Yazın pantolondan baska bşr sey gıymıyorum cıplak bacakla etek ya da sort sevmıyorum ama pantolondan da skldm o yüzden yazdan nefret ediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne alakası var oranı burani açmak eziklik ya da kapatmak eziklik diye bir şey yokki senin ozgurbiraden ve senin yaşam standartın bu ne istersen o şekilde yaşar ve giyersin eziklik değildir
😔😔😔
Sanırım etrafında ilgi çekici ve daha çok açık kızlara onsekilde giyinenlere bakıldığı için geri planda olduğunu mu düşünüyorsun yoksa
Onların bacakları biçimli kaslı benımkı cok gucsuz cubuktan farkı yok
Sacmalam Allah aşkına şu algıları yaratan ve popülerlik yapanlara bakma derim kusurabakmada yani cillop gibi ya da estetikli diyeyim çok güzel kadın kız isteyenler ilk önce kendilerine baksınlar sen erkeğe diyormusun aç bakacağım kasların var mı bacakların nasıl diye kendini toparla ve özel olduğunu hisset bil öyle düşünme lütfen
Oyle oldugunu bilsem de asla giyemem ya ,
Giy demiyorum bu senin kararın senin düşüncen senin yapın ve senin karakterin saygı duyulur ama kendini üzme
Guzel kızım ama guzellıgımı cıkaramıyorum hıcbır sekılde bu beni uzuyor
İster bol giyersin ister dar ister açık ister kot ister etek önemli olan sen ezik değilsin bu algıyı yaratanlar ezik zaten
Silik oluyoruz oyle olunca
Güzellikte algı meselesi haline geldi ya biz erkeklere ne yaparsan yap begendiremessin kendini çünkü gelişmemiş varlıklar olarak çok fazlasınla yoğunluk haljndeyiz
Sen ne kadar çok onları istersen o kadar gelirler sana sen ne kadar istersen o kadar gelmezler değişiğiz ama tabiki algıyı yaratan kadınlar kizlar bu durumun suçlusu yarış halinde bir sürü Sow amaçlı kendini beğendirme amaçlı olunca sizlerde adam gibi olanlar da geride kalıyor
Bazı kızlara ozenıyorum sadece
Özenme sen herzaman kendin ol sen ayrıcalığını göster sen kendini üzme bırak şal gitsin
Sanırım clup kızları hep önde olacak
Pardon club kızları nedir güldürme beni onlar yedek kizlar olarak kalırlar he erkekler kendilerini yedek görüyorsa ne ala bizene der geçeriz fakat onlar gibi olmak için karakterin bozuk olmak zorunda
Hayat oyle kızlara guzel sanki
Sadece günü birlik yaşam erkek parası yeme ve eylenmek güzel değil sen fazla bunalıma girmişsin ve içine kapanmış son
Kapanmış sın
Haklısın hayat bos sadece huzur ıstıyorum
Hayat aslında dolu dolu da sen huzurun ile iki yumurta kırıp filmini açıp kahaha dolu bir vakit istiyorsun anlaşılmak ve kendini değerli hissetmek
Ahahha aynen oylr ama onu yapmak bile zor oldu gelecek kaygısından baska bşr sey sunmayan ssu ıgrenc hayatta
maalesef yaşam standartları çok fazlasınla zorlu ve kurgu yapmacık her şey samimiyetle bir ilişki arkadaşlık vs gelecek kaygısı tamamen bu durum aradığını bulana kadar devam eder sahte mutluluklar vs hayırlı diyoruz elbette 😏. Ama gülmeyi birakmiyacagiz 🤣🤣
Bunca şeyi sırf bşr gün ölüp yok olmak ıcın katlanıyoruz şaka gıbı😅😊
