Çok çirkinim, nasıl buluşacağım bilmiyorum?

Yaklaşık 5-6 aydır sosyal medyadan tanıştığım bir çocukla konuşuyorum. Kendisi gerçekten çok iyi biri. Nerdeyse hergün konuşuyoruz. O başka bir şehirde ben başka bir şehirde yaşıyoruz. Birkaç gün önce bana artık buluşalım mı dedi ben de kabul ettim ama bir sorun var. Daha önce birbirimizin yüzünü gördük fotoğraflardan. O da ben de arada bir foto atıyoruz bir birimize ama ben fotoğraflardakinden çok daha çirkinim. Çirkin değilsindir gibi şeyler söylemeyin lütfen gerçekten öyle. Yüzüm burnum orantısız, çenem ileride. Fotolarda photoshop kullanmadım ama hep en güzel açıyla çekmeye çalıştım. Bu dediklerim pek belli olmuyordu yani. Dediğim gibi kendisi çok iyi biri, ona evet dedikten sonra ben gelemem gibi bir şeyi nasıl diyebilirim bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama o buluşmaya gidecek cesaretim hiç yok. Çok korkuyorum. Başka bir bahane bulup ayrılacağımı mı söylesem diye düşündüm ama ayrıldıktan sonra onu unutmam imkansız. Kendimi daha da kötü hissederim. Ona da çok büyük kötülük yapmış olurum, benim için çok çabaladı çünkü. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyrum artık. Lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim
Çok çirkinim, nasıl buluşacağım bilmiyorum?