Arkadaşlar annem?

Annem bana hep mesafeliydi. Hala daha oyle 22 yaşına geldim ama hep soğuktur. Giderim cok özlerim sarilirim koklar öperim ama tepki vermez bunu sevmediğini dile getirir surekli. İstemediğini söyler. Evlilik aşamasına gelmiştim o zaman da hiç konu hakkında bisey sormazdi. Hiç merak etmezdi. Hiç benim hakkımda olan şeylere üzülüp sevinmez. Dışarıdaki insanlara çok iyidir sevecen davranır. Benim yaptığım şeylere ya da gidip aldığım biseye bile lafla karışık laf sokar. Küçükken hep kızardı döverdi o yuzden acik olamazdım ona bisey sormaya korkardım her şeyi gizli yapmam gerekirdi. Beni kaybolan eşyasını çalmakla bile sucladigini bilirim üstüme gelip sen çaldın dediği zamanları bilirim ki bunlar çok küçükken olmuştu. O yuzden Şu an en ufak biseyde sanki insanların gözüne ben oyle biri gibi geliyorum gibi hissediyorum. Yapmadığım seylerde beni suclardi. Bisey olsa hep karşı tarafı hakli bulurdu sırf ben olduğum için beni haksız bulurdu. Ağlarken görse sebep sormaz direk bağırır kızardı. Hal hatır sormaz canım biseye sıkılsa ilgilenmez. İş teklifi aldım geçen ona bile tepki vermedi zordur o dedi geçti konuyu değiştirdi. Bisey sorarım cevap vermez ve dediği tek şey ne diyim olur arkadaşlar çok kötü canım yanıyor neden böyle.
Arkadaşlar annem?