Erkekten ve psikolojiden anlayan lütfen?

Merhabalar ben 3 vardiyalı bir Cafe de kasiyerlige başladım Aralık ayında gece vardiyasında denk geldiğim garson çocuktan baya hoşlandım ilk gün sohbetimiz baya iyiydi ilişkilere bakış açımı ve bir kaç aldatılmamı anlatmıştım oda olması gereken o senin dediğin gibi olmalı bencede diyerek söylediğim her şeyi onaylanmıştı ve ilk kez bir erkek bu konuda bana hak vermişti konu birlikte olmamaktı her neyse sonra kız arkadaşlarımı falan da aldırdım ben benden çok onlarla vardiyası denk gelmeye başladı ve 2 siyle de arası baya iyi fakat bir tanesiyle fazla samimi oldu kıskandım ama belli etmemek için hep eski erkek arkadaşımı unutamadığımi ya da hep bi erkekle flört ettiğimi söylüyordum denk geldiğimiz zaman hep ilişkilerden konuşuyoruz ve hep ortak düşünceler aynı fikirler fakat iletişim biraz fakat ben utandigim için fazla sohbet edemiom ve o bir süre sonra telefona dalıp benimle ilgileniyor mu çözemedim bazen ilgileniyor gibi bazen sallamio gibi bazen gerçekten askerlik arkadaşı gibiyim şu kızı nasıl taşlarım işte bu kız çok iyi diye anlatio bazende benimle dertlesio bazen uzak duruyor ama göz göze geldiğimi fark ediyorum fakat bakamıyorum yani garip bir şeyin içindeyim biri bana açıklasın ne hissettiğini nasil anlicam bide 22 yasinda ben 23 hoşlandığımı anlamasın diye asla kendimden küçük biriyle çıkmam dedim
Erkekten ve psikolojiden anlayan lütfen?