İlk adimi atan kiz?

su saatte hala birileri ayakta midir tereddutteyim lakin gece gece icime dert olan bi konudan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. uzun zamandir hosuma giden bir cocuk vardi ve ilk adimi atmaktan cekinmedim. cunku cocukla goz goze gelmelerimiz ve bunun dahilinde birkac defa olmak suretiyle arkasini donerek ozellikle bana baktigini yakalamistim. aslinda biraz da buradan guc aldim diyebiliriz. cocukla iki hafta kadar bir surec durmadan mesajlastigimiz hatta arastigimiz oldu. arama teklifini de bir gece ansizin eden oydu. fotograf attigimda fotografla cevap verir hatta bazen o fotograf attiginda eger ben atmadiysam sitem ederdi :) hoslandigina dair hafif belirtiler vardi bunu konusmasina yansitiyordu ve flortoz konusuyordu benimle ancak bir ara duruldu. ben de bu sure zarfinda ona zaman tanimak amaciyla bir haftalik sure kadar yazmadim. geri dondugumde sitemli bir tavri vardi ve son olarak su aralar yalniz kalmak istedigini belirtti. tabi su ana kadar bir sorun yok. cocukla bir aydir neredeyse konusmuyoruz hatta ilk haftalar bana tavir almis gibiydi lakin son haftalardabsohbet etmeye calistigini fark ediyorum. hemen arka sirasinda oturuyorum, birkac kez bana baktigini yakaladim. goz goze fazlasiyla gelmisligimiz var ama gozlerini kaciriyor sanki bana baktigini yakalamami istemiyor gibi ancak ben baska bir yere bakarken bile bana baktigini hissediyorum. aniden arkasini donup benimle konusmaya calistigi durumlarda oldu ustelik kendisini hic alakadar etmeyen konularda da bunu yaptigi oluyor. ig hikayelerimin hepsini aksatmadan izliyor ama yazmamaya kararli gibi. gurur yaptigini dusunuyorum ve ne yalan soyliyeyim ilk zamanlarda ben de gurur yapmistim. simdi yumusamis gibiyim ve tekrardan bir adim atmak istiyorum. icimde bir his var ve boyle olmamaliydi gibi hissediyorum. yakin zamanda deniz kenarinda bir yemek duzenlenecek ve kendisi de davetli. sizce kumsalda yurumek icin teklifte bulunmali miyim? sohbet etmek biraz da ne gelismeler yasadigini ogrenmek istiyorum
İlk adimi atan kiz?