Evet şimdi anlatayım
Simdi bizim x kızımız var bu x kızın sınıfında kendi halinde sessiz kızlarla pek arası olmayan eli yüzü düzgün erkek var, x kızımız bu çocuğa asla yüz vermez ve ezik olarak görür, sonra y isminde yakiskli çocuğumuz bu x kızına yaklaşır ve çok iyi bir insanmış gibi davranır x kızımız da araştırıp sormadan bu y çocukla sevgili olur o esnada y çocuk birsuru kıza aynısını yapar sonra x kızımız aldatilir ve bütün erkeklerden nefret eder.
Evet Türk kızlarının yüzde 90 inin aldatılis hikayesini okudunuz şu an
Ben Türk kızının ciğerini bilirim, amaçları sevgi sadakat falan değil eğlence hemen hemen hepsinin.
Ben çok efendiyim neden sevgilim olmuyor yhaaa neden kizlar beni istemiyor diyen eyyy cahil arkadaşım, kızın derdi sevgi efendilik güvenli ilişki değil ki olm, eğlence derdi.
Simdi bizim x kızımız var bu x kızın sınıfında kendi halinde sessiz kızlarla pek arası olmayan eli yüzü düzgün erkek var, x kızımız bu çocuğa asla yüz vermez ve ezik olarak görür, sonra y isminde yakiskli çocuğumuz bu x kızına yaklaşır ve çok iyi bir insanmış gibi davranır x kızımız da araştırıp sormadan bu y çocukla sevgili olur o esnada y çocuk birsuru kıza aynısını yapar sonra x kızımız aldatilir ve bütün erkeklerden nefret eder.
Evet Türk kızlarının yüzde 90 inin aldatılis hikayesini okudunuz şu an
Ben Türk kızının ciğerini bilirim, amaçları sevgi sadakat falan değil eğlence hemen hemen hepsinin.
Ben çok efendiyim neden sevgilim olmuyor yhaaa neden kizlar beni istemiyor diyen eyyy cahil arkadaşım, kızın derdi sevgi efendilik güvenli ilişki değil ki olm, eğlence derdi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Demek ki benim cigerimi bilmiyon 😄
Hepsinin ne demek aga ben evde oturmusum cay iciyorum benim ne sucum var 🥴
Benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum
Yüzde 90 dedim kızların
Yazdıklarım doğru ama inkar etme
valla simdiye kadar okulda hic oyle yakisikli kendini begenmis birine bakmadim tam tersi hep sessiz sakin fazla arkadasi olmayanla arkadaştim ondan dolayi tanidiginiz bi kac kiz yuzunden % 90 diyemezsin % 60 de bari😂
Kanka bırak anlamaz bu maskülistler işleri güçleri kadınları becermek istedikleri gibi yönetmek. Kendileri Rus kız ister ama Türk kadınları bakmadığı zaman egosundan ölürler hiç uğraşma
Bu sitede gizli soran erkeklerin genelde tek amacı kadınları ya ezmek ve becermek
Bütün kızlar aynısını söylüyor zaten mk, hepiniz efendi sessiz seviyorsunuz seviyorsunuz anasını satayım niye yalnız arkadaş bütün efendi erkekler neden?
İşiniz gücünüz palavra
Haklisin coco cay icmeye devam sende televizyona bakmaya devam ke 😄
@cocogirlll ne yapacağım ya başka tabii ki tek derdim yatağa atmak başka ne yapayım bir kadınla hshshshaha
Sevebilirsin mesela akılsız arkadaşım
Efendi erkeklere bakmıyor diyorsun gelmişsin kadını yatağa atarım diyorsun nedir bu çelişki
Tamam o zaman kadınlar da parası olan erkekleri soyabilir işinize gelmiyor Kİ
Offf max maskülist zekası
Tek derdin yataga atmaksa burdan kizlara laf atamazsin bak savundugun karakter sensin galiba bu hikayede senin de amacin belli bro
@cocogirlll ben efendi degilim zaten ahahah sıfır duygusallık, bu hayatta seveceğim tek kadın da annem tek derdim kızları yatağa atmak vallahi yalan yok
Ayrıca maskülen olmayan erkekle sevgili olmazsınız şovu kesin aga neden kozlar kısa erkekle sevgili olmuyor mesela?
NSKSŞSD CAHİL BU
karaktersiz kızlara laf edip karaktersiz olmak 😵💫😵💫
Maskülist erkek haklarını savunana denir feminzm gibi cahil şey sjshahjdd maskülen erkeksi görünmeye deniyor awk ahhahaahjd
Kısa erkekle sevgili olmuyor demişsin ama erkekler kendinden uzun erkekle sevgili olmak istiyor mu acaba? Bunu bir sor çelişkiler içimdesin
bir kiza aşik olda bakalim tek derdin ne olacak tövvbesssggrflhhh tovbe😄
Böyle sevgisiz birisi aşık olmaz uçkuruna düşkün bu yüzden Türk bir adamla sevgili asla olmadım olmıycam hepsi aç köpek gibi hav hav geziyorlar
@cocogirlll kısa kızlar kısa erkek istiyor mu kendinden 15 cm uzun olmasına rağmen
Kızların yaptığı karaktersizliğe laf edip kendinin daha büyük bir karaktersiz olması daha komik
Davul bile dengi dengine derler istememesi normal iki cinsiyetinde
@cocogirlll hahah eskiden çok duygusal aşk adamıydim ama Türk kızlarının nasıl karaktersiz olduğu farkettim ve içim nefretle doldu artık
Senin karakterinde birisi çıkmıştır. Kendi denginde o yüzden ağlama
bak gardaş hala cogul konusuyon o gevsek agzini kapat adam ol diyecem de tek derdi kizlari yataga atan birinden adam olmasini da bekleyemeyiz biizzzt
Tek yatağa atmak istiyorum diyor yatağa gelen kızdan şeref bekliyor beyinsiz awk
valla yaa biraz aklini kullansa kimlerden hayir gelmiycegini bilirse gelip burada cogul konusmaz
Aynen valla
Hadi gel senle çay koyup tv izleyelim shsjsjkdg
😄😄
Uçkuruna düşkünler çünkü
Okumayı bilmeyen bir insan evladı daha, oku bakalım sebebi neymiş
Soruda erkekler neden aldatıyor diye sormuşsun sjsşiskdksğf
Daha ney yazdığından haberi yok ahsjwpğdpwüdpfof
Açıklamayı okudum ve bayağı genelleme yapmışsın.
Çünkü genel böyle?
Değil
Neymiş peki😀
Bu karakterle alakalı cinsiyetle alakalı değil erkeklerden hoşlanmadığın için bilmiyorsun erkekler de yüzü pek güzel olmayan kızlara bakmıyorlar hatta eziyorlar ki şimdi kalkıp bütün erkekleri genellesem hoş olur mu sence?
Bu yazdığın klasik ergen aşkı yüksek ihtimal sen de ergensin daha hayat bilgin pek yok. 2-3 insan için genelleme yapma
20 yaşındayım ve 25 yaşına kadar böyle en az
İşine gelmedi mi
Lan bildirimin gelmedi ne diyorsun sen