Aşk İlişkileri 18-20 yaşlarında, mümkünse akrep, tarz sahibi, yakışıklı, diksiyonuna dikkat eden biri var mı? Çikolatalı__süt Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayatımın aşkını bulup gideceğim :))Niyetim eğlenmek değil böyle birini bulursam evlenirim. Güncellemeler+1 yıl Lütfen 21 yaş üstü kişiler yazmasın. 18-20 yaşlarında, mümkünse akrep, tarz sahibi, yakışıklı, diksiyonuna dikkat eden biri var mı? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Beni kaptılar üzgünüm 🤣 akrep burcuyum 🤭 @aleeyynaa_ aha bu kız kaptı 🥴 2 4 Yorumla Çikolatalı__süt +1 yıl Mutluluklar dilerim Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Teşekkürler Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Ya deli ahahhaha Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @aleeyynaa_ hahaha 🥰 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Mmmm şu an kalmadı sipariş verdik yakında gelicek abla 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var var o da seni bekliyordu. Çikolatalı süt gelseydi de beni bulsaydı diyordu 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. evlenmek için erken değil mi 😇😇 0 0 Yorumla
Gtdstrsf Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Burç ve cinsiyet uymuyo tüh 0 4 Yorumla Çikolatalı__süt +1 yıl Olsun be kanka seni de kuzene yaparız😂 Yorumla yapramıye +1 yıl Kuzene beni yapp. dd Yorumla Çikolatalı__süt +1 yıl @yapramıye kuzen erkek😅 Yorumla yapramıye +1 yıl 😲 kafamı s2yim yaa Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kriterlere de ilginç 0 3 Yorumla Çikolatalı__süt +1 yıl Neden ki Yorumla peraaa16 +1 yıl Neden özellikle akrep burcu Yorumla Çikolatalı__süt +1 yıl Özellikle demedim, mümkünse. Çünkü kıskanç ve sahiplenen bir burç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beni kaptılar üzgünüm 🤣 akrep burcuyum 🤭 @aleeyynaa_ aha bu kız kaptı 🥴
Mutluluklar dilerim
Teşekkürler
Ya deli ahahhaha
@aleeyynaa_ hahaha 🥰
Mmmm şu an kalmadı sipariş verdik yakında gelicek abla
Var var o da seni bekliyordu. Çikolatalı süt gelseydi de beni bulsaydı diyordu
Yengeç de kıskanç ve sahiplenen bir burç ona da bak :D
evlenmek için erken değil mi 😇😇