Merhaba iyi sabahlar benim çok sevdiğim bir kız vardı iki yıl beraberdik ama bu beraberlikte birçok defa hatasını yakaladım beni aldattığını vesaire ancak her seferinde söz vereceğini ondan gitmemi istiyordun ben iki üç defa yakaladım beni aldattığını başkalarıyla konuştuğunu falan en son hiçbir şey yokken işte babam hastaydı kemoterapi görüyordu o gün de ona dedim sen işe gidiyorsun beninsabah uyandır kemoterapiye geç kalmiyim babamla gidiyim annem baya yoruldu tamam dedi sabah aradı iki dakka konuşmadık kapattı ben de uyuya kalmışım kalktım annem gitmişti babamla ben de ona kızdım falan sanki biri ayrılmak istediğinde bahane bulur ya o şekilde bahane arıyordu tamam diyordum kavga etmeyelim edelim istiyorsan dedi sen dedim etmek istiyorsan et kendi kendine derken baktım ben ayrılmak istiyorum eminim bu karardan dedi ben de bişey demedim 10 gün sonra sana ihtycm var dedi aradı derken konuşmaya başladık tekrardan ama hayatına birini almış ben öğrendim küfür ettim ağzımı baya bozdum hadi ordan git dedim sonra arkadaşına mesaj attım dedim küfür ettim pişmanım ama yaptğı çok ağırıma gitti dedim sonra telefonunu kapattı hattını değiştirmişti aradan birkaç saat geçmedi yeni numarasından mesaj attı konuştuk falan çocuğu seçti sana yaptğım gibi ondan ayrılamam dedi , ama beni çağırdı sonkez s**nin olmak istiyorum dedim bende gittim b**raber olduk geldim derken arada aklıma geliyor yazı yazıyorum umursamaz gibi davranıyor derken ona dedim bitsin o kadar çok bitip devam etmiştik ki artık ona hiç yazmadım ortak konuştuğumuz onun 13 yıllık arkadaşı demiş bak pişman olacaksn falan kızda demiş beni engellemiş bak fotosu yok bu da demiş engellememiş bak biyografisi var demiş eğer boysa sorun çünkü diyordu ailem boyun Kisa diye sorun yapar Buda demiş konuş ben de kız arkadaşına dedim mesaj attım dedim konuşma ne onunla ne annesiyle o seçimini yaptı eğer olmasını isteseydi çocuğu hayatına almadan sana söylerdi annemle konuş diye falan şimdi bakıyorum bazen ekliyip hemen siliyorum benim numaramı silmemiş numaram onda kayıtlı sizce neden? Başkasını hayatını almış neden numaramı silmiyor ne de olsa çocuğu seçti? Sizce gerçekten boy mudur sıkıntı boysa dahi insan bir şey yapmaz mı? Kız 1.70 ben 1.63 ne yapalım Allah da bizi böyle yarattı kalkıp sitem etmemin bir anlamı yok sadece anlamaya çalışıyorum geri gelir mi gelirse ne der? Benden mi mesaj bekliyor ondan Mi silmemiş ben yazarsam ne olur yazmazsam ne olur?
bu arada bunu samimi olduğum biri yazdı ben paylaşıyorum kimse yorum yapmıyor erkek olduğumuz için sen paylaşır mısın dedim. lütfen düzgün yorumlar yapın
bu arada bunu samimi olduğum biri yazdı ben paylaşıyorum kimse yorum yapmıyor erkek olduğumuz için sen paylaşır mısın dedim. lütfen düzgün yorumlar yapın
En İyi Cevaplar