Bir kavga sonrası uzunca bir süre arayıp, yazmayan erkek ne düşünüyordur? Erkekler neden kendisini sevdiğinden soyutlar?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkekler baskıya gelemez arada kaçmak isterler doğal bir durum bu
kavga sonrası hem de beni kırdığı halde uzun bir süredir iletişime geçmiyor.
Çok doğal ben olsam bende geçmem ki kova burcuyum benimki biraz abartı baskıya gelemem hemen kaçarım
hem kırıp hem çabalamamak ne kadar doğru ki? erkekler kadınlardan daha karmaşık bazen :)
bende öyleyim. yalnız kalmayı seviyorum
evet erkekler her şeyi paylaşmayı sevmiyor ayrıca. bir erkeğin sevdiğinden zaman istemesini normal mi karşılayalım öyleyse?
Düşünür acaba bi ilerisi var mı diye
bu süreçte üstüne düşmek ve adım atmakta yanlış olur muhtemelen değil mi?
Sen de düşün bu süreçte acaba ben mutlu olabilir miyim böyle de
evet öyle yapıyorum, bazen tatsız gibi gözüken durumlar bizim için fırsat olabiliyor.
Biri ile birlikte iken olumsuz tarafları da görmek lazım at gözlüğü ile bakıp sadece iyi yanları ya da kötü yanları düşünmekte olmaz tabi
bazı soruları sormak lazım ilişkinin ilerisi için üzülmemek için
evet kesinlikle öyle araya duygular girince farketmek güç olabiliyor ya da görmezden gelmek istiyoruz.
Bu durum da zarar veriyor ilişki süresince yıpranıyor insan
araya zaman ve mesafe girmesi de yıpratır mı sence ilişkiyi? yoksa aradaki farkındalıklarla aradaki bağı güçlendirir mi
Yıpranma aradaki bağa bağlı hisler gerçekse yıpranma olmaz hatta farkındalıklar oluştuktan sonra daha net bir ilişki olur oturup konuşulur olumsuzluklar dile getirilir bunlar böyle düzeltebilecek şeyler mi değil mi tartışılır ona göre karar verilir
umut hâla var yani, sevindim.. aradaki bağın gerçek olduğunu yürekten hissediyorum çünkü
Senin açından öyle o ne düşünüyor bakalım oda önemli umarım mutlu olursun verilen kararların sonunda
umarım dediğin gibi olur. ama aradaki bağın tek taraflı olabileceğini düşünmüyorum, öyle olsa hissedilmez mi? gerçi erkekler bazen gurur uğruna bile gitmeyi tercih edebilir.
Bazen olmayacağını anladığında vaz geçiyor insan gurur diye düşünülüyor
hissedilir illa ki
o zaman hayırlısı diyelim, beklemekten başka bir seçeneğimiz yok
Nasip bu işler bu olsun dediğin üzer acaba dediğin mutlu eder belki bilemezsin
insanlara kolay güvenen biri değilim. ama gerçek aşkı böylesine hissetmişken bunları yaşamak üzüyor insanı.
Ben aşk diye bir şey olduğuna pek inanmıyorum bence sevenlerin takıntı haline getirdiği bir deyim
Olabilir, tartışılabilir bir konu. Tek başına aşkta, sevgide yetersiz kavramlar ilişkide zaten.
Vakit geçirirken mutlu muyum konuşmaktan sıkılıyor muyum sıkılmadan saatlerce dinleye bilir miyim benim yanımda olur mu yanında olabilir miyim bunları sorarım hep bu soruların cevabı yolun çizgisini belirliyor
Durumlara yaklaşımınız ne kadar mantıklı ve doğru. Küçük gibi gözüken çoğu detay aslında o kadar önemli ki.
Bazı Küçük detaylar önemli kararların verilmesinde büyük rol oynuyor ilişkide amaç beklenti bunların hepsi bu soruların içinde
Pekii sence bir ilişkide dış çevreden görüş almak ne kadar doğru? Tamamen içsel hareket etmek mi gerek, yoksa etrafa kulak vermeli miyiz
Dış çevre kim mesela ikinizi de tanıyan bilen bir çevre ise yorum fikir alınabilir o çevreden aldığın yorumların cevabını önce sen kendine verebiliyorsan içsel duygunu da yönlendire bilirsin bizim sevdiğimiz insanlar kötüyü görme algımız kapalı hep iyi baktığımız için bazen dışardan gelen yorumlar bazı konuların farkına varmamızı sağlaya bilir :)
Evet olabilir. Fikir alıp harekete geçmeden önce içsel olarak değerlendirmek lazım. Ahh bu mantığı devredışı bırakan o duygular :)
Duygular kör duyguların gözü açıldığında mantık ayağa kalkıyor o ayağa kalkınca her şey olması gereken neyse öyle şekilleniyor :)
Evet kesinlikle :)
Sen de sor kendine söylediğim soruları öyle yola çık çünkü zaman geçtikçe alışkanlık artıyor sevgi bi yerden sonra yerini alışkanlıklara bırakıyor öyle olunca da vazgeçmek daha zor oluyor
Benim için gerçekten zorlu bir süreç oluyor. Ama hissediyorum hakkımda en hayırlısı olacak. Dediklerini de düşüneceğim
İnşallah öyle olur
Teşekkürler bu arada :)
Ben teşekkür ederim vaktini ayırdığın için
Rica ederim 😇
Görüşmek üzere
arada rahat bırak ne olacak
belirsizlikten hoşlanmıyorum
Canı sıkılıyordur
sıkılgan biriyse ne işi var madem ilişkide
Darlaniyoruz çünkü
sevgisinden eminim ama beni kırdığı halde adım atmıyorsa pekii
Erkeklik gururu derim
erkekleri anlayabilmek bazen gerçekten zor
Muhtemelen o da seni anlamiyordur aciklamakla ise baslayin ona da aciklattirin
benden zaman istedi, o yüzden hiçbir şekilde adım atmıyorum
Anladim o zaman bekleyin
teşekkür ederim
Rica ederim sormak istediklerin varsa cevaplarim dertlesmek istersende yaz 🙏
biz kadınlar olaylara farklı açıdan bakıyoruz bazen, bir erkeğin görüşünü almak daha doğru bence böyle durumlarda. bana kalırsa bir durumu o an konuşarak çözümlemek gerekir, zamana yaymak ve belirsizlik önemsememek gibi geliyor. yanılıyor muyum?
Mantıklı tabi ki
Asıl sebebi ortada