Aşk İlişkileri Sevgiliniz için suç işler miydiniz? Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz için onu kurtarmak veya başka bir konu için suç işler miydiniz? Sevgiliniz için suç işler miydiniz? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Gerçekten yanımda duracağını bilsem benim ona verdiğim değerin onda birini bana vereceğini bilsem gözümü kırpmam ama değmiyor ben bunu fark ettim defalarca kez 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Ahmettt555 +1 yıl 🌺🙂 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değmeyecek biriyse hayır.Ama kendisiyle maceradan maceraya koşacağım, aksiyon dolu sevgililik geçireceğim biriyle birlikte olmam güzel olurdu 1 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onu severek en büyük suçu isledim 1 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. duymamış olayım. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar