Yay burcu kadın boğa burcu erkek? Lütfen okuyun ve akıl verin?

Allah’ını seven akıl versin, şans eseri oğlanla instagramdan tanıştık o istek attı neyse takipleştik, bu sürekli yürüyo buluşalım diyo ben hiç pas vermiyom sonra seni istiyorum arzuluyorum falan deyince sildim bunu. Bu arada aynı şehirdeyseniz o öğretmen neyse bi kaç sene sonra benim tanıdığım biriyle takipleşmeye başladı profilini herkese açık yapmış bende hikayesine girip baktım geri dönüp mesaj yazdı istek attı sordum bu kızı nerden tanıyon diye sevgilim dedi hım iyi falan dedim konuşmayı bitirdi isteğini silmedim bu kızla takipleşmeyi bıraktı ondan sonra isteğini onayladım takipleşmeye başladık tekrar falan bu yine yürüyo bana ama ölçülü bu sefer, hep şey diyo elbet birgün sende bana karşılık verirsin, epey zaman geçti bi akşam yine mesaj attı konuşuyoz buna ondan etkilendiğimi söyledim oda iyice coştu biz sevgili gibi olduk o öyle diyo sen benim sevgilimin vs.. sürekli seç konuşmak istiyo benide tahrik ediyo aman be bende bunca zamandır kimseyle kelam etmemişim açıldım uydum buna ne istiyorsa karşılık veriyorum şuanda o başka şehirde ben başka şehirde yazın buluşucaz neeeyse, bu saftirik hesabını çaldırdı konuşmalar resimler falan vardı korktuk ikimizde bu hemen bi haykerci buldu hesabı kapattı bir sürüde para verdi hesap çalındıktan sonra çocuk 365 derece döndü. Sonra bana dediki benim ruhsal biraz sıkıntılarım var arada böyle oluyor bazen mesaj atıyo çok iyi gülüp söylüyoruz beş gün yazmıyor ya da yazınca sadece seç konuşmak istiyor şimdi ben buna napayım sürekli mesaj atan taraf ben olmak istemiyorum cevapta vermiyor zaten eski bana olan hayranlığı artık yok bu durum beni üzüyo sevgili gibi davranmıyor zaten de, napayım ne diyeyim buna dedim zaten sen değiştin diye yok yavrum seni seviyorum özlüyorum sadece iyi değilim şimdi gerçek mi söylüyor yoksa beni artık istemiyor mu anlayamıyorum :( akıl verin bana
Yay burcu kadın boğa burcu erkek? Lütfen okuyun ve akıl verin?