ırkçı değilim ama şunu düşünüyorum koca insan topluluğunu değiştiremeyiz ysni ırkçılık görmek istemeyen biri ırkının ait olduğu yer neresiyse orada kalırsa ırkçılık falan olmaz zaten bunu önlemenin de başka yolu yok istedikleri kadar propaganda falan yapılsın bilinçlendirilmeye çalışılsın dünyanın yarısı değişse bile öteki yarısı *küz kalacak.
bayrağın kimseye yara değil ama buna da engel olmanın yolu o kişiyle karşı karşıya gelmemek, köpek balığı görmek istemiyorsan okyanusta yüzme misali ve bu onlar içinde geçerli biz onların topraklarına ait değiliz onlarda bizimkine değil.
Irkçılık bu değil. Irkçılık bir topluluğu kendinden alt görmek ve bunu ona belli etmek, aşağılamak, haklarından mahrum bırakmak. Ben Türküm ve bayrağımı her yere asarım! Ben Türküm, mazlumun yanındayım! Ben Türküm, bununla gurur duyuyorum. Diğer toplulukları hor görmem, eziklemem, haklarından mahrum kılmam. Bayrağımı her alanda en yükseklerde dalgalandırmak için çalışırım ve milliyetçiliğimi her alanda yaşarım. Kimse Türklüğümüze, bayrağımıza laf edemez! Bu bayrak hür bir şekilde dalgalansın diye bütün çabamız. Birileri havladı diye kurt ulumaktan vazgeçmez🇹🇷
Cahil bilgilinin biri daha. Suç olduğunu söyleyip kaçmakla olmuyor. Hangi kanunun hangi maddesine göre suç olduğunu ve yaptırımının ne olduğundan bahsetmesi gerekiyor.