Bi kız arkadaşım vardı normal arkadaş. Uzun bi yola gidelim hemen böğrek , pğaça yapar verirdi. Borç alalöm arkasını aramazdı. Şaka yapalım kaldırırdı.. Sır verirdim tutardı. Özel soru sorayım çekinmeden cevap verirdi. Çok güvenirdi. Biz 4 erkek 1 kız arkadaştık. Ama maalesef gözde 'miz bizden ayrıldı. şu an eminim cennettedir. İnternete bile haberi çıktı. İnternete TORBALI GÖZDE AKDENİZ yazın.. Çıkan sonuçlarda DAHA 24 YAŞINDAYDI yazcak işte o linke tıklayın okuyun. Bidaha gözdem gibi arkadaşım olur mu?😭😭 Canım arkadaşım için el fatiha okurmusunuz? Bidaha onun gibi gelirmi? Yerini doldurabilirmi? Ben ve gözdem sevgililerimize ulaşamadığımız için birbirimize sarılıp ağladığımız gün oldu... ONU ÇOK ÖZLÜYORUM 😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olur neden olmasın ☹️
Yerini doldurabilirmi? Gözdeme baktığım gibi onada bakabilirmiyim? Onu çok özlüyorum biliyomusun?
Tabiki kimse kimsenin yerini dolduramaz
Linki bulup belki internette okumuşsundur haberini. Bambaşkaydı. Çok farklıydı. Bazen kızdırırdı küfür ederdim gerçekten yine beni mahsus kızdırırdı. Tombiş derdim ona. Kıyamam canım benim yaa
Neden vefat etti
orbalı Mahallesi’nde yaşayan ve henüz bir yıl önce çok sevdiği eşi Ahmet Işık ile mutlu bir yuva kuran Gözde Akdeniz Işık hayatını kaybetti. Dağtekkeli Metin Akdeniz’in de kızı olan Gözde Akdeniz Işık, 4 ay önce beyincik ameliyatı geçirmişti. Zaman zaman tedavisine devam edilen 24 yaşındaki genç kız bir süredir de Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altındaydı. Dün bir anda kalbi duran ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kızın ölümü sevenlerini üzdü. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan genç kız için cenaze merasimi düzenlenecek. Öğle namazına müteakip Torbalı Cami’den kılınacak cenaze namazının ardından genç kızın cansız bedeni Karakuyu Mezarlığı’na defnedilecek.
TORBALI
Çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İnternete GÖZDE IŞIK TORBALI yazdığın zaman bu haber çıkıyor. Ben mezarında ağladım. Yemin ederim gözyaşım mezarına aktı. Hava soğuktu GÖZDEM ÜŞÜYORSUNDUR SEN deyip üzerine çalı attım ağlayarak. O bambaşka biriydi. Onun gibi biri bidaha karşıma çıkmadı.
Bu kadar kafana takma ama üzülme herkesin gideceği yer orası bak o kurtuldu en azından
Yeni öldüğü zaman bi rüya gördüm. biri beni dövdü ölesiye. Rüyamda baygınken gözdem geldi. ona döndüm BENİ ALMAYAMI GELDİN dedim. Ona bana gülerek HAYIR dedi. Ondan sonra uyandım. Kaç gece ağladım. Ya kızlara sorulmucak merak ettiğim ne varsa ona sorar ondan öğrenirdim. Hiç çekinmezdi çünkü huyumu içimi iyi bilirdi. Ya anlatsam İstanbul'a yol olur. Niye başka kızlar böyle değil? Belkide sende böyle olamazsın. Neden? Arkadaşım ol demeye getirmiyorum yanlış anlama. Osman, ben, bedirhan, nesrin, halil ve Armağan çok takılır güler eğlenirdik. Osmanla sevgiliydi , halil ben bedo. Ve gözde. En çok 4 müz takilırdık. Bi keresinde göğsü görünüyordu ben de baktım mahsus bakıyodum AÇ BİRAZ DAHA DİYORDUM gülüyordu SAPIK NE BAKIYON diyodu. Gülüyoduk ikimiz. Ama ona yan gözle bakmayacağımı ona askıntı olmayacağımı biliyordu. Öyle bi arkadaştık. Ah gülüm ya ahhh ahhh
(+) sekmesine bas ki tamamını oku
🥺🥺🥺
Seninde başını ağrıttıysam kusuruma bakma. Ben inanki paylaştım ya içimi sana tanımadığım halde döktüm ya inanki rahatladım. Sağol sende dinleiyip acımı paylaştın. Allah razı olsun senden. ismini bilmiyorum ama yıldız diyeyim ben sana. Allah razı olsun senden.
Sendende Allah razı olsun bilirim en yakınını kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu
Sağolasın. Bak yıldız ben normal biriyimdir. Ben bi huyumu kız ve erkek arkadaşlarıma anlattım ki bunu gözde çok normal karşılamış ve ilk o bilmiştir. herkes normal bakarken bi kaç kız arkadaşım beni yanlış anlayıp konuşmayı kesti. Ha üzülüyommu? HAYIR ! Bana güvenmeyen biri hiç konuşmasın zaten. Bu arada profilinde ki bazı sorulara yanıt yazdım. Bazılarına espiri yapıyorum yanlış anlama beni.
Tamam 😅