lidyana.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x900/38e7c5ca5015e644432e424d21a8a970/i/m/img_7905.jpg
lidyana.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x900/38e7c5ca5015e644432e424d21a8a970/i/m/img_4552_2.jpg
sen bu kizi ne zamandir taniyorsun? ve evlenme teklifi degilse yuzuk alma derim. el olcusu kolay, deri eldiven bakin bir gun beraber, oradan kaparsin olcusunu. ya da benim yaptigim giib uyurken parmagindan iple olcu al.
Bu sıcakta deri eldivenmi bakıcam. Uykusu hafif salağın. Benim bir şekilde bunun ölçüsünü almam lazım.
Tatlılık manasında. Dediğiniz olabilir.
bence hiç biri ama illa bunlardan allacaksan sonuncusu daha iyi
Önerebileceğiniz bir yüzük?
kız arkadaşınıza neden alıosunzbunu oğum günü evlili teklifi ve para sorn mu sınır ne olmalı
Para sorun değil. Gönlümden geçtiği için alıyorum. İlla bir günü olması nedeniyle değil.
Sonuncusu hoşuma gitti. Acaba parmakta nasıl görünür bu. Büyükmü küçükmü görünür. Kocaman parmakları var.
yüzük çok zarif bence hoş durur
Hm. Dur o zaman bir konu daha açayım bunlarıda koyayım hangisini seçerlerse.
peki
3.link zarif ve güzel... Fakat onun zevki daha önemli
Cevap
0Cevap
Çok şıkır şıkır bunlar en sadesi sonuncusu o yüzden onu derim ben
Önerebileceğiniz bir yüzük. Parmakları kalın ve kısa. Öyle takılardanda hoşlanmaz. Dediğim gibi takı sevgisini aşılamalıyım buna. Tipik yay burcu kadını :S
Önerebileceğiniz bir yüzük? :(
Çok küçük gibi değilmi bu? Parmakları çok kalın. Görünmez. Bunun gibi büyük çeşitlerinden bulabilirmisiniz acaba. Güzelmiş gerçekten.
Bu onun parmağına uyarmı oda var. Bunun en büyük ölçüsünden alınıp daraltılabilinir sanırım.
3.link iyi gibi sanki. Öbürleri çok abartılı. Neden böyle bir yüzün alacaksın?
Önerebileceğiniz bir yüzük varsa buyrun link atın. Maddi önemli değil. Tabi abartıya kaçmıcak şekilde.
Süper evet büyük sorun bu. Elleri nasıl peki tarif et ince uzun mu parmakları yoksa dolma gibi mi nasıl?
Valla ince, kalın dolma gibi. Aynı benimki gibi.
Pardon. Kısa ve kalın. Dolma gibi.
ince kalın ne? ince mi kalın mı?
anladım yardımcı olabilecek miyim bilmiyorum ama senin parmagına olan yüzük tahminen onun parmagına da olur mu bunu biliyor musun?
Kısa ve kalın. Dolma gibi parmakları var. Tokat attımı ağrıtıyor valla hayvan. Birde çok zeki biri. Bunun parmak ölçüsünü nasıl alıcam onu düşünüyorum. Normalde takılardanda nefret eder. Bunu ona aşılamalıyım. Yoksa her yıl saçma sapan bir hediye almak zorunda bırakıyor beni.
Anladım tahminen senin parmagına olan yüzük onunkine de olurmu peki
En küçük parmağım, onun yüzük parmağına olur gibime geliyor ? :S
ee daha ne soruyorsun nasıl ölçüsünü alıcam diye. Git al yüzüğü olmazsa da küçülttürürsün ne var ki bunda. Çaresi var yani.Küçük geleni de genişletebiliyorlar.
Yapabiliyorlar demi onu. Tamamda ben daha ne alacağıma karar veremedim :(
Link atmışsın ya
Bakamiyorum ama icimden 2 demek gecti.
Asakajajsjdkdk
Beraber seçin
Ben anlamam o işlerden. Ayrıca götürmeye kalksam gelmez. Desem gidip alalım. Gelmez. Denedim kaç defa. Gelmedi. İşte kim vurduya götürmeye çalışıyorum. Aldıktan sonra onun almaması gibi bir durum olmaz bence?
3. süperrrrrrrr :(
Gönlümden geçende o zatende. Gene kızlar ne beğenir bilmiyorum :S
Hanı lınk o.O
Güncelledim efendim. Altta.
3. link guzelmis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar