Knk dediğim biri var. Geçen sene tanıştık bu sene yakın olduk. Ben knk diyorum ona ama o demiyor kesti demeyi. Üzgündü bi an mutlu gördüm gittim yanına noldu diye sen geldin ya yanıma ondan dedi. Mesajlarıma hemen cevap veriyor. Dibine giriyorum resmen ama uzaklaşmıyor benden. Onunla ilgilenmediğimde bana tavır alıyor. Ben konuşurken uzun uzun yüzüme bakıyor ben utanıyorum bakmıyorum. Sizce benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaşça mı bu davranışlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimden yola cikarak. Kesin diyorum
059 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHoslaniyor
Soran+1 yılO zmn hayırlısı olsun banaa
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu .. keske sevdigim kankamda beni sevse.. seviyorsan yesil isik yak cocuk yanmasin
Soran+1 yılSeviyor musun onu? O bir şey demeden ne diyeyim ya yanılıyorsak
Cevap sahibi+1 yılHemde kor kutuk.. yanilma ihtimalimiz icin bi oyun yapman lazim 😬😬en basitinden bigun bulustugunuzda cok uzgun dur hemde fazlasiyla o esnadaki sana yaklasimlarina bak dokunma egilimie girecek mi ya da agzindan cikacak bi kelime onlara dikkat et konuyuda sana birakiyorum anlatacagin bisey olsun 😂😂
Soran+1 yılBelki o da seviyordur ne biliyorsun 😉. Evet ya mantıklı 🤔
Cevap sahibi+1 yılRed yedim 🙁 bi sure gorusmeyelim duygun bitsin arkadasligimiz devam etsin seni kaybektmek istemiyorum dedi 😢
Soran+1 yılYiaaa 🥺🥺🥺. Hayırlısı olsun. Eee hala konuşmuyor mu 😔
Cevap sahibi+1 yılEski samimiyrtimiz yok biraz zamanda biraktik duygumun azalmasi icin ama ben pek sanmiyorum azalacagini
Soran+1 yılBen de pek sanmıyorum azalacağını. Hiçbir hissin olmadığını söylesen tekrar birlikte olsanız en azından yanında olursun olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılDusunuyorum ama yarin obur gun biriyle gelse sevgilim dese ne hale gelirim kim bilir 😢
Cevap sahibi+1 yılYaninda olsam yasi gectigi icin gelir mi 😂 28 oldu kariyerde kariyer deyip duruyor
Soran+1 yılEvet o da var offf 🤒. Umarım her şey istediğin gibi olur. Napsin ne düşünsün ki şu devirde
Cevap sahibi+1 yılSıkıstim arada bilmiyorum napicam.. Hem maddi hem manevi olarak isteklerini fazlasiyla karsilayabilecegim biriyim.. arkadaslarim bu zamanda senin gibi birisini cok zor bulacak buldugunda senin kalbinin aynisi olmayacak diyor hem evli kiz arkadaslar hemde erkekler keske birlikte olsaniz iki tarafta cok mutlu olursunuz mukemmel olursunuz onun kiz arkadasida diyordu ama yok bisey eksik onun bana olan sevgisi aklima geldi aglayacagim yine 😢
Soran+1 yılZtn en güzel aşklar böyle olmaz mı. Yakın arkadaşın en iyi o dinliyor seni en çok o güldürüp o eğlendiriyor seviyor koruyor kıskanıyor. Daha nolsun ki. Haklılar tabi. Hiç arkadaşlarından falan sordun mu sen söyledikten sonra ne düşünmüş hakkında 🤔
Cevap sahibi+1 yılHemde ne eglenip geziyoduk bizi diger baska olab arkadaslarimizin kac kere kiskandigina sahit oldum bir nevi nazar degdi bize yok sabit fikirli biraz o ve ilk goruste aska inanan biri sonradan gelisen degilde ama bana gorede ilerleyen zamanla olana inanirim yapacagim bisey yok gibi .. ama her yere benimle geliyor fiziki olmasada ruhen yazliga gittik klasik muzik esliginde kitap okuduk 🥲🥲 delirmisim dimi ama askimdan 😅
Soran+1 yılMmmhhh senin gibi seven kaldi mı bende kıskandım şimdi 😂😂😂. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤧
Cevap sahibi+1 yılHemde ne sevgi pirlantalar eve anlamli hediyeler yollama yok ailesi cok istiyodu beni nasip kismet degil gonlune giremiyoz kariyerde kariyer diyo
Soran+1 yılZorla olmaz ki o işler. Benim bir sevgilim vardı ama nasıl böyle deli gibi seviyorum tm mı. Sonra sen beni umursamıyorsun dedi ayrıldı benden. Onun için kırk türlü story atıyordum sonra öğrendim ki beğendiği bi kız varmış zorla olmuyor yani. Bende bıraktım yakasını hayırlısı dedim. Kimin aklına gelir knk dediğim çocuktan hoşlanacağım. Hiçbir şey için pişman değilim
Cevap sahibi+1 yılVazgecicem diyorum 1 gun 2 gun yok 3. gun dayanamiyorum hikaye atiyorum whatsapp surekli bakiyorum.. ben bide buyukte konustum ya onunla evlenecegim ya da kimseyle evlenmeyecegim kimsede onun kalbini bu zamanda bulamayacagim demistim ve 33-34-35 beklicem onu , taki o birini bulursa ya da gelir bana baskasi mi asla.. ben ona oyle baglanmisimki beni sevmemesine ragmen he bide su var arkadasimida kaybetmis oldum ya onuda ozluyorum o yuzden bitmiyo galiba
Soran+1 yılAboo sen resmen yanıyorsun kıza 🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılKor kutuk filan degil dedigin gibiyim resmen.. ne kadarini gordu gorebildi ne kadarina inandi bilemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılSu anda konusmuyoruz ya ayda bir filan en son annesiyle kahvaltiya cagirmistim hazir degilim kalabaliga girmeye diyordu
Cevap sahibi+1 yılBu bir haftaya yazcam hazir oldun mu filan sen hazir degilsen anneni getireyim o zaman mahcubiyetimi gideriyim benim icin cok sey yapmisti evinize gelcem soylicem annene desem cok mu ayip etmis olurum
Soran+1 yılHazır değil ha 🤦🏻♀️. Bence de yaaa sen git kovacak değil ya hem annesinin gözüne girersen annesi onu ikna da edebilir 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılDemistim zaten son kez yuzyuze gorustugumuzde utanmam annenden evinize gelir anneni soyler cagirieim diye.. annesi ailesinin gozundeyim zaten ablasi cok istiyodu beni ben hayatimda bu kadar kariyer diyini goremedim bosuna mi ojudum kac yasima geldim kendi parami kazanamiyorum deyip duruyordu.. benim disinda ben acilmadan oncede reddettigi bi iki kisi vardi.. yok boyle bisey yani o yuzden gitsin is hayatida baska insanlarida o evliligi yapacak kisiyi bulamayacagini gayet iyi biliyorum en cok korktugum ona zarar verecekler kandiracaklar.. kalbi cok musait cunku
Soran+1 yılYa o da bi yandan haklı evlenmezse kom bakacak ona. Mecbur para kazanmaya. Korkma ha Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSu zamandaki erkeklere hic guvenmiyorum cunku dertleri baska niyetleri belli.. cabuk kandirilacak biri bizimkide.. elimden hicbisey gelmiyor bu da aci verici.. umarim olmaz hicbisey ve gercegi yavas yavas gorur
Soran+1 yılMaalesef ki öyle 😔. Korkma sadece dua et hiçbir şey olmaz emin ol
Cevap sahibi+1 yılElimden gelen yapabilecegim tek o kaldi Rabbime siginip elimi acmak 🥲🤷🏻♂️
Soran+1 yılSeni o kadar iyi anlıyorum ki ya. Aglicam resmen 🥺🥺. Kendini üzme tm mi her şey olacağına varır ne yaparsan yap kaderinde o varsa nereye giderse gitsin kimle olursa olsun yine senin olur. Her şey gönlünce olur umarım 🤧
