Aşk İlişkileri Hiç eski sevgilinize onu özlediğinizi söylediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Söylediyseniz tepkisi nasıldı, ne dedi, tekrar birlikte oldunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Onu özlediğimi söylemek istiyorum. Sizce söylemeli miyim? Ama her zaman görüyoruz birbirimizi. Hiç eski sevgilinize onu özlediğinizi söylediniz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Hayır. Biten bitiyor bende. Bir süre acısını yaşar ve unuturum. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok o söylemişti -seni çok özlüyorum lütfen..ben-senin beni özlemeye bile hakkın yok özleme beni! 0 0 Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyledim tamamen pişmanlık işe sonuçlanıyor hiç girme o topa bir arkadaşına yaz dağa taşa anlt özledim diye emin ol daha rahatlatıcı 0 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl söylesem bile tepkisi olamaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Anteros35 +1 yıl amaaan boş ver Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyledim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç Yorumla Serqts +1 yıl Negatif Yorumla Soran +1 yıl : ( Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyledim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç Yorumla Boavistaa +1 yıl Bir kişiye söylemediğim için hatırlamıyorum 😏 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Eskiyse özlemem.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır. Biten bitiyor bende. Bir süre acısını yaşar ve unuturum.
yok o söylemişti
-seni çok özlüyorum lütfen..
ben-senin beni özlemeye bile hakkın yok özleme beni!
Söyledim tamamen pişmanlık işe sonuçlanıyor hiç girme o topa bir arkadaşına yaz dağa taşa anlt özledim diye emin ol daha rahatlatıcı
söylesem bile tepkisi olamaz
Nasıl yani
amaaan boş ver
Söyledim
Sonuç
Negatif
: (
Söyledim
Sonuç
Bir kişiye söylemediğim için hatırlamıyorum 😏
Soylemedim
Hayır