İlla her şeye doymuş olması mı gerekiyor yoksa kişinin kanında mı vardır yapacağı varsa yapar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece bir tane sevgilisi olmuş ise neden korkar ki insan o kişiden? Demek ki çok seçici ve her yolda geçen insanı hayatına almak istemiyor. Böyle insanlar aksine çok çekici en azından benim ilgimi çeker ve onunla düşünebilirim. Zaten benim de bir tane sevgilim oldu sadece. Seçici olmanın doyum ile alakası yok.
Yapacağı olsaydı her sokakta yürüyen kıza yürürdü şekilden şekile girerdi. Demek ki yokmuş.32 Yorumla
Soran+1 yılÖzlemim ne güzel yazdınız
Soran+1 yılYüreğinize sağlık ❤️❤️❤️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece, Dobra ve dürüst insan seviyorum ben. 1 tane veya 5 tane değil ki konu.. Veya çok erkek, çok kadın ile olmakla ilgili değil...
O kişinin karakteri ile ilgili.. Veya içinde bulunduğu durumla ilgili. Kimseyi yargılamamayı öğrendim, yargı dağıtacak ta değilim.. Herkes yaşadığını bilir. Ki insan bile zaman ile, içinde bulunduğu sosyal çevre ile etkileşimler nedeniyle değişebilir... Siz, yine de her zaman biraz korkun... Büyük laf lar etmemeli...13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız yüreğinize sağlık
- +1 yıl
Rica ederim, arkadaşım.
Günaydın.
Günün güzel geçsin. - +1 yıl
Teşekkür ederim.
İyi akşamlar...🌿
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNeden korkulsun ki?
İlla karı kıza doyması, geçmişinin kalabalık olması mı lazım sizleri aldatmaması için? Sizler sanıyorsunuz ki benden önce ne kadar doymuşsa, artık sıra bana gelince gözü kaymaz. Aslında bu çok üzücü bir durum. Kendinizi basitleştiriyorsunuz. Sabreden, geçmişi kabarık olmayan, doymamış, temiz, seçici erkekten korkacağınıza her haltı yiyip doymuş adamdan korkun.13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi temiz bir adam sevdik uzun ilişki sonrası aldattı kimse masal anlatmasın valla
- +1 yıl
E o bir adam çürük elma çıktı diye sepeti komple atıp hepsine çürük diyebilir misin?
Soran+1 yılHayır haklısın bu konuda çürüğüne dek geldik diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Doymak tabiri kişiden kişiye değişen bir olgu. 10 larca beraberligi olmuş olan hala aranıyor, 2 birliktelik yaşamış kişi kendini artık çok daha uzun soluklu bir ilişkiye uygun görüyor olabilir.
33 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız yüreğinize sağlık harika
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir tanesi olmuşsa çok seçici demektir
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde uzun bir ilişkiydi ama ayrıldık şimdi eskort kovalıyor 🥺
- +1 yıl
Eskort kovalayan erkek eziğin önde gidenidir
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet çıktığı kızı gördüm inanamadım ve gerçekten üzüldüm
Soran+1 yılTinder tanışmışlar
- +1 yıl
Askim tindera kadar düştüyse çocuktan kurtulduğun iyi olmus
Soran+1 yılHaklısın orası hiçte masum bir yer değil miş
- +1 yıl
@ametist00000 benim hiç sevgilim olmadı. çok fazla çok kolay fırsatlar çıkdı.45 yaşımda bile 20 yaş kızlar oldu istediğini belli eden, hiç birine karşılık vermedim özel ilişkimiz olmadı. cinsel gücümde çokk iyi fiziki olarakda beklentilerin üstunde 17.. sadece eskortlarla masözlrle vs ücretli yaptım. ben ezik faln değilim
- +1 yıl
Eskortların çoğu o işi istemeyerek yapıyo kadının fırsatı olsa öyle bir iş yapmazdı çoğu antidepresan alarak hayatta kalıyo erkeklerin ise uçkuruna sahip çıkamayıp bu kadınlara para yolu ile sahip çıkmaları bencillikten başka bir şey değil
- +1 yıl
@ametist00000 eskortlarda seçiciyim. sizin dediğiniz gibi zorla istemeden sadece para için yapanlarla görüşmem. dikkat ederim bu konularda
- +1 yıl
Eğer öyleyse bu konuda bir şey diyemem tabi ki bu senin hayatın beni ilgilendirmez üstüne lafta söylemem ezik vs…
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı ama kızları aldatan ve terk edenlerden daha iyiyim
20 Yorumla
+1 yılBelki adam zor unuttu.. Bunu hesaplamak yerine, kişiyi tanımak daha mantıklı. 22 kişi ile çıksa korkulmayacak biri mi olacaktı? Çok kişi ile çıkandan korkmak gerekir. Demek ki ilişkide başarısız..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevebilmek ya da birine ait olmak ya da birine bağlı olmak kolay degil. Kimine göre sayının yuksek olmasi büyük dikkat çeker, kimine göre bu aşka verilen degeri simgeler.
Hayata nasıl baktığınıza göre değişebilir. Oyuzden herkes istediğini düşünmekte özgürdür. Ama kisi de istediğini yapmakta. Bunu da unutmamak lazım.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu kişiye göre değişir bazıları zor ilişkiler yapar daha secicidir ya da duygusal olarak çoğu zaman bu tür şeylerden uzak kalmışta olabilir bir tane kız ya da erkek arkadaşı olması o insanın korkulur olduğunu göstermez..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız yüreğinize sağlık
- +1 yıl
rica ederim 🙏
+1 yılBi ben mi daha alfa göruyorum o tarz erkekleri, diğer mallar gibi kız peşinde koşmamış kendisni geliştirmiş ne güzel sizde serseri boş tiplere alıştığınız için garipsiyosun
24 Yorumla
Soran+1 yılTabi alfa dimi 6 yıllık ilişkim bitti ilki olduğum adamdan çok haklısın serseri boş insan dimi
- +1 yıl
Wtf
- +1 yıl
Uzun sürmüş baya
- +1 yıl
@ametist00000 aynı sorudaymış
Karıya kıza doymuş erkek daha iyidir, dışarıda ne olduğunu bilir ama doymamış allah korusun öylesinden ahjs
10 Yorumla1 sevgilim oldu ama bu başka şeyler yapmadığım anlamına gelmez. Ha, bu da çok olmadı ama yaptım. Vicdansız davranmadım, kimsye yalan söylemedim, niyetimi hep belli ettim.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli dürst olmak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimden bahsedersem kötü ilişki yaşamaktansa hiç yaşamamayı tercih ettim seçicilik diyebilirsiniz
Ama söylesem kimse inanmıyor orası ayrı😂21 Yorumla
Soran+1 yılSeçicilik iyidir
+1 yıl
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha biraz böyle sanki
Kadın erkek fark etmez kişinin içinde varsa yapar zaten. Doymuş veya doymamışlıkla alakası yok bunun.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen siz erkekler kafanız sadece buna çalışıyor
Soran+1 yılSana konuşma hakkı veren olmadı
+1 yılKarakterinde ve kanında olması gerekli elbette herşeye doymuş insan derken saa bir tanir fakat insan herşeye doymaz kanında vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sağlıcakla
Her halde ki kanın da oluyor. Bir tane kız yaz mış tır sevgili olalım mı diye ya da o bir defa denemiştir. Sonuç da kadına bağlı çoğu şey Çaba, gayreti biz gösteriyor Sabır da oluyor ama kanı bozuk insanlar çok onlar da biraz umursamaz yapıyor bizi
10 Yorumla
+1 yılBir tane olmuş olması onun seçici olduğunu gösterir. Bu güzel bir şey ama aynı zamanda yoklukta olabilir. En önemlisi ise bir kişinin bir sevgilisinin olması onun düzgün bir erkek olduğunu göstermez yani korkulur.
10 Yorumla
+1 yılolmuş ama ne ölçüde ne kadar süre olmuş. 3 sene uzaktan görüştüyse mesela olmuş oluyor mu?
6 sene aynı evde yaşaması nasıl olur mesela? birincisinden ben bile tırsarımm bu arada sağlam duvar kalmazsa diye..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl.. Yani çok kötü biride olabilir o yüzden kimse onu hayatında tutmayadabilir..
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kötüleri severiz zaten biz hep
- +1 yıl
🙄🙂😊
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kişinin kanında vardır, yapacağı varsa illa yapar yani biliyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın karakter meselesi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez herkesten kork babana nile güvenme demişler.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Valla duruma göre değişir o neden bitane olmuş şimdiye kadar... ya da hal ve tavırlarından anlaşılır düzgün mü yoksa eğilimi var mı dışarı yapacak olan yapar her türlü gerçi önüne gecemezsinde yaşadığı yer çevre falan filan o tarz faktörler de önemli şimdi detay lazım bu sorunun cevabı için yine o kişiyle alakalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
yas senınle aynı 28 -30 arası ise 1 adet olmussa , hani big bang var bilin mi?
onu gibi bişi olur acillik olursunuz . uzak dur diyeyim ben sana .10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılKarekter meselesi dır ister 100 sevgili olsun isterse hiç olmamış olsun içinde varsa kötülük zqten yapar
10 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişir kimisi ciddi ilişki istediği için az dır sayısı kimisi gönül işlerine ilgisizdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanında vardır bence arkadaşım hiç ilişkisi olmayan (cinsel ve duygusal) biriyle evlendi baya mutlular umarım sorun çıkmaz ama o zamana kadar kendisi istememiş. Değişiklik arar mı ilerde bilemem tabi insanoğlu
10 Yorumla
+1 yılAdam akıllı sevmeyi biliyorsa korkmaya ne hacet var? Bir taneye sadık kaldıysa, o erkeğin gönlüne girmek zordur ama imkansız değildir
10 YorumlaBu çok doğru bir mantalite değil. Karakterle alakalı bu, sevgilisi sayısıyla bu tarz şeyler ölçülemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani aslında hayata yeni başlamış birisi sayılır.. Birisinden korkulacak ise tamda korkulacak kişidir..
haricinde zaten herkes yapacağını yapar..10 Yorumla
+1 yılHayır. Kanında ve kişiliğinde varsa her şeyi yapar.
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- +1 yıl
Hayırlı İftarlar küçük prenses 👸🌼
+1 yıldoyma diye bir şey yoktur kim uydurdu bunu içinde varsa yapar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılBir sans vermeden asla bilemezsin. Insalar o kadar karmasiktir ki asla genelleme yapilamaz.
10 Yorumla Tam tersi korkulmayacak adamdır. Niye korkasınız ki
10 Yorumla
+1 yılHa bir, ha bin ne, farkeder, aksine fazla, kadın tanımamış korkmana, gerek yok😆
10 Yorumla
+1 yıl1 tane sevgilisi olan erkekten neden korkarki bir insan? Bu neyin kafası gerçekten merak ettim.
10 Yorumla
+1 yılkişiliğiyle alakalı ya kaç sevgilisinin olduğu önemli değil
10 Yorumla
+1 yılAdam yapmak istese yaparmış belkide ama bir tane sevdiği olmuş denenir yani tanışır insan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kişi iyi ya da kötüdür kaç sevgilisi olduğu önemsiz...
10 Yorumla
+1 yılZengin çocuğu değilse 1 olur iki olur 10 kız olacak hali yok ya
10 YorumlaNeden böyle düşünüyorsunuz bir erkek birden fazla kişi ile sevgilisi olmasıysa bunu neden yargılıyorsunuz gerçek aşkı arıyor olabilir ya da istediği karakterde birini bulamamıştır
00 YorumlaYa gerçekten çirkin ya da çok sadık dürüst varsa ole biri kacirma
12 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef
+1 yılFlörtlerini saymayanlar var ki. ya da kısa süreli çıktığınıdq saymayıp kendimi masum gösteren var inanma yani
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bu arada +1
+1 yılBu durum insana bağlı, yapacağı varsa da yapar
Neden bu soru, sen çekingen misin?110 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim her şeyi ile ilki olduğum biri vardı
- +1 yıl
Öyle ise tamam
- +1 yıl
Bak arkadaşım erkekten neden korkulur?
İnsan korkmak isterse bir kadın ile arkadaşlık kuracak
Soran+1 yılVallahi yalan dolan aldatma kandırma hepsi sizde hem cinslerime laf atma dilini ensenden almyimmm
- +1 yıl
Yaseminyarenbaş tüm adamları kıyaslamasan iyi yaparsın
Soran+1 yılTüm adamlar demiyorum Tabiki olur mu öyle şey
Soran+1 yılİyilerde var
- +1 yıl
Hemde sen dilimi ensemden alacağana kadar kaç vadeler atlatman gerek, bilmiyormusun?
Soran+1 yılEngelliyim de seni gör
- +1 yıl
Sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. asıl çok görmüş geçirmiş adam aldatır. şu doymak tabiri de kullanmayın iğrenç
17 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya hiç bir şey yaşamış biri aklı yapamadıklarında kalırsa
- +1 yıl
çok şey yaşamış birinin de aklı geçmişte kalırsa? çok kız görmüş geçirmiş biri tek kıza odaklanabilir mi sence? alışkanlıkları değiştirmek en zor şeydir. geçmişi düzgün ve en önemlisi gözü tok birine bakacaksın. gözü aç olduktan sonra tüm ortadoğu ve balkanlarla yatıp kalkmış olsa bile nafile
Soran+1 yılHelal olsun valli şapka çıkarılır bu sözlere yüreğinizize sağlık 🥰
Soran+1 yılNe güzel yazdınız
Soran+1 yılPeki uzun bir ilişkiden ayrılmış biri kolay kolay unutur mu
- +1 yıl
ilişkisindeki dinamiklere ve nasıl ayrıldıklarına bağlı. ve kişinin karakterine de. 5 yıllık ilişkisi bitince hiç üzülmeyen bi erkeğin 5 aylık ilişkisi arkasından yas tuttugunu da gördüm. 8 yıllık sevgilisi arkasından evlenip çocuk düşünse bile aşıktım diye yas tutanı da. hiçbi erkek sana eski sevgilimi unutamadım demeyeceğine göre. bence uzun ilişkisi olmuş birisine şans verme bilemezsin çünkü
Soran+1 yılEvet haklısın uzun ilişki büyük risk hele ki her şeyi ile ilkiyse daha zordur eminim
+1 yılŞaşırtıcı bence, hala eski sevgilisini unutmaz bence nede olsa o tek sevgilisiydi senle olana kadar.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet dimi doğru ama başkası ile olup akıl başka bir yerde olması sıkıntı
- +1 yıl
Onu unutmak içinde kullanabilir, ya da doyamadığı içinde. Dikkat et derim.
Soran+1 yılEn iyisi uzak durmak
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkulacak bir tarafı yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Adet başı sayım hesabı tutmaz bu işte doyunsuzluk sayılarda değil kisinin kendisiyle ilgilidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızların da erkeklerin de sevgilisi olur anlasamazlar ayrılırlar yani
10 Yorumla Benim erkek arkadaşım yıllarca kimseyle birlikte olmamış ve garip bir şekilde hiç aç değil karakter meselesi.
10 YorumlaHiç sevgilisi olmamais biriyle olurum umarim cunku benim hic olmadi diyordum yani ne alakasi var ki neden korkulsun
10 Yorumla
+1 yılNeden korkulacak bir tarafı olsun ki? Belki de ferhat'ın şirine tutulduğu gibi birine tutulmuştur. Tanımak gerek
10 Yorumla
+1 yılDoymamış her erkekte potansiyel vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes herşeyi yapar. Ben korkarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ☺️
+1 yılDoymuş olsa da yapacağını yapar.
14 Yorumla
Soran+1 yılDimi eğer içinde varsa
- +1 yıl
Kesinlikle. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var. Bu tam olarak o oluyor.
Soran+1 yılHahaha güldürdün teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saf su kızlar bir eşya alacak olsanız yenisini alırsınız erkeğin kullanılıp hurdaya çıkmışına kıymet veriyorsunuz 🤣 herşeye doymuş erkek senide şapmaz zaten canı istemez
05 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu işte bende merak ediyorum çünkü genelde bir iki sevgilisi olan adamdan kork dendi bana hep
Cevap sahibi+1 yılKişilik meselesi bu, sana bir örnek vereyim, yakın bir dostum vardı 45 yaşında hiç kadın eli tutmadan vefat etti çok da yakışıklıydı adamdı ve inancından dolayı ilişki yaşamıyordu evlenmek için çok uğraştı ama nasip olmadı
Soran+1 yılVay be
Soran+1 yılGerçekse bu gerçekten tuhaf bir hikaye
Cevap sahibi+1 yılDaha niceleri vardır emin ol
Neden korkasın ki
Zaten dediğin gibi kişinin kanında varsa her türlü şeyi yapar düşünmeden20 Yorumla
+1 yılŞey lazım demi böyle
Her gece biriyle olan bi erkek lazım00 YorumlaYapacağı varsa yapar bence doymak her insana has değildir: )
10 Yorumla
+1 yılYapacağı varsa yapar, bazı davranışlar akıl mantık çerçevesinde gelişmiyor
10 YorumlaNe alakası var ilişki sayısıyla. İnsanın kendisine bakmak lazım...
10 Yorumla1 tane oldu demesi bile süphelenmeye yeter
20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ya
10 Yorumla
+1 yılOndan kork bundan kork korkacaksan sevmeyeceksin
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi