Sevdiğim adamla arkadas kalmam, kalamam. Ona karşı hislerimin bitmiş olması gerekir arkadaş kalabilmek için ve benim hislerim öyle bir iki ayda bitmez uzun uzun yıllar alır.
Lise ikideyken epsilon yayınlarının gençlik kulübüne girmiştim. İsme özel epsilon genç kart cikartiyorlardi ve o kartı gösterince tüm kitapevlerinde epsilon yayınlarından yapacağımız alışverişlerde %20 indirim kazanıyorduk. Bir de kulübün bir forum sayfası vardı tanışıp konuşabileceğimiz. Ordan bir çocukla tanışmıştım aramızda 950 km falan vardı. Birkaç ay MSN üzerinden flörtleşmiştik. 3 defa da sesini duydum çok heyecanlanmıştım. Sonrasında o üniversite sınavına hazırlanacağı için bilgisayarını ve telefonunu ailesinin alacağını söyledi vedalaştık. Yıllar sonra birbirimizi bulup bu günleri hatırlayıp gülelim dedik. Ben üniversiteye geçince buldum onu Instagram'dan. Şimdi hâlâ arkadaşız. O evli bir çocuğu var. İstediği okulu kazanmış okumuş falan. :)
Arkamda çok beddua eden insan bıraktım. Bundan elbette gurur duymuyorum. Yanlış zamanda yanlış yerde bulundular sadece.
Bir arkadaşım vardı. Birbirimizi çok seviyorduk. Sonsuza dek ayrılmayacağımızı, birlikte yaşayıp, birlikte öleceğimizi hayal ediyorduk. Birbirimizi severek ayrıldık. Kendisini hala severim. Aklımdan hiçbir zaman eksik olmaz.
Nadiren de olsa gerçekleşti bu.. Ben zaten kimseye düşman olmak istemiyorum ama karşı taraf yaptıklarıyla ya da söyledikleriyle kendisinden soğutuyor bir şekilde ve düşmanlık olmasa bile kötü durumlar yaşanabiliyor.. Keyifli geceler..
Ben bu konuda hep aynı oldum ya, kazık yediklerime bile tek kötü kelime etmedim. Birisiyle nasıl başladıysan aynj şekilde bitirebilmelisin. Bu tarz durumlarda kendine hakim olmak, efendi olmak, hayatın inişlerle çıkışlarla dolu olduğunu bilmek lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgili ile kimse arkadaş kalmaz herhalde, ben kalmam mesela. Benim böyle bir olay 1 defa geldi başıma. Ne kadar kırıcı olmadan ayrılmaya çalışsam da ki zaten o da ayrılmak istiyordu benden, karşı taraf kırıcı oldu bu sefer.
Sevmeyen değer vermeyen insan hakaret etmeden ayrılabilir ama arkadaşça ayrılmak saçma geliyor. severken için yanarken illa sayıp söversin normal bence 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben başardım ama o başaramadı ama düşman oldu. Tek suçlu oydu oysa benim düşman olmam gerekirken...