Severek terk eden erkek?

Çok güzel bir ilişkimiz vardı 1.5 yıldır bana evlenme teklifi etti 4 ay önce evlilik planları yaparken maddi sorunları oldu Ben ona beraber atlarız dedim son günlerde üstüme gelme iyi değilim dedi. Annesine ve kardeşlerine de o bakıyor yani evin babası da olmuş çok saygılı güzel bir ilişkimiz vardı hatta bana sürekli senin gibisini asla bulamam dedi bir gün aradı güzel bir şekilde olmuyor sana mı bakacağım aileme mi görüyorsun aşık oldum ama fakir oldğumu unuttum dedi çalışarak kazanbilirdik ben o acıyla öyle mi diyerek telefonu kapattım ve kendine iyi bak lütfen diyerek bana da para göndermiş çünkü evlenme hazırlığı yaparken işimden ayrılmıştm. Öncedem sosyal medya hesaplarını kapattı. Şimdi clubhouse da bir sürü kız ve yeni instagram sayfası açıp onları da ekliyor önceden beni engellemişti şimdi engeli açmış. Diğer platformlarda hep engeliydim sadece clubhouse ve instagram da engelimi açmış. Amacı nedir kavga ederekde ayrılmadığımz halde neden böyle davranıyor. Amacı isteği ne. evet ben kıskanç biriyim ama tartışmadan rahatsız olduğumu belli eden biriydim her şey güzelken bir anda böyle olması annesi mi etkiledi çünkü sürekli diyordu bu evden gidersen biz naparız diye sessizliğe büründüm tamamen
Severek terk eden erkek?