Benimkiler nasırlı bu ben olmadığım kesin ayrıca yaş malum
Lakin güzel el güzel insandır değil bunu bildiğinede eminim
Bahtın iyi olsun bu gerçek ve temennim04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın inan âşık olduğum erkeğin elleri çok güzel değil mühim olan kalp güzelliği ben burada sadece estetik bulduğumdan bahsediyorum nasırlı eller çalışkan kişilerde olur bu güzel bir şey
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRafine zevkler ✨ ellerime aldığım iltifatlar hep daha bi mutlu etmiştir; el ve parmak estetiğinden haz duyan kızlar kesinlikle kaliteli detaycılık yapar gözümde.
090 Yorumla
Soran+1 yılAy çok merak ettim şimdi. Evet ben de o kızlardanım😅 mesela diyelim erkek çok yakışıklı ama elleri güzel değil no ama elleri gizdl az yakışıklı olsa bile mühim değil
Cevap sahibi+1 yılYa ölüp bitmelik love sorunsalına girmeden bile aynı masayı paylaştığımız kızların gözlerini sürekli kaydırması ve çaktırmadan bakmaya çalışması tatlı geliyor. Kimisi direk iltifat eder, kimisi dayanamaz bi şekilde temas kurar kimisi sadece izler. Benim hoşuma giden estetik detayları farketmeniz, istemsizce dalmanız.
Soran+1 yılBen varya saatlerce izleyebilirim o kadar hoşuma gidiyor ki senin ellerini de merak ettim
Cevap sahibi+1 yılAhaha haydaa 😅 Al işte bundan bahsediyorum ben de, böyle sıradışı tavırlar hoşuma gidiyor. Gizliden çıkabilirim istersen ne diyeyim 🙌
Soran+1 yılGizliden çik profilini ellerin yap bir yorum yapayım olur mu
Cevap sahibi+1 yılAhaha herkese ifsa olurum o şekilde, daha orta halli bi yolu var.
https://imgyukle.com/i/RRDipe
https://imgyukle.com/i/RRDhxR
Kamu spotu olarak da duştan sonra ellerinizi nemlendirmeyi unutmayalım 2 güne anca toparlanacak şimdi:/
Soran+1 yıl😅 silerim görüşünü merak etme
Cevap sahibi+1 yılhayır gerek kalmadı bu sekılde baska kımseye ellerımı ay-tmadıgımdan nerden bılecekler. ılkım oldun sanalda sjdshjk
Soran+1 yılAhahaa güzel maşallah
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🙇 sınavın nasıldı bu arada?
Soran+1 yılTeşekkürler ederim sorduğun için iyi geçtiğini sanıyordum ama herkes bir sayfa yazmışken ben yarım sayfa yazmışım
Cevap sahibi+1 yılOlsun, ben 4 sayfa yazdığım sınavda 3 almış birisi olarak kelime sayısına takılmamanı tavsiye ederim 😀 takma kafanı sakın, her sey gönlünce olur umarım
Soran+1 yılTeşekkürler ne okudunuz peki
Cevap sahibi+1 yılIngilizce isletme
Soran+1 yılAnladımm iyi geceler güzel elli adam
Cevap sahibi+1 yılDur dur. Senin bolum ne bu arada seninkiler de guzel di mi soylemiyosun 😀
Soran+1 yılAhaha biraz daha konuşursak gizliden çık muhabbeti olacak o yüzden kaçıyorum 😅
Benim ellerimi yaşlı kadinlar çok beğeniyor etli butlu diye ama gençler ince kalem parmak seviyor bölümüm iki yıllık
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Ahaha ellerimi severek paylasirdim tabi ki ama neysee, iyi geceler ve sevgiler 🌸
Soran+1 yılAhahah
Soran+1 yılBana bir vuruldun sanki
Cevap sahibi+1 yılSohbetin hoş olduğu için insan ister istemez merak ediyor tabiki 😅✌
Soran+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yılSen vurulmadın mı?
Soran+1 yılBen vuruldum başkasına buradan. Aynı böyle tanıştık hâlâ konuşuyoruz o da sohbetime dayanamayıp âşık oldu
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı bi de vay be. Neyse ben parmaklarimla iynamaya devam o halde ahaha
Soran+1 yılAhaha
Cevap sahibi+1 yılSana mutluluklar diliyorum 😭😅🚶
Soran+1 yılAhaah cidden mi tutuldun
Soran+1 yılİnan yolda görsen teyze dersin kapalı feraceli bir kızım ve kilolu
Soran+1 yılŞaka diyorsun biliyorum ama yine de diyim dedim😅😅
Cevap sahibi+1 yılEl guzelliginden konuşuyoruz yahu ayrica kapali olman da +1 😅
Soran+1 yılSen fena tutuldun bana bırak knk manyak olursun 😅
Cevap sahibi+1 yılKonusuyoruz canim ne tutulmasi 😅
Soran+1 yılBuldun benim gibi cevap veren kızı kaçırmak istemiyorsun seni de anlıyorum ama inan boş insanım ondan cevap veriyorum bildirim görmek hoşuma gidiyor😓
Soran+1 yılNerden canın oluyorum ayol
Cevap sahibi+1 yılAhaha peki. E senin karsilikligi vuruldugunuz biri vardi ne bildirim gormesi yahu
Soran+1 yılAhh hiç deme çok zor bir aşk bizim ki sevdiğini söylüyor ayda yılda bir yazıyor
Cevap sahibi+1 yılSeven insan ayda yilda bir yazmaz ama hem de bildirimci birisini seviyoken ilginc
Soran+1 yılSeni mi seçeyim yani
Cevap sahibi+1 yılAhshsj el atti bana asik mi acaba sorunsali
Soran+1 yılYok be şaka yapıyorum isterseniz görüşünü sileyim
Cevap sahibi+1 yılFarkindayim rahat olsana biraz, sen takiliyosun ben de bozmadim sadece 😀
Soran+1 yılŞaka gerçeğe dönüşmez umarım ben silcem görüşünü güzel elli adamm
Cevap sahibi+1 yılBenim icin bi sorun yok yani normal bi sekilde konusuyoruz ortada da sadece ellerim var baska herhsngi bi sey bilmiyoruz buradan nasil hoslanma cikabilir ki? Rahatsiz hissediyosan tabi ki silebilirsin, hangi secenek daha iyi hissettirecekse onu yap yani
Soran+1 yılEllerin yetmez mi😅
Soran+1 yılBen de makarsindayim olayın
Cevap sahibi+1 yıl:)) Ahaha bu cümleyi ben desem mantıklı gelir de bi kızın bu kadar el begenmesine baya sasiririm 😀
Cevap sahibi+1 yılEig için tesekkurler 👌
Soran+1 yılNasılsın
Cevap sahibi+1 yılIyiyim teşekkürler, sen nasilsinn, gunun nasildi?
Soran+1 yılGünüm güzeldi arkadaşım ile foto çekildik ama kendimi hiç beğenmedim sanki dış görünüşteki kişi ile aynı değilim
Cevap sahibi+1 yılO niye, fotojenik mi degilsin ya da kotu bi cekim mi oldu?
Soran+1 yılHayır gayet güzelim sadece dış görünüşümdeki kişi sanki ben değilim
Cevap sahibi+1 yılBiraz da kendine nasıl baktiginla ilgili. Belki de kendini gordugunden guzelsindir.
Soran+1 yılhttps://www.hizliresim.com/pst18ji elimi sormuştun ya böyle tombul bir tokat atsam birine yerde resmen😅
Soran+1 yılBu elimi daha çok beğeniyorum
Cevap sahibi+1 yılBence gayet güzel bu arada. Tırnak şekline ve parmak yapına bayıldım diyebilirim hatta. Bana vurabilirsin 😛😅
Soran+1 yılErkekler dolma parmak sevmezler ben dolma parmağım. Teşekkürler yine de
Cevap sahibi+1 yılBenim icin sekil düzgünlüğü ve ten yapısı daha ilgi cekici. Cılız bi eldense pamuksu dokuda bi goruntuyu tercih ederim. Genelleme yapma bi daha ama sana neden yalan soyleyeyim begenmesem begenmis gibi yazmam kesinlikle, oyle birisi degilim
Cevap sahibi+1 yılYüzük de cok tatli ve yakışmış bu arada
Soran+1 yılFotoğraf açısi ile de alakalı teşekkürler yine de tabii ki yalan desen ne eline geçecek ki haklısın
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle o yuzden rahatlikla vurabilirsin simdi
Soran+1 yılNeyi vuruyim😅
Cevap sahibi+1 yılEllerini ajaha
Soran+1 yılBu elimi daha çok beğeniyorum digerinden daha güzel geliyor cidden o kadar beğendin mi gerçekte bu kadar güzel değil açıdan falan
Cevap sahibi+1 yılDaha farkli acilardan da gormek isterim hanimefendi
Soran+1 yılYok yok fazlası zarar ahaha senin de artık ellere ilgin oldu ,😅😅
Cevap sahibi+1 yılYo ben elleri hep severdim yeni bi sey degil. El takıntısı kaliteli insan işi. Güzel detayların hastasıyız
Soran+1 yılMutlu oldum sağ ol
Cevap sahibi+1 yılMoralinin blzuk olmadigina emin misin pek mutlu gibi degilsin sanki
Soran+1 yılGerçekten iyiyim iltifat insanı mutlu ediyor ben de ilgi manyağı olduğum için
Cevap sahibi+1 yılIyiysen sorun yok. Iltifat degildi ama gercekten. Her seferinde yorum yazmaya girerken baskasina yazdigin guzel ellerin var masallah tarzi gonderilerle aciliyo sayfa yanlislikla birisine yorum yazicam diye gerildim, ne zaman acilacak gizli suretler be kadın
Soran+1 yılUp uzun bir paragraf ellerimin ne kadar güzel olduğunu anlatsan okurum sıkılmadan yani ilgi manyağıyım
Soran+1 yılAhaha öyle bir şey olmaz umarım
Cevap sahibi+1 yılZevkle yazarim ama cidden hala mi buradan? Tlgrm filan da olur. Bi engele bakar olumsuz bi sey gordugunde, boyle yorucu gelmiyo mu sana da ya? 😀
Soran+1 yılLafın gelişi diyorum ama bir gizliden çik merak ettim
Cevap sahibi+1 yılGorunce yazarsan sevinirim oyle kalmamak icin 😀
Soran+1 yılGörünüşü siliyorum yazmiyacağım iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılUzuldum. Yine de seni tanımak guzeldi, hem hos sohbetin hem de guzel fotografin icin tesekkur ederim. Iyi geceler diliyorum
Soran+1 yılRica ederim fotomu kaydetmezsen sevinirim sil
Cevap sahibi+1 yılSapık degilim, elle ilgili o tarz bi ilgim de yok. Olsa da noname birisini kaydetmem, esecek olsam da reddit vs bircok yerde yuzlerce manken fotografi var. Icin rahat olsun ama boyle dusunmene de uzuldum. Sevgiler 😊
Soran+1 yılTabii çok haklısın kişisel algılama benim elimden güzel milyarlarca el var ben de senin iyi niyetini hissetmeseydim atmazdım üzülme yaaaaa cidden kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılSen se haklısın bi sey diyemiyorum ama az da olsa bi sohbetimiz oldugu icin bi an kotu hissettim kendimi. Burasi zor geldigi icin de davet etikten sonra uzerine de siler misin diyince yaptigimi e-taciz gibi dusundugunu hissedip uzuldum sadece. Yok canım ne kusru, her sey icin tesekkurler. Yine de ne zaman istersen burdan veya direk yazabilirsin. Umarım her sey gonlunce olur tekrardan. Ellerini sadece hak edecek kisilere yazmak icin yorarsin umarim. Tekrardan iyi geceler 💅
Soran+1 yılBugün ki iltifatlarin beni mutlu etti sağ ol ilgi görmediğim için açlık yaşıyorum seni kullanmak istemem
Cevap sahibi+1 yılKimseye ihtiyacın yok. Sadece ic barışını sagla, aynadaki kendini sev. Bi tane senden var, dunyaya uzulmeye de gelmedin. Kendinle baris, ozguvenini saglamlastir. Sonra yine ilgi gorursun ama ihtiyactan degil karsindakinin konusmak istedigi icin. Ben kendimi kullandiracak yapida ve boslukta birisi degilim, icimden ne geliyosa onu soylerim. Aci da olsa kirmadan söylerim. Boyle bi seye ihtiyac duyarsan da elbette yazabilirsin, sonucta ne canimdan gidiyo ne cebimden e yalan dolan da soylemiyorum bi beklentim de yok. Sadece sohbetin hosuma gidiyor ve iyi hissettirirsem iyi hissederim. Ben dahil kimseye ihtiyacin yok. Kendini tamamla. Bu surecte de yalniz degilsin ne zaman istersen buradayim. Silkelenip kendine gel en kisa zamanda
Soran+1 yılTeşekkür ederim ah şu benim sohbetim 😅 çok tatlı insan bırakamıyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet insani kendine cekiyosun tatlı dilinle. Guleryuzun de varsa daha ne olsun kız 🙌
Soran+1 yılYarın sınavım var hiç çalışmadım. Bilmiyorum ya bu aslında pek iyi bir şey değil fazla samimiyim
Cevap sahibi+1 yılHerkesle boyle olmak iyi degil tabi, bi enerji alman lazim en en azindan. E birak telefonu da calis hadi. Ben beklerim de sinav beklemez. Hadi bakalim 😅
Cevap sahibi+1 yılayrıca şimdiden başarılar ve bol şans diliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kendime çay yapacağım 🤔
112 Yorumla- +1 yıl
bileğindekine bayıldım
Soran+1 yıl@TYTDÜŞMANI aaaaa tyt düşmanı sakin ol benim sorum 😅😅😅😅😅😅😅 ben bir öveyim
Soran+1 yılMaşallah güzel ellerinin
Soran+1 yılAllah sahibine bağışlasın 🥺😚
Soran+1 yılOowww ideali tamam sen hadi git o minnoş güzel ellerin ile çay koy kendine😚
Ayakcilara saygim yokta elcilere varin bi uyuyup uyaniyim fotonun linki gelir buraya. 😂😅
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl geçti sınavın?
https://imgyukle.com/i/RVhJsq
Soran+1 yılGüzel geçtiğini sandım ilk ama ben yarım sayfa yazmisken millet bir sayfa yazmış
Soran+1 yılBaya güzel elmis maşallah ha
+1 yılBu bir çeşit zaaf mı :) bir de oradan nasıl direksiyona ve ehliyet sınavına bağladın orası sa tam bir muamma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
+1 yılBenim eller bıcak muşta izi filann dolu ben elendim
00 Yorumla
+1 yılBenim güzel ellerim kapakta az belli
06 Yorumla
Soran+1 yılBaktım baya güzel hemde baya bembeyaz falan
- +1 yıl
Beğenmene sevindim, teşekkürler.:)
Soran+1 yılTırnakların da çok hoş
- +1 yıl
Kesiyorum sürekli normal tırnak işte😄
Soran+1 yılYapısı muhteşem ben anladım 😅
- +1 yıl
Araba kullanırken daha güzel görünüyor😄
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBunun bindiği minibüs kaza yapar kesin 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel elliyse evet
- +1 yıl
Bende kibarca kalçalarına bakarım otobüse binmiyorum
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilgisayar kullanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHani bakim o ellere
Saplantılı değil ama bende ellere dikkat ederim 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmaya doyamıyorum güzel ele
+1 yılAyakçılar bitti şimdi de elciler mi çıktı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hep elciyim😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ben hastayım resmen
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha sakin ol sjsjsjdj tyt nasıl gidiyor
- +1 yıl
İyi gidiyoo şükür
Soran+1 yıl3 kere girdim yksye
- +1 yıl
ay 2. olacak Allah 3ü yaşatmasın
Soran+1 yılYaşattı bana ve iki yıllık gittim
Tipi guzel olmuyor ama
02 Yorumla- +1 yıl
Eli güzel olsun yeter
Soran+1 yılAhh el güzel olsun tıp inan umrumda değil ama tip güzel el çirkinse noo
Ellerine manikür pedikür yaptırıyorlardır
10 Yorumla
+1 yılbende de bayılırım güzel ellere
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEl işi yapıyorum makrome
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakin ol şampiyon
Soran+1 yılGüzel mii
Cevap sahibi+1 yılSüper
Soran+1 yılİmmm
Cevap sahibi+1 yılİmmm a immm
Cevap sahibi+1 yılEl sınavı mi😂😂