Sevgilinize yasaklar sınırlar çizer misiniz ve bu sınırlar yasaklar aranızdaki ilişkiyi olumlu veya olumsuz hangi yönde etkiliyor? #DeliMavi 11 NİSAN 2022
1- Evet bunlar benim sınırlarım. Nedense anala pek takıntılı beyefendi ve ben asla ama asla istemediğimi söyledim bir çok kez kavga ettik ve bir keresinde neredeyse ayrılıyorduk bunun için. Ayrıca şakasını bile sevmediğimi söylememe rağmen sürekli konusunun açılması da beni kaale almadığını gösteriyor. Belki de böyle böyle alışacağım ve ilerde izin vereceğim sanıyordur.
2- Birinin sana emir verebileceğini düşünmesi kendini vazgeçilmez ve senden üstün zannetmesinden kaynaklıdır. Üstten bakan insanlardan nefret ederim. Seninle benim aramda hicbir fark yok, tanri degilsin melek değilsin?
Ayrıca senden hoşlandığım için istediğin her boku yapacağımı kim söyledi? İlgim totonu kaldırdıysa kim bilir başka ilgi verenler için nelerin kalkar. Seni kaybetmemek için her dediğini yapacağımı mı sandın cidden? komik. Kimse vazgeçilmez değildir. Kendime saygımı kaybetmedim çok şükür.
3- Biri sizi ciddiye almıyorsa, saygı eksik demektir. Saygının eksik olduğu bi ilişkiyi de asla yürütemem. Ve ben seni pohpohlamak için burada değilim her şey karşılıklıdır bir ilişkide.
Başka sınırlarım da olabilir ama benim için en önemlileri yazdım. Bu üçlü yüzünden kaç kez ayrılığın kıyılarından döndük, hep bir daha olmayacak vaatleriyle affettim ama bakalım…
ilişkim yok ama sınrlarım her daim çok net ki zaten seçimimi de buna göre yapmaya çalışırım çalışacaksam -sadakat ve dürüstlük -erkek geçmişi olmaması (veremeyeceğim bir şeyi istemiyorum) -açık saçık giyinmemesi hava karardığında yanında ben veya başka bir erkek (kardeşi kuzeni abisi falan anlamında sözde arkadaşlarından bahsetmiyorum sevgilimi niye elin herifine bırakayım) olmadan çıkmaması hele ki ilerleyen saatlerde (bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz gecenin şahidi olmaz dünya o bildiğiniz dünya değil artık o dediğin kendini aç kurtlarla dolu bir ormana girip te yenmemeyi beklemeye benziyor) -benden kabul etmeyeceğim bir şey istememesi (buna fantezi adı altında sergilenen ahlaksızlıklar da dahil femdom, başkasını yatağa dahil etmek, pislik falan filan bunların hiç bir türlüsünün konusu bile açılırsa anında ayrılırım kalmam bir kere böyle bir şey düşünebildiyse zaten birlite olacağım biri değil demektir) -yanında ben yokken asla içmemesi (kimse kusura bakmasın ama bu b*ku 14 yaşından beri içen biri olarak konuşuyorum her kötülüğün anası babası ben sevdiğim insanı bu meretle baş başa bırakmam yanında olmam lazım en azından göz kulak olabileceğim bir mesafede) -çocuklar ve hayvanlar: ben gelecek düşünemeyeceğim insanla zaten birlikte olmam ve eğer ki bir geleceğimiz olacaksa çocuklar ve köpekler de bunun bir parçası olmalı istemiyorsa maalesef ki uyumlu değilmişiz demektir ve yolları ayırmak en doğrusu olur. -kendini korumayı bilecek: hadi ben elimden geldiğince yanında olmaya çalışsam da gece çıkmasını istemesem de falan 7/24 de yanında olamam bu sebepten ben kadınımı dış dünya ya kendini her şey den koruyacak durumu olmadan yollamam o yüzden ona bildiğim mümkün olan her şeyi öğretmeyi planlıyorum (yani en azından adam öldürmesne neden olmayacak şeyleri bazı numaralar sadece ölüm kalım anında uygulanmalı nefsi müdafa olarak)
Her insana sınırım çizgim var ama sevgilim bilir beni nelerin rahatsiz edip etmeyeceğini ona uygun davranırz bir taşkınlık olursa karşılıklı uyarir tavrimizi koyariz.
Tabi ki hayır, sınırlar çekip kısıtlamam özgür bırakırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilime çizdiğim tek sınır cinsellik yaşamamam. Zaten bu durum sorun çıkartıyor. Genelde ilişkilerimde aldatıldım. Bazen düşünüyorum. Ben mi abartıyorum? Yaşamalı mıyım? Düşündükçe hep aynı sonuca varıyorum. Zaten iradesiz bir erkekten olmaz. Bu beni her türlü aldatır. Adamda irade yok bir kez.