Flörtünüzün daha önce yasak ilişki yaşamış olduğunu, mesela evli bir kadın/erkekle ilişkisi olduğunu öğrenseniz onunla devam eder misiniz? P. S.: Benim midem bulanır, bulandı, bulanıyor…
Daha önce yasak ilişki yaşamış biriyle sevgili olur musunuz?
bunu yaşamadan bilinmez ancak dışarıdan yorum yapacak olsam elbetteki bu şekil birisi ile ilişkiye devam etmezdim eğer ciddi düşünüp evlilik düşünüyorsam. evlilikk yapacağınız sevgilinizin evliliğe saygılı olması ve inanması gerekir. onun daha önce böyle bir deneyim yaşaması evliliğe inancı olmadığı anlamına gelir
Herkesin hayatına kimse karışamaz 🤣🤣 ben daha önce de maalesef ilişkiler yaşadım ama evli biriyle asla olmadı olamaz da ancak bu ilişkiyi yaşamış olan kişi karşısında saygıyla eğilirim ( tabiki bu mecaz 🤣) ve sevgili olurum yani ben sevgili kavramına bayağı bir uzağım evlenirim diyelim
Niye olmasın? Herkes sütten çıkmış ak kaşık mı? Herkes kusursuz hatasız olmak zorunda mı? Eğer ve çünkülerle bir insan sevilmez, rağmen seviyorum demektir olay. Kimse geçmişiyle yargılanmamalı
Daha önce evli biriyle ilişki yaşayan sizinlede evlendikten sonra evli biriyle ilişki yaşayabilir. İşte bu yüzden bunu iyi düşünüp sevgili olunuz. Sonuçta alışılmışlık var içinde. Bence sevgili olunmamalı. Üzüntü ve sonu hüsran.
Hayır. Benim karşımdaki insanda arayacağım temel şey erdemleridir zaten. Neyi neden yaptığını bilemem kimsenin geçmişini de kurcalayan biri değilimdir ama yasak bir ilişki yürütmek bence açıklaması olabilen bir şey değil.
Şu an ne desem yalan olur. En başında öğrenirsem belki uzak dururum. Ama bağlandıktan sonra öğrensem bir müddet moralim bozuk olur da kafam karışır yine devam ederim sanırım. Belki de hiç etmem başıma gelmemesi dileği ile.
Benim başıma geldi ilişkinin başlarında değil ilerledikten sonra geçmişini öğrendim kafam çok karışık bana yaklaşımı her zaman çok iyi oldu öncekiler için fe pişman ama insanın aklında? Kalıyo
Buradaki ahlâk kavramı çok değişik zaten. Evli kadınlar bekâr erkek üyelerle sevgili oluyor bunu bir güzel savunuyorlar güzelliyorlar falan enteresan kafalar.
Nasılsa kimin ne yaptığı belli değil, kimse de kötü hayatını anlatmıyor, herkes muazzam iyi imajını güzel çiziyor. Her insan hata yapabilir, ben onyargi beslemem.
Daha önce eskortluk yapmış biriyle bile sevgili olurum. Evimize koyup namusumuzu teslim etmiyoruz,çocuk yapmıyoruz banane geçmişinden.Çoğu sevgilimle yolda el ele yüz metre bile yürümemişimdir, evden otele otelden eve.
O zaman dul kadın ve erkek ile evlenmekte mide bulandırması gerektirir.. İnsanlar bir hata yapar ve pişman olur o hatandan döner ama onu hep o hatası ile yargılamak olmaz.. Ancak sevişme durumunda başka birileri ile bunu yaşarsa o kişiyede iyi gözle bakılmaz.
Bu tarz şeyleri sürekli kınayanlar bir zaman sonra ne yazık ki kinadiklariyla sınaniyor. Sürekli gündeminden bu tarz konulari düşüremeyenlerin hazin sonu