Erkekler, Sizce doğru mu yaptım?

Biriyle tanıştık ve ilk buluşmamızda bana eski sevgilisinden bahsetti. Kırmaya başlıyordu beni ve bunu dile getirdiğimde bahane arıyorsun, zorla güzellik olmaz dedi. Tabi ki sevmediği için böyle söylüyor. Sevse mücadele ederdi. Ama beni sevmiyor diye ona kizmam da saçmalık. Belki de ben Cox vicdanlı konuşuyorum. Evlilik yaşı gelmis, birini sevmek ve evlenmek istiyor, onun da hakkı tabi ki ama karşıdaki insanı kullanmak değil mi bu? Bazı duygular kendiliğinden oluşur zorlamayla olmaz ki. Bir kızı hayatına al sonra da sevemeyince yarı yolda bırak diğer kızı orada yarım bırak. Kendini tamamlayacak diye insanları yarım bırakması bencillikten başka bir şey değil. Ben gittim o da umursamadı. Sosyal medyadan kız arkadaşıma yazmış ama arkadaşım olduğunu bilmiyor. Buluşma ayarlamislar. Ben de kıza söyledim, gitmedi buluşmaya. Eski sevgilime de "ben seninle dalga geçiyordum, tipim değilsin, çok beklettim ama ben gelmiyorum başkasıyla bulusacagim" gibi hakaret eden, küçük düşüren şeyler yazmış. Güya benim intikamımı aliyor. Tabi ben de yapma demedim. Ama memnun kaldığımi da söyleyemeyeceğim. Belki de seviyorum diye bu kadar duygusal yaklaşıyorum.
Erkekler, Sizce doğru mu yaptım?