Çok kötü kırıldım aşşalandım?

Geçtiğimiz haftalarda biriyle tanışma sürecindeydim kendisiyle mesajlaştık konuştuk benden etkilendiğini ve bana vaat veren birisiydi bende buna karşılık olarakta bir uyumsuzlukta hep yapıcı olmaya çalıştım yüz yüze görüşme kararı aldık buluştuk sonra benden soğudu sanırım benden etkilenmedi fiziksel olarakta ama bunu bana hissettirdi buluşma iyi geçti arada bi kaç sürtüşme olmuştu ama bir k kaç kez daha buluşma sözü verdi bana buluşma sonrası akşamı kendisine yazdım aradım birden beni engelledi hazmedemedim neden böyle yaptığını anlayamadım başka numaralardan aradım bana aramaaa lannn konuşmak istemiyorum diyip engelledi hazmedemedim bi cevap almak hakkımdı yine farklı bi numaradan aradım güzellie rica ediyorum hatta yalvarıyorum dedim gerçekten kendim için yalvarıyorum dedim çünkü üzülmekten korkan birisiyim eğer böyle bitseydi kendimi çok üzerdim bana bir açıklama yaparmısın dedim yine bana küfürler hakaretler yağdırıp aşşaladı senden etkilenmedim geldim gördüm oldu bitti arama lannn diye kapatıp engelledi Neden böyle davrandığını anlamadım kendimi kaybettim üzüntüden perişan oldum hazmedemiyorum tabiki etkilenmemek normal ama bunu bana güzel bir dille söyleseydin anlayışla karşılardım neden bana böyle bir mal mışım gibi davrandı dayanamıyorum hala çok inançlı birisiyim Allahın mucizelerine hep inanırım çok dua ediyorum en yakın zamanda benden helallik alıp özür dileyip o şekilde gitmesini istiyorum ( ona karşı artık bişey hissetmiyorum geri dönmesi için değil sadece kendim için bunu istiyorum hazmedemiyorum hala çok üzgünüm eğer bu olursa rahatlayıp yoluma bakacağımı düşünüyorum sizce Rabbim dualarımı kabul edip onun benden özür dilemesini sağlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece içimin soğuması için onun yaptığını anlamasını benden özür dilemesini istiyorum bu bir intikam değil Allah intikamı sevmez dua intikamı kabul etmez. Ama ben sadece kendim için bir özür istiyorum çok etkiledi onun bana bu yaptığı bu mübarek ayda hep dua edicem kabul olur mu?
Çok kötü kırıldım aşşalandım?