Problemleri olduğu için ayrıldı. şu an benimde bir kaç sıkıntım var. Biliyor. Tüm gün ağlıyorum senin gitmen de tuzu biberi oldu hayatım çok kötü falan dedim durum bu şu an 2 gün geçti üstünden merak bile etmedi. Yazmadı
merhaba . Sevgiliniz problemleri olduğu için sizden ayrılmadı... Üzgünüm ama bunu söylemek zorundayım. Sevmediği için sizden ayrıldı... Seven insan asla bırakmaz... İnsanlık tarihinde ve dünyanın her yerinde her insanın bitmek bilmeyen sıkıntıları vardır. Sıkıntılar hayatımızın sonuna kadar bizimle olacak yegane gerçeklerdir... Bunlar ilişkilerimizde bizim bahanelerimiz olsaydı bugün aile dediğimiz kavram olmazdı. Herşeyin güllük gülistanlık olduğu bir dünyada aşk ve sevgide olmazdı... Seven insan bırakmaz...
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevdiğini açılıyordu. Sevgilim varken bile bazen istek yolluyordu. Peşimde koştu çok ilgi gösterdi. Sonra borcum var bu borcu ödemeden askere gidemem borcu aileme söyleyemem dedi. Kafam bunlarla dolu olucak dedi ayrılmayı seçti
Sizi kazanmak için tabiki sevdiğini söyleyecek ve tabiki sizinle ilgilenecek... Ama bu sizi gerçekten sevdiği anlamına gelmez... şu an üzgün olsanız da zamanla ne kadar doğru bir yol ayrımı olduğunu anlayacaksınız... Sağlıkla kalın...
Bana mesajları attı daha ilk zamanlar bu borç olayları falan yokken arkadaşına benden aşık oldum bu kıza yanlış yapamam çok düzgün bir kız tam istediğim gibi falan diye bahsetmiş. Sadece artık çok sıkıntısı olduğu için ayrılmak istediğini söyledi. Dönsün istiyorum cidden ama nasıl yaparım bunu
O zaman onunla son bir kez karşına al ve konuş... Güzel, güneşli bir günde, pozitif bir atmosferde... Çay kahve içerken... Sohbet eşliğinde, onu kasmadan ve germeden, fevri kararlar almasına müsaade etmeden... Olgun ve anlayışlı bir yaklaşımla ona büyüklük yapar gibi yaklaş, yardımcı olur gibi yaklaş ama akıl hocası gibi değil... Yönlendirmeye çalışma... Ona kendinden son bir kez daha bahset... Kendini anlat... Düşüncelerini paylaş... Onun hakkında da birşeyler söyle... Ne düşündüğünü, onu nasıl gördüğünü bilsin... Sonra sohbeti tatlı tatlı bitirip, tatlı tatlı ayrılın ve bekleyeceğinizi ima edin... Beklemeye geçin... Sakin ve sağlıklı bir ruh haline sahip olduğunuzu bilsin... Gerisi meçhul... Bir süre sonra duruma göre hareket edersiniz...
Kendisi görüşmeye bile gelmez. Çok eminim. Elimden başka ne gelebilir sizce. Geri gelmesi için. Bide dün fotoğraf atmış instagrama. Çok üzgündü hayatı bitmişti sözde
İlişkiniz bitmiş boşa ağlama ve adamı rahatsız etme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Terk etme sebebi borç ve teyzesinin hastalığıymış. teyzenden sanene s@lak. borçta bi şekilde ödenir giderdi. yalan @q, sıkıya gelemedi kesin ondan uzaklaştı senden.