#SelamGençlik 🍀 Tanıştıktan sonra gelen o rehavet aşkta aslında müthiş gereksiz. Tanışmak bence ömür boyu süren bir durum, ne dersiniz? #Aşkİlişkileri 🍀 #TubaSueda 🍀
Sevdiğiniz insanı bir günde tamamen mi yoksa bir ömürde yavaş yavaş mı tanımak tercihiniz olur?
Bir İnsanı Tabi Ki Zamanla Keşfetmek Daha İyi Olurdu. Lakin Karakterim Gereği Hemen Tanımalıyım. Çünkü O İnsana Zamanımı Ayırırım Ve Zaman Ben İçin En Önemli Şeylerden Biridir. Zamanımı Ayıracağım İnsanın Karakterini Hemen Çözmeliyim Ki. Aksi Durum Olduğunda Harcadığım Zamana Üzülmeyeyim.
Bence tamamen bir günde tanırsan bir heyecanı kalmaz uzun sağlıklı bir ilişki normal şartlarda zamanla yavaşça güven çerçevesinde sağlam basamak basamak ilerlemek tanımak çok daha sağlıklı olduğundan şüphem yok
İnsanlar gün geçtikçe değişiyor. Yani insan kendini bile tanıyamıyor ki, başka bir insanı sadece bir günde tanısın. Her gün yeni şeyler öğreniyor her gün gelişiyor, değişiyor ve büyüyoruz. O yüzden elbette bir ömürde yavaş yavaş tanımak tercihim olur. Diğer türlüsü mümkün değil çünkü.
Kimse kimseyi bir günde tanıyamaz zaten, ben buna inanıyorum. Zamanla tanımayı, çözmeyi tercih ederim. Bir anda tanımak hem imkânsız hem de bütün heyecanı alıp götürür.