Cevap sahibi+1 yılBen hergun agliyorum ya anlatamam.. uzmemeye direnmeye calisiyorum ozleyerek.. insallah sadece gittigi yerde zarar gormesin.. cok cok tesekkur ederim insallah sizin icinde gonlunuze gore olur insallah 🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılYiaa yapma böyle. Belki de bundan 1000 kat iyi biriyle olacaksın ve iyi ki olmamış o diyeceksin. Bilemezsin. Ne demek , ben teşekkür ederim. İnşallah 🤧🥺
Cevap sahibi+1 yılBelki ama ilerisini pek saglikli goremiyorum acikcasi ve bunada cok inaniyorum ayriyetten elimi ayagimi cekecegimide arkadaslarima soylemistim ya o ya hicbiri diye... su var bu var diye ayarlayalim diyolar hepsini gericeviriyorum bosa igrasmayin diyorum.. hatalarini gormeme ragmende vazgecemiyorum sevgi askta bu ya hatalarini gormezden gelme bende ne ara boyle baglandigimi dusunuyorum.. 😢
Soran+1 yılKör kütük Aşıksın deli gibi sen. Hatalarını görmezden gelerek devam edemezsin. Benimde böyle Kör kütük aşık olduğum vardı senin gibi yalan söylerdi egoluydu pislik davranışlar işte. Seviyordum ama insanlar da tiksiniyordu ondan bende kendimden utanıyordum onu sevdiğim icin. Onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı ama çok şükür akıllandım. Sev ama ölçülü sev 😊. Fazlası sana zarar olur kimseye değil
Cevap sahibi+1 yılYok yok hayir oyle abartili seyi yok 1-2 tane hafif aslinda onlar ya da askimdan oyle diyorum 😂😂 gercektwn kalbi, nyuregi, niyeti ikiz karsi cinsim resmen.. ben bi aptallik mi desem bilmiyirum ona 2. kez soyledigimde cevap istemedim ben seninle sevgili olmak istemiyorum evlenmek seninle yaslanmak istiyorum demistim😂.. kus ayril kus ayril bi durum olmustu bizde en sonda duygun bitsin ve eskisi gibi olalim dedi 😢😢😢nasil yapicam nasil kendime ne kadar zaman vercem ki versemde benimle heryere geliyoki o offf ya cildirmamak elde degil ne onunla ne de onsuz oluyor
Soran+1 yılO bütün söylediklerine karşı manyak manyak baktı mı sadece ya insan hiç mi bir şey hissetmez ya
Cevap sahibi+1 yılBen ona cevap vermeni istemiyorum desemde o ben seni arkadasim dostum olarak goruyordum diger coxuklara nasil bakiyosam senin icinde oyleydi filan demisti.. ben daha yapamadigimi arkadasligimizinda bitmesi gerektigini soylemistim mwcburmuyuz buna bitmesin demisti mecburuz dedim.. en son mesajlasmadada kusluk ayri olmak yok duygun bitince atkadasligimiz devam etsin demisti bitti deyip gitsem yarin obur gun biriyle gelirse biterim ben heralde dusunmemek icin elimdwn geleni yapmaya calisiyorum kendimi oyle bi alisverise verdimki ihtiyacim olmayanlari bile alip duruyorum nereye kada ne zamana kadar boyle devam edicez bilmiyom bi hafta icinde bigun yine oyle hal hatir sormak icin yazicam bir ayi gecti konusmayali.. kahvaltiyida soylicem ramazan bittiktwn sonra diye yine yok derse iyi sen gelme anneni getiricem dicem 😂😂
Soran+1 yılOff bu durumu arkadaşım da yaşıyor napim diye soruyor mal mal bakıyorum bende. Ne desem yalan olur..😂😂😂 Ya ona da yok derse
Cevap sahibi+1 yılHahhhaha ask acisi yasamaya devam o zaman desene 😂
Soran+1 yılKarşına nasılsın tür olaylar çıkar bilemezsin. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Ben bunun üstesinden kalbime gömerek geldim. İtiraf etmiştim ve bana arkadaşça tanımak isterim demişti. Öyle olsaydı iyidi ama ben dinlemedim afra tafra yaptım hatta. Bir gün sever dedim bekledim. Doğum gününde hediye almıştım gidip verdim arkadaşça alıyorum dedi yine yıkıldım.. 