Gönül ilişkilerinde sen ağlayan taraf mısın, ağlatan taraf mı? Ağlamaktan kastım gözyaşı dökmek değil sadece. Çabalamak, sürekli umut etmek vs.. Ben bana kendim için lazımım, hatıram olsun sana şarkım.. 🦁
ilişkim olmadığı için bilmiyorum en yakın şey ilk okul 1 de bi kıza aşıktım yakın olduğum işte başka şehre taşınacaktım bende gittim açıldım bi de dudaklarından öpmüştüm sonra taşındıktan sonra benim yaşımda bi arkadaşın (kızın da en yakın arkadaşıydı) annesiyle benim annem telefonda konuşunca öğrendim ben gittikten sonra ağlamış bi kaç kez (yalan olmasın bende o zaman işte ela gözlüme sarmıştım o yaşta sırf onun da gözler elaydı diye (bide ben bu elden gidersem diyo ya o da ben oluyom şarkı bize cuk oturmuştu kısaca) en yakın gönül hikayem bu dur yani.
İlişkilerimde genelde daha çok değer veren taraf oluyorum. Bu benim sevgimi ve ilgimi gösterme şeklim ve bundan asla rahatsızlık duymuyorum ama gün gelip verdiğim değerin karşılığını göremediğim zaman, o zaman da ağlamak yerine sessizce verdiğim değeri geri alıp arkama bile bakmadan gitmeyi tercih ediyorum..
Şu yaşıma kadar zor bela bir ilişkim oldu , 2 sene felan mücadele etmişti benimle olmak için neyse 3 senelik bir ilişkiydi tam evlenecez ben topuk.. Ben ilişkiden kaçan tarafım. Aşk kadınıyım felan filan diyorum ama aşkı gördüğüm yerde kaçıyorum. Kadınlar ikiye ayrılır; eceler ve havvalar. Ecelerin ne tür olduğu daha çözülemedi. Lakin işte görüyorum ki; bir çanak suda bir damla zeytinyağı gibiyim. Ne karışıyorum ne de dibe çökebiliyorum. Bu arada ilişkim de ne ağlayan ne de ağlatan taraf oldum. Bol bol güldük eğlendik güzeldi be 😄
Benim eşimden önce sevgilim olmadı gerek te duymadım ama şunu diyebilirim bekarken asla erke istemediğim için herkesi red ederdim ama eşimle tanıştım 10 yıl oldu ve şimdi sorunlarımız var ve ağlayan taraf oldum ama pişman değilim her sevginin sor basamakları vardır
Bir kere sevgilim oldu onda da hem ağlayan hem de ağlatan taraf oldum. Ağlatmayı sevmem genelde, insanları üzmek istemem çünkü aynısı bir gün benim de başıma gelebilir. Ben nasıl üzülmek istemiyorsam başkaları da istemiyor.
Güvenim kırılması ilişkim bitmezdi ama arada güven olmayınca sevmenin de bir anlamı kalmıyor. Ah sevgilimden yeni ayrıldım daha yeni yeni unutuyordum soruyu görünce yine aklıma geldi... 😄
İlişki diyince durup bir düşünüyorum artık ağlamaya hazır mıyım değil miyim diye çünkü ağlatan olamıyoruz ve bence karşı tarafta çok ağlatamıyor zaten. Giderek oruç etkisini göstermeye başlamıştır ve saçmalamaya başlamışımdır. 🤷♀️😏
Şuana kadar ağlayan taraf bendim ama şuandan itibaren ağlatan tarafım😎 hele ki yıllarca canımı yakmış biriyse bu da benim çok hoşuma gidiyor ağlatmayı seviyorum