#tutku 🖤

Ben bir anda telaş yapmaya başlarım çünkü hem plan yapmışız Hadi gelmiyor tamam ona kabulüm ama arayınca açmıyorsa bir şey olmuş olma ihtimali var ya beni terk etti diye düşünürüm ya da bir şey oldu bir yerde yani bir zarar gördü filan diye düşünürüm polise haber veririm belli bir süre bekledikten sonra adama bir şey filan olursa yazık olur.
İçimden derim ki umarım telefonun suya düşmüştür umarım fenalaşmışsındır ve hastaneye kaldırmışlardır telefonuda evde bırakmışlardır öyle bir anda içimden bunları söylerim ve kalkar giderim en sonunda ve ondan sonra kıyamet is coming soğurum tiksinirim ipler kopar ben de balatalarım yanar. Yani makul bir açıklaması yoksa ilişkinin bittiği andır zurnanın zart dediği yere geliriz ve yolları ayılırız tak sepeti koluna herkes kendi yoluna 🍒👸🤓
Telefonunu düşürdüğünü düşünürüm. Tüh 😔 Kim bilir nasıl üzülmüştür. Gelirse hemen teselli ederdim, yenisini alırdık. Ama orada önce bir kaç saat beklerdim. Her an gelir mi ki diye bir kaç saat daha beklerdim.. Sonra da eve döner kendisinden haber beklerdim artık. 🤷♂️ 1 gün beklerdim, 3 gün beklerdim, 10 gün beklerdim. 1 ay sonra muhtemelen sebepsizce terkedilmişimdir ne yapayım en azından elimden gelen her şeyi yaptım derdim 💁♂️
Umarım ölmüştür..
Yoksa başka sebep olamaz..
Toprağı attın hemen 😂
Teşekkür ederim.. 😄
Reca ederim😄
Cevap
22Cevap
Mutlu olurum çünkü bu sevgilimin olduğu anlamına geliyor
😂 güzel yaklaşım
Teşekkürler 😂
Başına kötü bir şey geldiğini düşünürüm.
Aksi takdirde ortada bir plân yapılmış.
Gelmemesi için bana geçerli bir sebep söylemesi lazım.
Kendisi bu durumda telafi etmesi gerekir.
Eğer ki bu yaptığının bir izahı yok ve bahaneyse.
İlişkiyi bitirmek en doğrusu olur...
Buluşma yerinde biraz bekleyip bir ağaç gibi kök saldıktan sonra ekildiğimi anlarım.
Oradan bir pastaneye uğrar kendime bir ekler ısmarlarım.🤣
Güzelmiş 😂
ben sana söyliyim şimdi ne düşünceğimi?
üç gün önce kedim kayboldu. neler çektiğimi bir ben bir allah bir de bir arkadaşım bilir. aslında hic görüşmek istemiyorum o arkadaşımla ama bayadir mesajlar atiyor kurtulamadim bir türlü. neyse bunlari niye anlatiyorsun diyeceksiniz?
Niye 😄
Akla kötü şeyler gelir tabi. İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir diye düşünürüm. İnsan endişe eder, tedirgin olur. Kaza geliyorum demiyor 🤷♂️
Başına kötü bir şey gelmemiş olsun da beni bekletmenin cezasını sonra ödetmesini bilirim 😂
Aklıma ilk gelen, acaba başına bir şey mi geldi olur.
Nedensiz yere böyle bir şey yapacağını sanmıyorum kimsenin. Mutlaka geçerli bir sebebi vardır. Yoksa bir güzel haşlarım.
Geçmiş olsun. Çok sağlam bir bahaneyle bile gönlümü alması günlerini alır. Ben iki elim kanda olsa habersiz bırakmam çünkü.
Aramaya devam ederim. Açmadığı takdirde işinin çıktığını düşünürüm. Bir kahve sigara yapar eve dönerim. 🤷🏻♂️
başına kötü bir şey mi geldi diye düşünürüm herhalde
Sevgili vs ile işim olmaz arkadaş olarak gelmezse de hiiç umrum da olmaz
İyi bir mantıklı bir açıklaması varsa anlarım ama yoksada ağzına s*çarimmm
Ya kaza geçirmiştir ya da ölmüştür.
Aksi takdirde iki eli kanda olsa gelir.
Benim bile buraya yazmaya cesaret edemeyeceğim kadar kötü şeyler.. paranoyak olmak çok zor.
Başına bir şey geldiğini düşünürüm, çünkü geleceğini söylediği her an geldi.
Silerim her yerden benim içim almaz böyle şeyleri bir olay olmamissa
Ay kurban olurum boş ver ya kırk yılın başı bi sevgilim olmuş
Ölmüştür umarım, yoksa ben öldürürüm 😄
Yerine başkasını davet ederim :D
İşi olduğunu düşünürüm
Hem aklıma kötü şeyler gelir hem çok sinirlenirim.
Kaçrılldı kesin derim
Başına bir iş geldiğini düşündürür
Hala sevgilim olmayacağı kesin
Bir şey mi oldu acaba diye düşünürüm.
Bugün de değersiz hissettik çok şükür idyebiliriz.
Başına bir şey mi geldi acaba?
Başına bir şey geldiği
Eski sevgilim olur artık
ölsün derin.
Ölmüştür
Birakmis olabilir
Aklıma gelen şeyi yaparım orayı terk ederim.
Ölmüştür..
kötü bir şey oldu sanat telaşlanırım
Küstüğünü düşünürüm
Şarjı bitmiş
Öldü mu acep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?