Aşk İlişkileri Aşk aranılarak bulunmazken, neden sürekli aşkı arıyoruz? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben aşkın aranılarak bulunmadığını düşünüyorum ki eminim çoğu insan böyle düşünüyordur.Peki Aşk aranılarak bulunmazken, neden sürekli aşkı arıyoruz? Aşk aranılarak bulunmazken, neden sürekli aşkı arıyoruz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aranayarak belasını bulanların düşüncesi bu akıl doğru yönde mantıklı biçimde kullanılmadığı sürece de sonucun değişmesi ya da farklı olması beklenilemez 0 0 Yorumla
Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşkı aramak demeyelim de aşkı merak etme ya da o duyguya özlem çekmek diyelim. Ya da mutlu olma istegi 0 0 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk diye bir şey yoktur. Adam iki günde 4 xper olmuş benden önce master olacaksın :-) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hissedilen yalnızlık ve boşluk duygusunu hemen kapatma isteğinden ötürü 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hakikaten neden acaba... bir bilebilsen. 😀 0 0 Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kendi adınıza konuşun ben aramıyorum 0 0 Yorumla
liddleprince Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Yapicak bir sey yok belamizi ariyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aranayarak belasını bulanların düşüncesi bu akıl doğru yönde mantıklı biçimde kullanılmadığı sürece de sonucun değişmesi ya da farklı olması beklenilemez
Aşkı aramak demeyelim de aşkı merak etme ya da o duyguya özlem çekmek diyelim. Ya da mutlu olma istegi
Aşk diye bir şey yoktur.
Adam iki günde 4 xper olmuş benden önce master olacaksın :-)
Hissedilen yalnızlık ve boşluk duygusunu hemen kapatma isteğinden ötürü
Hakikaten neden acaba... bir bilebilsen. 😀
Kendi adınıza konuşun ben aramıyorum
Yapicak bir sey yok belamizi ariyoruz
yengeç erkeğine sor
Kim arıyor? Saçmalık
sevgi ihtiyacindan