Sizce bir şans var mıdır?

Sorum özellikle hanımefendilere. 2,5 yıllık bir ilişkim vardı ve 1 hafta önce bitti. Kendisi geçen sene de benden ayrılmış ve 3 ay sonra barışmak istemişti. Tabii bu 3 ay içinde ara sıra iletişim halindeydik. Ne zaman ben barışalım, özledim demeyi bıraktım, işte o zaman döndü. Bu kez acı sözler söyledi ayrılırken. Nedenini bilmiyorum hiç bir kabalığım, kalp kırmışlığım yok. Sadece sekteye uğrayan ortak planlar var. Basit bir kavgadan dolayı 2 gün konuşmadık ve ayrıldı. Ben bazı sebeplerden ailemle yaşıyorum ve hafta, hafta sonu sürekli onu ziyarete giderdim. Yani hep onun evinde vakit geçirirdik. Ki pandemiyi komple beraber geçirdik. O evin her yanı anılarımız var. Çok üstüne gittim konuşmak için, neden sorularıma cevap bulmak için ve iyice daralıp sert davrandı. Sizce geri döner mi özler mi. Çok kararlı duruyordu ve her yerden engelliyim. O ev ona beni hatırlatır mı? Bir şansım olur mu? Kadın gözünden nasıl görünüyor ve bir kadın neden böyle davranır. Yorumlarsanız beni çok sevindirirsiniz.
Sizce bir şans var mıdır?