Hemde yaşamadan hahaha vallaha doğru dedin o kadar çok şey isteyipte yapamamak ta var tabi bunun yanında ama genede güzel yaşamak her ne olur ise olsun iyi insanlara kendi gibi insanlara denk gelince insan
Hayat cok bos ama bşr seyler ıcın didiniyoruz hep bu daha da trajikomik
maalesef öyle lakin gereksiz şeyler istemek yerine doğru şeyleri bilir ve istersek düze çıkarız sanki
Ne istersek isteyelim hepsı dünyevi şeyler olup bu dünyada kalacak😇
Yani diyorsun ki oruçlu iken helali bile yemiyoruz saatini vaktini bekliyoruz aynen öyle
Her sey yalan 😊
Arabeske bağlamıyalım bence
😏🤣🤣
Niye
Daha çok uzulmeni istenedim 😏
Peki bunu neden tercih ediyosun kanka
Bacaklarım cırkın carpık kassız incecik çocuk bacagı gıbı
Carpık ^^
Ne güzel işte zarif bir bacağın varsa, kapkalın bacak görmekten iğrendik artık
Ne zarifi cocuk bacagı dıyorum yok asla cıplak acmam ztn
Çıplak gez demiyorum canım rahat et diye diyorum. Çocuk bacağı değildir kocaman kızsın sadece zayıf işte ve bu çok güzel zaten
Guzel bacaklı kaslı kızları kıskanıyorum bacagım kassız cok güçsüz duruyo
Kaslı kızlar mı ahjdhsjdjs öğğk erkek gibi duruyorlar
Bacak kasından bahsettım nesi erkek gibi. Super bısey bacak kası
Ben hiç sevmiyorum, kızlar narin olmalı zarif gözükmeli bana göre, abartılı tiplerden bıktık kanka
Senin sevmene saygı duyuyorum
Bana ne erkeklerden
Teşekkür ederim
Banane değil, kızın herhangi bir yerinde kas olunca çirkin görünüyor. Sen kesin iyisindir fizik olarak ve buna rağmen yok oram böyle buram böyle diyenlerdensin kessiiin
Bacak kasından bahsedıyorum bacaaaaak kası
Yav anladım kanka sen neden canım muamelesi yapıyorsun ahdhahdhah sen benim deidğimi anlıyor musun
Kas guzeldır erkegı kadını olmaz ki bende sizi anlamıyorum sanki erkege has bşr sey kas
Göster kız eğer çirkin değilse kızacam sana ama, kesin iyidir ama beğeemiyosundur hep böyle oluyor
Has bir şey değil ama benim beğenim bu, herkes farklıdır, bence kadın narin ve zarif olmalı. O tipler candır
Boyle bşr sey yapmam
Sebep
Niye sana oramı buramı cekıp atayım kardes , kız kardesın aynı seyı yapsa kızı duvara asarsın Allah bilir
Kız kardeşim yok ayrıca burada beni eğlendir zevklendir demiyorum, yorum yapıp dürüst olacaz. Haklı olup olmadığınız çıkacak ortaya
Aynen
Aynen ne ajjfhsjchshdh deli misin sen kız sanki senden node istedik gibi yapıyosun
Tamam
Cidden tuhafsın 😂 neyse atma zaten, sonra taciz ettiler diye bağırır başımı yakarsın sen 😂😂 yardımcı olmakta suç
Sanki dünyada bacak yokmuşda görmemişim gibi ahshhs neyse sağlık olsun umarım kafandaki problem gider, sağlıklı düşünürsün
Tamam.
Ben de inat edip tamam demeye başlim mi iftara kadar deriz artık ahdjahdhdjdjsjc
Niye ki
Gıcıklık 😂 tamam tamam diyosun hep napim başka
Sen bensin ama ezik değilsin
Sen neden gıymıyosun
Bacaklarım cirkin çarpıklar bu yüzden giyinmiorum
Benimde oyle bide kas yok incecik
Geniş paçalı şeyler giy ozaman
Saol
Peki evde ne giyiyorsun
Pijama
Peki evde şort giymez misin
Hayır.