan olsa tamam diyebilirim ama daha bir kaç aylık birisine güvenemezsin çünkü telegramda falan sürekli bu benim flört bu benim sevgili falan diye binlerce ifşa var öyle herkese atma yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylere karşıyım. Nude istemeler falan. Bunu kendine saygısı olan yapmaz. Kötü hissetmekte de haklısın. Belki şansını denemiştir. Ama süreklı istıyorsa bitir sana uymuyorsa. Ben bitirirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla konuscam zaten kendimi kotu hissettim
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılRedditte hergün türk kızlarının ifşası çıkıyor. Beyler eski sevgilim diye paylaşıyorlar herkes görüyor. Enayi gibi 3 gündür tanıdığınız insanlara güvenmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster çünkü değer verdiği için p*rno izleyip mastürbasyon yapmaktansa sevdiği kıza bakıp yapmayı tercih etmiştir adam gibi adamdır nude isteyenler
43 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi sordum
Cevap sahibi+1 yılCevabım ciddi ztn
Soran+1 yılKendimi kötü hissediyorum basit seks objesi gibi ama bir yanda sonucta karşılıklı
+1 yıldövüş kulübünün 1. kuralı: sevgi hsseden erke nude istemez en fazla gerçeğini görmek dokunmak isteyebilir ama nude falan istemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamm anladım değerim yok
+1 yılistiyorsa zaten o da zamanında atan birisidir ve seni seven istemez hiç sanmam
şimdi nude cu sextingci erkek ve kadınlar ya saldırır yorumuma ya eksiler çokta umurumdaymış gibi00 Yorumla
+1 yılŞu nudeler de bir bitmedi gitti. Seviyorsan seviş o zaman nude nedir ergen asosyal hareketleri tamamen.
010 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle
- +1 yıl
İlişkinizde bol şanslar dilerim. Gerek duymayın böyle şeylere gerçek olan o an çok daha önemli
Soran+1 yılOrası öyle resim atarak basit kız konumuna düştüm ona üzüldüm bir de başkalarına attım önemsemez gibi ne hale geldim
- +1 yıl
Tekrar aynı hatayı yapmazsın sıkma canını
Soran+1 yılAynen tekrar yapmm çok ergence bir şey
Soran+1 yılZaten benimle ilişkiye girme niyeti yok sonuçta
- +1 yıl
O zaman asla tekrar yapma ama canını da fazla sıkma boş ver
Soran+1 yılYani bakireyim sonuçta insanlar neler yapıyor önemli olan namusuna leke getirmemek çıkmaz yollara girmemek
Soran+1 yılÇok taktım beni sevmediği düşündüm acaba gözünde ne oldum herkese atıyor diye mi düşündü zaten birkac kişiye attım saçmaladim
- +1 yıl
Onun ne düşündüğünün bir önemi yok boş ver sen kendini biliyorsan yeterince o yeter
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçrekten seviyorsa karakteri varsa adamsa nude isteyeceğini sanmam
onu ancak şeyinden başka bir şey düşünmeyen abazalar yapıyor10 Yorumla neden nude atıyım ben ya kendimi insanlara bir yemek gibi sunayim kesinlikle yanlis birsey benim bedenim bana ozel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu basitlik değil.
bu tarz isteklerin karşılıklı olması çok doğal değil mi?
Arzulamakta, arzulanmakta güzeldir.00 Yorumla
+1 yılistemez arkadaş seven insan çıplak resimler ister mi ya terbiyesiz kişiliksiz sahibi insan öyle yapar.
00 Yorumlaİsteyebilir, dinsiz biri mesela niye istemesin? İstese ne olur istemese ne olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç iyi degilim nude istedi diye beni ne sandı atttim herkese attığını düşünür ben onu cok sevdim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBasitlik ile ilgisi yok ama güvenmiyorsan eğer kesinlikle atma. Hatta bence güveniyorsan bile atma. Sonradan başın ağrımasın.
00 Yorumla
+1 yılHayir nude atmayin kendinden cok guvendiginde olsa yuzunuz asla olmasin
Biz attik birbirimize ama o evlenince hepsini sildim cogu tehdit ediyor00 Yorumla
+1 yılDeğer veren tabiki nufe isteyebilir, seven kişi de arzular sevdiğini, ama şartların olgunlaşması lazım bunun için
00 YorumlaEvet ister. Asıl değer vermeyen istemez ki gözü dışarıda demektir.
07 Yorumla- +1 yıl
Bunu bu şekilde ölçmek doğru değil ki
- +1 yıl
@edanrsmsek neden?
Soran+1 yılValla kimin ne olduğu belli değil önemli olan tehdit etmiyorsa o önemli ya da terketmiyirsa
- +1 yıl
Değer vermek nude gibi şeylerle ölçülecek şeyler değil çünkü mesela adam senden nude istedi ama senin problemlerini önemsemiyor o zaman değer vermiyordur veya çok değer veriyor cinsel bir şey isterse gideceğini düşünebilir bu yüzden nude istemekten çekiniyor olabilir vs vs
- +1 yıl
@edanrsmsek aslında burada kişilere bağlı bir durum. Eğer bir şekilde anlaşma uyum varsa olabilir istenebililr. Birbirlerine atabilirler. Bunu kullanmak olmaz sadece o kadar.
- +1 yıl
Tabii ki evet kişiler arasındaki ilişkiye bağlıdır. Fakat tamamen değer vermekle ilişkilendirilemez
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstemez baya bi zaman gecmis olmasi lazim ayrica nude atmak sacma oldun telefon ortada kaldi millet ozel hayatiniminogrensin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bence sen kendine değer ver ve bir tane abaza or***spu çocuğuna özel yerlerini atma.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir daha kimseye atmam oda attı
Soran+1 yılResmi bırak herks canlı yaşıyor
- +1 yıl
O onların sapıklığı kardeşim. Sen kendinden sorumlusun. Lütfen bir daha böyle şeylere kalkışma.
Soran+1 yılZaten bir daha atmam resme kadar canlı yaşıyorlar yanj onu demek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa cool kız olmuyorsunuz öyle soğuk namuslu vb. takılınca rahat olun
03 Yorumla- +1 yıl
@Scobody Alakası yok dostum nede atmayan kız temiz atan pis kirli vb. ne kadar saçma bir düşünce
Soran+1 yılAtıp atmamak değil sorun bence zina yapmamak insan neler yapıyor resme kadar
niye istemesin. ben bu kafayı anlayamıyorum. sevdiğimiz kıza rahibe gibi mi davranak mk ne isteniyor cidden ya?
02 Yorumla- +1 yıl
AŞXMSŞXMSŞ buna çok güldüm
- +1 yıl
@TYTDÜŞMANI peki efendim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok normal bir şey. Eğer güveniyorsan gönder ama yüzünü gösterme fotoğrafta
00 Yorumla
+1 yılsakın gönderme haa!! sonrası şantaj felan. Sevse zaten istrmez. Koy tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yılbiri sizden nude istiyorsa kanka değer vermeyi falan geçin ayrılın ondan valla
01 Yorumla- +1 yıl
+1
Benim görüşüm şu yönde attıysa eğer değerliyim ve o değeri karşımdaki de hissetmeli die düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılEvet ister nudene değer veriyor sonuçta nude atmasan başkasına gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. O değerli zamanını neden böyle saçma şeyleri düşünerek harcıyorsun. :D
00 Yorumlabasitlikle alakası yok tercih meselesi atmazsan tepkisini ölçmüş olursun uzaklaşıyorsa demekki niyeti fsrklıymış
00 Yorumla1 Seni deniyor olabilir.2 deger verse nude istemez reelde biseyler yasamak istemesi cok normal ama nude cok guvensizlik veren bi durum bence. 3 Sen eger onun istegi uzerine nude atarsan ciddi anlamda basit biri olursun bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmanın içeriğine bağlı konu oraya konuşma esnasında mı geldi direk mi geldi ona göre karar ver
00 Yorumla Aslında onun istediğini senin de istemen lazım o istedigi zaman seninde isteğin varsa sorun olmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi herseye kotu hissediyor bu kizlar en iyisi hic dokunmamak 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Değer verdiğim insandan isteyebilirim. Olabilir bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNude istiyor diye atılır mı veya değer vermiyor sevmiyor diye mi dusunulumesi gerekiyor
00 Yorumla Hayır istemez gerçi sanal platformdan tanıdığın birinden duygusal bişey beklemen de biraz garip (eğer öyleyse)
00 YorumlaBen sevgilisinden cinsellik isteyenlerdenim ama asla nude istemem
10 Yorumla
+1 yılAlıntı ve bir kaç düzeltme::
Herkes En değer verdiği şeyi görmek ister taaaabiii00 Yorumla
+1 yılKadın erkek ilişkisinde bu normal bence. Atıp atmamak kişinin kendisine kalmış.
00 Yorumla
+1 yılDeğer veren namusunu korur beklemeyide bilir istemez bence
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır seni malzeme olarak kullanıp atar buna izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğer veren erkek nude falan istemez hayatta istemez nude isteyen az buçuk ilişki isteyen erkek bitik erkektir uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemez isteyemez.
Senin atıyor olman da böyle düşünüyorsan basit olmadığın anlamına gelir.
İsterse küssün, ilişkiyi bitirsin ama asla atma.00 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğinden herşeyi ister
10 Yorumla
+1 yılDeger verende gormek ister vermeyen de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişkiniz ne kadar zamandır var?
00 Yorumla
+1 yılnude atan basit kız mı oluyo
00 Yorumla
+1 yılSana atan herkese atar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılSitedekilerin %90 ina basit kız dedin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. sacmalama nıye öyle düşündün?
00 Yorumlaamacı farklı deger verse ne gerek var nüdeye
00 YorumlaEvet bende oncede baskasina atmistir diye düşünür
00 Yorumla
+1 yılİstemez otiplerin sevmediğine %1000 eminim
00 Yorumlaİstemez yeter artık sormayın bunu.
00 Yorumla
+1 yılNude isteyince değersiz olmuyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek nude istemez
01 Yorumla- +1 yıl
katılmıyorum, sevende de tutku vardır, sadece bunu istemesinin ne kadar güvenli olduğu konusu dışında
+1 yılKorkmuyor musunuz siz ya
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı