+1 yılbilemem erkelere ilgi duymuyorum çekici bulunup bulunmadığım da umurumda olmadı zira bir faydasını görmedim çekiciydiysem de hep istemediğim güvenilmez kişileri çekmeye yaradı çünkü. yalnız aşağıda o kadar çok para diyen olmuş ki erkeklerde ben bakarken utandım la, olm bi kendinize gelin kriz olan ülkede kaç tane paralı zengin var e cahil kardeşlerim para para para diye ötmüşsünüz de hiç şunu düşündünüz mü o paralıya giden bir o adam için mi onun yanında parası için mi bir de öyle birini siz istiyor musunuz yanınızda bak yakışıklı deyin eyvallah doğrudur insan baktığı öptüğü yüzü beğenmek ister doğaldır kaldı ki güzellik yakışıklılık zaten göreceli bişey ama şu para diye can sıkmayı bi bıraksanız mı artık tamam paragöz kızlar yok mu var tabi ama madem parası olan bu kadar kıymetli niye en çok çocuğu olanlar genelde fakir, olm her kız para diye öleydi bu gün bütün zenginlerin haremi olur du 1 tane bekar kız kalmazdı ya da normal gelirliyle beraber olan onu geç çoğu kişi üniversitede tanışıp birlikte oluyo sizce üniversiteli adam da ne parası acaba bi düşünün bakayım, bak tip kas mas deyin eyvallah doğaldır bizde güzel kız güzel fizikli kız istiyoruz ki zaten kişinin kendisine bağlı şeyler oldukları için istenede bilir ama para sizin değildir ve o paragöz kızlarında istediği o zenginler değil para ama herif ölse umurlarında olmaz size bişey olsa sevgiliniz oturur ağlar yasınızı tutar, koca cinsi silmeyelim arkadaş sepette bi kaç çürük yumurta var diye koca sepeti atmayalım 4 milyar kadın var dünya da daha aynı anne babanın doğurup aynı evde büyüttüğü 2 kardeş birbirine benzemiyo.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu ve yakışıklı olmadığım için bilmiyorum yani çekicilik bende sıfır. Zaten şeyimden de utanıyorum, beni kimse istemez ve büyük ihtimalle kimse benden memnun olmaz. Gerçi kadınlar için değmez.
00 Yorumla
Ş... siz olması yarı yolda bırakan kullanıp atan şiddete başvuran değer kıymet bilmeyen vs. erkek modeli hep ilk öncelik olmuştur 😅
Yorumun sahibi: ortada kalan kadınlar 😂00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel dişlere, gür saçlara , uzun bir boya , güzel bir karaktere sahip olması.
Ve en önemlisi dolgun maaşlı bir işinin olması.
Bunlar varsa vazgeçilmez bir erkeksin nokta.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılVerdiği huzurdur karakteridir çekiciliği olabilir komikliği olabilir saygısı olabilir böyle konuşurken içinde uyandırdığı o hissiyat olabilir çekici kılacak çok şey var ama hepsini gözümde bitirebilecek tek bir şey var
27 Yorumla- +1 yıl
tek bir şey nedir?
- +1 yıl
Karaktersizliktir bence bitiren
- +1 yıl
Kadınların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın.
- +1 yıl
Ah keşke bir de cevap yazsan güzelliğine güzellik katardın ama tamam sen bilirsin @Redamancy-4
- +1 yıl
Saçma sapan şeyler teklif ederse gözümden düşer bu kadar basit
- +1 yıl
Ah inanamıyorum cevap yazdı. Gerçekten cevap yazdı. Ne kadar mutlu oldum anlatamam @Redamancy-4 🤭🥰💕 ve bu mutluluğuma daha da çok mutluluk katan cevabını okuyunca inanılmaz derecede çok mutlu oldum 💕 ve umuyorum ki o saçma sapan şeyleri kapsayan teklifler içinde evlenme teklifi bulunmuyordur. Gerçi tabii ki en doğrusunu sen bilirsin ama bence evlenme teklifi güzel bir teklif 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaslı kendinden emin duruşunun stiline yansıyıp, bakışlarından ateş çıkarışı ve şeker dili
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim için seksi karizmatik adam klasikler baydı artık
11 Yorumla- +1 yıl
Peki :D
+1 yılBeni bir süredir etkisi altına alan bir erkek var, hayalimdi ama gerçek olacağına hiç ihtimal vermezdim.😅😅
Bir kere erkek gibi erkek, uzun boylu şöyle irice, elleri falan kemikli büyük olacak.
Sesi kalın, konuşması erkek gibi.
Maço, dışarıda gören korksun, elini masaya vurdu mu kimse ses çıkaramasin.
Ama eve geldi mi, bana geldi mi anlayışlı, hep beni mutlu etmeye çalışan, beni koruyan ve bana asla kötü söz soylettirmeyen erkek
. benimki biraz fazla mafya ama bu bile beni etkiliyor 😅 bayılıyorum ona, tam benim hayalimdeki gerçek olan erkegimmm24 Yorumla- +1 yıl
Kadına şiddet ve cinayet bu yüzden var işte beyin yoksunu
- +1 yıl
@Mizojinist03 ne ilgisi var dostum. kadinini koruyan, ona laf soylettirmeyen bir erkek neden önüne geleni vursun kessin. cok düz bir mantık yurutmussunuz. benim anlattığım erkek ilkel birisi değil. sadece tamamen bir erkek.
- +1 yıl
+1 yılBenim için üslup, yaklaşımı, konuşması, kendini bilen biri olması vs...
Bunlar aşırı çeker beni ve sanırım en fazla dikkat ettiğim şeyler bunlar falan olabilir...40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSize öncelik tanıması.
Sizi duyması.
Görmesi.
Sesine ses olması.
Düşüncelerinize değer vermesi.
Size sahip olduğu için şanslı olduğunu hissetmesi ona göre davranış sergilemesi.
Sizi acıtan bir şey varsa o şeyi yok etmesi mesela takip listesindeki kişiler sevdiğini üzüyorsa onu sadece takip almak bir inceliktir. Bunları yapan erkek gözümde vazgeçilmezdir. 🌿30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir erkeğin kariyeri bulunduğu statü ve mesleği o erkeği çekici kılar..
Mesela Kıvanç Tatlıtuğ bir inşaatta amele olsaydı çimento taşıyıp çivi çaksaydı gözümüze yine yakışıklı gelir miydi bilinmez
Erkeği vazgeçilmez kılan şey ise bir kadına verdiği sevgi değerdir.
Bir kadın bir erkekten genelde neden ayrılıyor aradığı sevgi ve değeri o erkekte göremediği için..31 Yorumla- +1 yıl
helal olsun ben kadınların boyle dusundugune pek rast gelmedım yanı dusunselerde soyleemslerdı.. cok dogru.. O begendıklerı erkeklere işçi tulumunu giydirdikten sonra bırcogunda o aşk denen sey kalmayacak bence. zaten erkegı o halıylede seven kadın bastacıdır
Karakteri ve karakterinin vermiş olduğu karizma en sonunda da karizmasının yaratmış olduğu aurasıdır.
Yani dizilim şu şekilde; Karakter=karizma + karizma=aura
Özetle bir erkeği çekici ve vazgeçilmez kılan şeyin temelini oluşturan karakteridir11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre kimse vazgeçilmez değildir.
Ama bir erkeği çekici kılan en başta zeki oluşu, mizacı ve adamlığı çekici kılar.
Ona buna gevşek gevşek yaklaşıyorsa.
Bu saydıklarımın hepsini de çürütür.
Bir erkek ağır başlı olucak, yılışık yılışık davranmıcak öncelikle...10 Yorumla
+1 yılRakışıklı olması olabilir :D
27 Yorumla- +1 yıl
@İrşii Senin o resimlerinden yok mu geçen atmıştın. Neşemiz yerine gelsin :D
- +1 yıl
@İrşii Ya kralsın :D çok sevdim bunları her gördüğümde gülüyorum
- +1 yıl
@İrşii Sevinirim. Teşekkür ederim :D
+1 yılKimse benim için vazgeçilmez değilse bende kimse için vazgeçilmez değilim diye düşünüyorum, çünkü olması gereken bu ama parnerlerim vazgeçemiyorum dediklerinde neden diye sorduğumda cevap alamıyorum bende merak ediyorum,
13 Yorumla- +1 yıl
Ya erkeklerdeki bu gereksiz özgüveni anlamıyorum, çok belli ediyorsunuz,. etmeyin 🧐
- +1 yıl
@Melankolikquenn neden belli etmiyim iki kız tavlıcam diye benliğimi değiştiremem
- +1 yıl
Az önce araç kullandığım için yazamadım tam son dikkat ettiysen bende kendimi vazgeçilmez görmediğimi söylemiştim başka konuda özgüvenden bahsediyosan tanımadan kimse hakkında kesin yargıya varma olur mu
+1 yılBence en çok gözler burun sakal ve saç ve beyfendi oluşu bunlar bir erkekte varsa bütün kadınların ilgisini çekebilir ama kendini bilmez nereye sataşsam kafasındaki insanlar istediği kadar yakışıklı olsun hiçbir anlam ifade etmez
11 Yorumla- +1 yıl
En son cümlede bahsettiğiniz erkekler tercih ediliyor ama 🤫😉
+1 yılPembe pembe görüşleri okumaya geldim..
Mavilik bir soru değil sanki..20 Yorumla
+1 yılHiç bir şey bence. Ben sadece sevdiğim sürece vazgeçmem. Sevgimi tükettiyse de nesi olsa kâr değil 😊
30 Yorumla
+1 yılSes ve geniş omuz beni etkiler genelde, hafif bi korumacı tarafı olmalı dışarıya ama bana da kedi olmalı
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Bana göre etkileyici bir diksiyon ve ses tonu karşımdaki erkeği çekici yapar. Ama vazgeçilmez kılan şey saygılı ve geniş bir bakış açısına sahip olması kendini yetiştirmiş bir birey olması
10 Yorumla
+1 yılVazgeçilmez değildir kimse çekici olabilir tabi. Uzun boy geniş omuzlar bakımlı eller çekici giyim tarzı denebilir
20 Yorumla
+1 yılHiç kimse vazgeçilmez değildir ama unutulmasıni zor yapan merhameti , ilgisi ve sevgisidir diye düşünüyorum.
20 YorumlaHiç kimse vazgeçilmez değildir. Bana göre bir erkeği çekici yapan şey zekasidir (sadece erkeği değil)
20 YorumlaÇekici yapacak çok şey var ve kişiden kişiye değişir ama kimse vazgeçilmez değildir ve hiçbir şey de bunu değiştiremez
20 Yorumla
+1 yılZekası, asaleti, duruşu, centilmen ve mütevazi oluşu, iyi mizah yeteneği.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Vazgeçilmez kılacak tek şey sadakati olabilir. Çekici yapan ise bence zekası.
30 YorumlaMerhamet, bunu farkedince o insan başka görünüyor gözüme :)
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Gözleri, verdiği güven ilgi sevgi tutku merhameti aşkı özetle ruhumun bir parçası olması artık istesekte ayrılamamak.
10 Yorumla
+1 yılKuralları cizgileri sana olduğu gibi çevresine davranısları oturup kalkması sohbeti yürümesi verdiği sözü ... Karakteri...
10 Yorumla
+1 yılBoyu, posu, kalıbı, parası bunlar yoksa erkeğin merhameti zayıflık olarak görülüyor boşuna burada güzelleme yapmayın. her şey fiziksel artık.
10 YorumlaSağlam bir karakterden daha vazgeçilmez bir şey olduğunu sanmıyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Sağlam karakterli iyi efendi erkek aldatılır veya terkedilir
- +1 yıl
Biz reelde görüyoruz kimlerle sevgili olduğunuzu
- +1 yıl
Iyi bir örnek goremiyorum
+1 yılTutkusu şehveti benim olma hırsı sahiplenmesi romantikligi teması
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılParaşıklı parazmatik paraseksüel paramsar parasempatik paravicdanlı paramerhametli parasadık
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu, çene kası, bakışları , sert duruşu, anlayışlı olması, as konuşması
10 Yorumla
+1 yılDış görünüşü tavrı yürüyüşü sadakati sesi kokusu falan
10 YorumlaKendinden emin, özgüvenli, güvenilir olması.. kız görmemiş gibi davranmaması..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBakışları konuşması çekici kılar. Hiç kimse vazgeçilmez değildir
10 Yorumla
+1 yılNeden erkeklerden bu kadar kolay vazgeçtiğimiz belli oldu
10 Yorumla
+1 yılBunun para oldugunu hepımız bılıyoruz kandırmayalım kendımızı
10 Yorumla
+1 yılErkeği ne çekici kılar bilmiyorum bilsem çekici olurum.
10 YorumlaSize yüklediği anlam ve devamında değerli hissettirmesi, yapmacik olmaması, tesekkurler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tip, akıl, para, arkadaşlık, ten uyumu vb gibi bir sürü çekici yan olabilir.
Kimse vazgeçilmez değildir.10 Yorumla
+1 yılKimse vazgeçilmez değildir ama anlayışlı olması yeter
10 Yorumla
+1 yılİyi anlaması ve üretken sorun çözücü iş bitirici olması
10 Yorumla
+1 yılzeka, sadakat, mizah sahibi, dışarıya soğuk sana sıcak olması. aşırı çekici yapan detaylar.
10 Yorumla
+1 yılHer ne kadar değeri diğer insanlar tarafından bilinmese de efendiliği kesinlikle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamayın ama PARA.
Hiç boşuna yok falan demeyin ama bu aşırı gerçek bir şeydir.
10 Yorumla Gelen boş atacak şimdi karşıt cinslerden. 😃
Kimse vazgeçilmez değildir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yakışıklılığı, kaslı olması , parası ve son olarak ilgili olması
10 Yorumla
+1 yılBence merhameti ve sadakati bir erkeği en çekici yapan adam gibi adam özelliği. Bir kadına verdiği değer, gösterdiği önem herşeye bedeldir. Çok yakışıklı olabilir çok parası da olabilir birgün hepsi gelir geçer ama insanın yüreği ve kalbi hiçbir zaman değişmez.
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkeği çekici kılan şeyler; bilgeliği, şefkati , her ne olursa yardıma koşması, mantığı ve hayata olan bakışıdır. Bunlar ssadece erkekler için değil, bütün insanlar için geçerlidir.
31 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılParası kariyeri malı mülkü
sora karakteri sonra huyu10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki neyi nasıl yapacağını bilmesi olabilir ve bir kez yaşanırsa sonraki yaşanacakların nasıl olacağı bile doruğa çıkarabilir
10 Yorumlaöyle bir şey yok bırakmak isteyen bırakıyor zaten sebepsizce
10 Yorumla
+1 yılŞefkatli , kibar , yeri geldiğinde sert , sıkmadan bunaltmadan düşünceli ve ilgili olması.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların taptıkları şeyler bellidir. Kas boy tip para statü...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar hep aynı şeyleri diyecekler. Karakter, konuşması, gülüşü vs. Ama gidip en yakışıklı, fiziği en iyi olanı seçecekler. Kızların erkeklerden 100 kat daha fazla dış görüşüne baktığını düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılHayatındaki tek kadın olarak kabul etmesi aşk aşk aşk
00 Yorumla
+1 yılAğzının laf yapması ve bir yerde nasıl davranacağını bilmesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik ve fiziksel gücünün yerinde olması, merhametli, vicdanlı, güleryüzlü fakat geçilmesi zor duvarlarının olması... birlikteyken değerli hissettirmesi ama hiçbir zaman tamamen sahip olamama hissi vermesi. Maalesef böyle birine derin bir aşk beslemiştim.
00 Yorumla
+1 yılBakışları ve kendinden emin olması, şunu yapar mısın diyeceğine yap şunu diyen mesela. Yapacam diyince yapan ve saçlarının az uzun olması.
10 YorumlaKişiliği , karakteri. Kendini geliştirmiş biri olması
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi 'he tamam' diyenler olur şöyle açıklayayım; büyüdükçe ya da hayat hikayeleri dinledikçe karakterin daha önemli olduğunu anlıyorsunuz. Bir iki sene önce sorulmuş olsaydı burada fiziksel özellikler sayardım sadece. Partnerinizle gelecek kurmayı düşünüyorsanız sadece fizikî özelliklerine bakmak sizin için yanlış bir seçim olacaktır.
+1 yılBeynidir herhalde. Sadece yürüyen, yiyen , içen beden dolu.
10 Yorumla
+1 yılÇekici kılan şey dış görünüşü vazgeçilmez yapan da güven ve değer vermesi, saygı duyması
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne