AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var veya yok bırakta bu kul ve Allah arasında kalsın
sümüklü kızlara mı ağlarsın
Okuma yazma bilmeyenlere
:D hahaha eyvallah
Ağlamam genelde
taşlar bile ağlıyor sen nasıl ağlamazsın
Hayatta her şey başına gelebilir insanın. Çok normal. Oturup ağlayalım mı
Otur ağla bi Allah için nolmuş kalbin taşlaştı mı
Allah için gülsem olmaz mı niye ağlayayım mesela?
Şimdi yazarak o atmosferi sana yaşatamıycam sesimi ulaştırabilseydim uzunca bir konuşurdum ama en basiti dünyanın adaletsiz bir yer olması çocukların ölmesi masum insanların öldürülmesi türlü türlü sapıklıklar için cinayetler işlenmesi haksızlıklar yolsuzluklar namussuzluklar dünya bunlarla dolu güledcek ne var ki?
O yüzden gülmek daha zor. Kolay olanı değil zoru yap yapacaksan
zor olan ağlamak zor olan sen ben gibi şanslı doğmuşken şanssızlar için üzülmek
Onlar için uzüleceksinde ne olacak burada kendi kendine ağlarken dışarda açta açıkta olanları kurtarabiliyor musun bir yardımın dokunuyor mu
tabiki dokunuyor. sen inançsız mısın her şeyi verende alanda Allahtır yaratması sınırsızdır gücü bitmez tükenmez hangimiz daha iyi ameller yapacağız bunu görmek için dünyayı yarattı istese herkes müslüman olurdu herkes zengin olurdu herkes güzel olurdu ama öyle yapmadı alçaklı yüksekli yarattı ki üstte olan alttakine yardım edecek mi... güzel olan çirkini dışlayacak mı vs. Allah azların hürmetine çokları affediyor. sen Allah için ağlarsın bi dua edersin dünyada açlık denen bişey kalmaz. yer gök dua ile. tabi maddi olarak yardım da etmek lazım.
Zenginler ağlasın fakirler de zenginlerin ağlaması ile zenginleşsin. Zaten dünya da böyle bir yerdi
gönlü zenginler ağlar maddi açıdan zengin olan parası ile destek olacak Allah rızasını istiyorsa. bak bana abdest bozdurdun ben bi abdest alıp geliyorum beklersen 10 dk ya devam ederiz.
Sen böyle 10 dk daha ağlasan 3 çocuk cepte yaz amel defterine
inançsız mısın sen kızım ben söyledğim her şeyi ilmi ile ispatlarım da inanç meselesi. hızır aleyhisselamı duydun mu hiç? zorda kalanlara yardım eden Allah dostu zat. -mesela.. ben dua ederim o yiyecek götürür gibi.
Bana da dua et bakalım yiyecek getirecek mi
aç mısın sen
Açım dua et bakalım doyacak mıyım
ver adresini
Adres belirtmek zorunlu mu duada
KS'deki kız desen Allah anlar bence
dua için değil internetten yemek göndercem madem açsın lafı olmaz
Bugün doyarım yarın Allah kerim
tamam işte bak sana Allahtan 1 ücretsiz yemek geldi adres verirsen göndercem kartla ödicem adresini kimseye vermicem ve bu hesabı zaten kapatıcam büyük ihtimalle yani sadece yemek göndericem korkmana gerek yok
Adresimi hayatta söylemem tanımadığım insana
ben de dünyada milyarlarca parası olan insan varken aç birine dua ile yemek gönderemem bizzat göndermek isterim
whatever. her neyse. you know. hadi iyi geceler iyi eğlendin gece gece ben sıkıldım samimiyet arıyorum çünkü.