Ben sevgilimle ortak bir geleceğimiz olsun diye düşünüyorum ve onunla evlilik hayalleri kuruyorum. Ki gerçekten onu seviyorum. Tamam 5 aydır beraberiz sadece ama ben canım canım evlenebileceğimizi falan düşünüyordum. Tabii bunlara neden olan onun söylemleri de vardı; mesela sürekli işte çocuktan falan da bahsediyordu ya da evlilikten. bugün konuşurken, sen ilk beraber olduğun kişiyle evlenmek istemezsin bence tarzında konuştu. Ben de sinir oldum ve dedim ki evet haklısın, istemem. Hatta kendimi evlilik içinde bile göremiyorum falan dedim. Moralim çok bozuldu. Kendimi çok ezik hissettim. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
5 aylik bir iliskide ne evliligi konusulur anlamiyorum. Boyle birbirinizi sogutur durursunuz. Evlilik sureci spontane gelisen bir surec. Cok gereksiz bie konusma buna gelmis.
haklısın, hep böyle bişi çıkıyor ve benim için çok kötü bir his. Yani sanki ben istiyorum ve onun umrunda değil gibi
Bence ayrilirsin bunla devam edersin farketmez sende konusma evliligi o da konusunca izin verme. Gereksiz soylemler. 5 ayda kimse kimseyi taniyamaz. Birakin bi kendinizi taniyin
yani ben devam etme taraftarıyım ama bu şekilde bi cümle bana kendimi kötü hissettirdi. canım gibi ben gelin güvey oluyormuşumcasına. Bi de kendisi benden 10 yaş büyük. Yani beni bulmuş ama hoşuna gitmiyor beyimizin
Kac yasindasin?
26
Dogru arkadasin 10 yas genc bir kadin bulmus bencede sansli 😄 lakin 5 ay cok yeni ozel birsey hok ise aranizda 5 ay cok cok yeni dolayisiyla akisina birak gitsin
yani ama kurduğu cümle yanlış. kendimi çok ezik hissettim bunu düşündüğüm için. Bir de ben öncesinde bi tartışmada, seninle ilgili hayaller kurdum ben falan demiştim. yani evlilik hayali kurduğumu demedim ama öyle olduğunu anlamıştır sanırım. bugün de böyle diyince hayal kurma Kezban der gibi
boş ver be hic takma bence bunu. Sen dik dur. Kacan kovalanir demisler. Sen bu konulari kapat. Gerisini zamana yay. Birak o soyledi birsey diye sen senin dusundugun gibi kezban misin? Kezbanda guzel isimdir bizdeki sokak jargonunda anlami her ne kadar olumsuz olsada 😁
yani öyle ama insanın zoruna gidiyor. Madem neden vakit harcıyoruz
Birak abi bir taniyin kendinizi. Hemen sevgili oldugunuz icin evlilik mi olmak zorunda
hayır ama böyle demesi kaba değil mi
Kesinlikle kaba. Yumusatabilirdi. Ama bastan asagi muhabbet bence yanlis zaten
evet üzüldüm ben de baya kırgınım
Sikma canini inan bana ama seni hakikaten merak ettim dostum takip atarsan memnun olurum atmazsanda canin sag olsun derim 😊
Tamam 5 aydır beraberizden sonrasını okumadım 😂
Neyin kafası bu
10 sene sevgili olmaları mı gerekiyor asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?
@Feza034 Beş ayda evlilik mi düşünülür
Bi konuşsun tanışsın
Ben beş ayda evlendim bin pişman oldum 6. Ayda ayrıldık
Akıl mantık var
ben evlenelim demiyorum ama onunla kendim adına bir gelecek görmek istemiştim
Bunun aile tanışması var, nişanlılık süresi var.. neyse tartışmayalım arkadaşım senin başına gelen şey için de üzüldüm gerçekten
Tatlım seni anlıyorum
Biz kadınlar hemen netlik bekliyoruz
Gelecek kaygısı
Ama erkekler şöyle düşünür
Bir bakalım oluruna bırakalım
Ne olacak
anladım ama böyle konuşması garip ve güzel değildi. Sanki alttan alta hayal kurma Kezban der gibi
Böyleleri evlilikten çocuktan bahsedip
Kızı hayal alemine bırakır
Aklını çeler
Arkandan da yemliyorum der
İcraaat hiç olmaz
üzgünüm ve canım hissediyorum
Ve moralini bozacak ezik hissedeceğin bişey yok hayatıM
Sen gayet kendinden emin
Birdahaki evlilik mevzunda
Seninle evleneceğimi falan düşünme de
Gerçekler insanın canını acıtıyor
İnsan yalana inanmak istiyor
Bende öyleydim
Senden bir çıkarı var mı Bu beş ayda
Bu arkadaşla başta ters düştüm ama dedikleri doğru
@Feza034 Evet ama aşk insana mantıksız şeyler yaptırıyor
Eyvallah
Aşktan ziyade sadece duygularla hareket etmek insana hata yaptırıyor. Aşk yaşarken mantığımızı devre dışı bırakmasak bu durumlara düşmeyiz
@Feza034 Benim beynim tümden offline olmuştu
Allah birdaha o duruma düşürmesin
Amin
Amın inşallah. Ama sen yaptığın hatadan ders çıkarmışsın. Bence hata yapmaktan ziyade yaptığın hatadan ders çıkarmak daha doğru
@Feza034 Tabi ki
Benim için hayat tecrübesi oldu
Şimdi nasılsın peki nasıl bir hayatın var @SormaktanBıktım
@Feza034 Olay daha yeni
Ya ciddi misiniz. Bu arada sizi ekledim sizde ekler misiniz rica etsem
Erkek arkadaşın yanlış bir cümle kurmuş haklısın ama kötü niyetle söylememiş olabilir sen bı sakin olabilir misin
nasıl kötü niyetli değil ya, biz evlenmicez demek değil mi bu
Belki kendini yetersiz hissetmiş de olabilir bilmiyorum. Konuşmayı baştan anlatma şansın var mı öncesinde ne dedi sonrasında ne dedi falan?
konuşuyorduk, bir anda işte konu evliliğe geldi. Ben dedim ki evlenen kadının soyad değiştirmesi çok saçma. Çünkü neden kimlik değiştirmek zorunda kalsın ki dedim. Sonra o da haklısın dedi. bana sen evlenince soyad almayacak mısın yani dedi. Ben de almam dedim. Sonra işte bi şekilde konu bu noktaya geldi ve dedi ki ilk birlikte olduğun kişiyle evlilik düşünmezsin bence dedi. Ben de bilmiyorum dedim ama sinir oldum ve evet başkalarını görmek de iyi olabilir falan dedim. Sonra o da e tabii daha iyi dedi. Ben de iyice sinir olup ben kendimi zaten evlilik içinde de düşünemiyorum falan dedim
Tabi daha iyi olur mu dedi cidden şaka mısın sen
çok sinir oldum ama
Şimdi bende sinir oldum bu nasıl bir rahatlık nasıl bir genişlik cidden ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
yani o da bana başkasını önerdi öyle diyerek çok daha ayıp bence
Bende onu diyorum zaten çocuğun yaptığına sibirlendim kuzum senlik bir şey değil üzerine alınma lütfen
ne yapmalıyım sence? sen benle evlenmeyi düşünmüyorsun diye ayrılmak daha kötü
Vaktin var mı?
ne için
Konuşmak için
bu konuyu mu, çok üzgünüm bu konu hakkında
Bu konuyu. Ekler misin beni
ettim takip
neden ezik hissettin
kendi kendime evlilik düşündüğüm için
5 ayda bir insanla evlilik düşlemek afaki değil mi? zamanla düşünebilir
Ayrıl kardeşim.
Sen kanına gir