2 3 gün sonra duydum ki sevgilisi varmış. Bittim biliyor musun ama neye yaradı anca ben kendime zarar verdim. Öyle hırs yaptım ki mutlu olmamalarını içten istedim. Kızdan değer görmedi diye ayrıldı. Şimdi ise bana bakıyor amane fayda. Bende ona inat bu çocukla takılmaya başladım aslında. Ama zmn geçtikçe hoşlandığımı da fark ettim. Onun ise kalbimde hayatımda zerre yeri yok. Her şey geçiyor her şey. Birçok yakınımı kaybettim ağladım mi çok ağladım üzüldüm ama elimden bir şey gelmedi. Şimdi gülüyor muyum gülüyorum. Hayat onlarsız da devam edebiliyor. Birisine aşık olmadan hoşlandığın zmn kendine biraz engel olmaya çalış çok bağlanma. Hayatının merkezine koyma onu. Tm mı? Sonra çok pişman olursun. Ama inşallah olur. Sizin için dua edeceğim. Hakkında hayırlısı artık. 🥺
Cevap sahibi+1 yılİnat icin kimseyle olma duygundan kesin emin misin.. obur turlu kendini yine uzersin. hergun vikip gelecek umudu var hergun her saat ne zaman yazcaj diye dusunuyorum tam 2 sene oldu kus ayril baris dongusunde gitti duygum mu zerre degismedi ilk gunku gibi.. dogum gunune 1 ay var daha dogru duzgun konusmamiza ragmen ona yine guzel bi hediye bakiyorum evine yollayacagim nasil tepki alacagim bilmiyorum umurumdada degil yeterki yuzu gulsun.. bu hafta mesaj aticaktim ya cevrimici goruyorum ve kimle konusuyor diye cildiriyom sonra boş ver yazma birini buldu diyorum 🤦🏻♂️ eskisi gibi oyle kus olmak yok ayri olmak yok dedi ama 1 ay oldu ben yazmasam yazmiyor.. story atiyorum anlamli seyler buyuk ihtimalle ondan yazmiyor degil mi hala duygusu var yazmiyim umut baglamasin o yazsin diye dusunuyordur
Soran+1 yılEvet eminim duygularımdan. 2 sene mi 😮 wayy canına. Sana karşı yine aynı düşünüyorsa mutlu olmaz ki arkadaş olarak görüyormuş ya böyle hissedip üzülmenden ötürü o da üzülür. Çevrimiçi olması illa başka biriyle konuştuğu anlamına gelmiyor ama olabilir de. Nch atma sende madem yanlış anlıyor atma. Evet olabilir. Bence artık bittiğini belirt tekrar eskisi gibi olun. Ya başkasıyla gelirse yanıma dersen en azından gözlerinle görmüş olursun bi anlık canın acır sonra diner acısı eminim
Cevap sahibi+1 yılDiner mi? Kafede oturuyorsunuz ve sevdigin insanin sevgilisi geliyor gozunun onunde dokunuyor sariliyor nasil bi aci bu
Soran+1 yılYaraya tuz basılınca acısı diner ya o mantık. Yaşadım canım acıdı bu da soğumama sebep oldu
Cevap sahibi+1 yılArkadasimda seni taniyorum askini biliyorum sen buna dayanamazsin diyor 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Soran+1 yılGardaş ya ne edecen. Hem onu istiyorsun hem üzülmek istemiyorsun birisi olucak başka yolun yok
Cevap sahibi+1 yılİyice dusunup bi karara varmam gerekiyor sonu ne olursa olsun sorumlusu benim ben yaptim demeliyim
Soran+1 yılEvet kesinlikle inşallah düzgün bir karar verebilirsin 😊
Cevap sahibi+1 yılİnsallah 🙏🏻 biz olmayacaksak bile onunda karsisina duzgun biri cikarda uzmez umarim kader , nasip diyorum 🥺😢😢
Soran+1 yılWayy be. Kız baya şanslı. Böyle seven nerde bu devirde teeee. Anca rüyada görülür
Cevap sahibi+1 yılNerde sansli olmuyoruz 😂 butun cektigi sikintilar dertler bitecekti belki ama olmadik 😢gitsin gorsun disariyi hayat belki bizi biraraya yine getirir bu sefer farkli olur temennim o yonde olmayacaksakta umarim o acilardan kurtaracak kizmayacak , uzmeyecek vee dovmeyecek biri olur 😢😢sevdigi icin insanin boyle seyler soylemesi zor ama su anlik bunu gerektiriyor
Soran+1 yılAğlicam ya çok duygusalsın 🥺🥺. Böyle yapınca eline ne geçiyor ki daha çok üzülüyorsun azıcık umutla bak dünyaya lütfen
Cevap sahibi+1 yılOzur dilerim.. burclara pek inanmam ama payi da var galiba duygusalligim cok benim 🥲 elime gecen aci cekmekten uzuntuden valla bisey degil bakamiyorumki umutla zamanin kotulugunden cikarciligindan nefislerine hakim olamamalarindan... dunya su zamanda kotu bi yer.. ben valla yanlis zamanda gelmisim eski zaman adamiyim 😂bu hayattada en guzel duygu en iyilestirici sevmek sevilmek bende bunu istiyorum ve o mutlulugu verecekte yanibasimdaymis o haric ailesindeki herkesin beni sevmesi hatta benim icin ilerisini dusunmeleri ama kizin bi turlu dusunmemesi ben niye tekrardan bunlari anlattim ya😢😢
Soran+1 yılÖzür niye diliyorsun ya djsjqjsj bir şey yapmadin ki. Balık mısın balık olmak zor bilirim ben de çok duygusalım çünkü. O seni seviyor sadece istediğin şekilde değil. Ailesinin gözüne girmeye çalış. Onlar ikna edebilirler seninle birlitke olmak için. Kaynananın gözüne girdin mi tamamdır 😼
Cevap sahibi+1 yılAma aglatmisimdir filan o yuzden diledim 😂kovayim ama baliga cok yakinmismiyim neymisim arkadas diyodu. ailesinin gozune git diyince o zaman onunla arkadas kalmam ve yasinin 31-32 olmasi isi duzgun olmamasi ailenin bu cocuk var neyi bekliyosun duzgun efendi hem maddi hem manwvi el ustunde prensesler gibi yasarsin demeleri lazim olme essegim olme 😂 gerci ablasinin gozunde gozdeyimde annede eh iste. 😂
Soran+1 yılYok daha neler ejxjsjsjsj. Yani pek fark etmez bencede. 😂😂. Ablası biliyor mu durumu? Birinin kafasına girmesi gerekiyor 🤔
Cevap sahibi+1 yılAblasi benim duygularimi bilmiyor.. beni tanidiktan sonra neden bu cocukla olmuyosun denesenize demis kardesine oda biz hani yakin arkadasiz nasil olur olmazki filan demis.. su anda biliyomu bilmiyorum duygularimi.. 1-2 haftaya ablasiyla gorusucem belki orada dokulurum ama emin degilim.. birinin zoruyla gelmeside ne derece dogru o yuzden disariyi gorsun kisileri gorsun kendi istegiyle gelmesini istiyorum.. 😬
Soran+1 yılOff manyak kız ya ztn en güzel aşklar arkadaşlıkla başlar işte aaaaa. Ne huysuz bir kız öyle. Umarım ablası yoluna koyar her şey. Yani birinin zoruyla olmaz evet ama zorlamicak ki sadece fikirlerini belirtir kafasında yer edersin bir şeyler olur belki. Umut iste
En İyi Cevaplar
+1 yılSen peki
013 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
- +1 yıl
Ozaman yak yeşili gelsin sana
Soran+1 yılBir şey demedi ki hic bana. Geçenlerde morali baya bozuktu hyrdr noldu dedim sana anlatamam dedi. Bende ısrar etmedim daha
- +1 yıl
Bu ayaklar farklı ayaklarda olabilir dikkatli ol
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Sen dikkatli yaklaş o kadar diyğm burada yazsrsam kaldırırlar şimdi herşeye tamam deme
Soran+1 yılHaa anladım da öyle birisi değil ya vallahi çok temiz bi çocuk
- +1 yıl
Hep öyle olur zatennmm
Soran+1 yılAma cidden öyle 😂😂
- +1 yıl
Anlatırım burada yorumum silinir boş ver 😂
Soran+1 yılHerkes bir değil ki biraz anladım gibi ama
- +1 yıl
Anılarım var yaptıklarım var oyüzden bu kadar açık olabiliyorum burada en fazlayazsenbana anlatırım sana açık açık
Soran+1 yılHı yok sağol
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılHoşlantı var belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun o zmn ne diyem
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaşça mı bu davranışlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım