Aşk İlişkileri Sevgililerim çok enayi. Erkek parası yemek ne kadar güzel demi😊? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kızlar bende 2 tane enayi var hayat onlarla daha güzel yürüyen atmler😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Hava çok sıcak gezmek istiyorum hangi atm müsaitse biraz gezelim yani kdjdj Güncellemeler+1 yıl Ya herkes oda seni yiyiyor demiş. Popişimi bile elletmiyorum kudurun😂😂😂 Sevgililerim çok enayi. Erkek parası yemek ne kadar güzel demi😊? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Herkes sen değil tabi. Bazıları utanır iken, bazıları da sen gibi işte. 0 0 Yorumla
trcengiztr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yarın bir gün ters birine denk gelirsin yedirir yedirir sonra bi uyanır yağlı kazığa oturtur demedi deme mkkk k@hbesiii 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Knk sen agliyon ben efendi biriyle evlenirim Yorumla trcengiztr +1 yıl Ne alaka gerzoo Yorumla Soran +1 yıl Ağla atm cik😬 Yorumla trcengiztr +1 yıl Mallık parayla mı bilmezsiniz ki. Sana yediren ağlasın mkk tuglasi Yorumla Soran +1 yıl Senide yiyen olacak atm cik😂😂😂😂 Yorumla trcengiztr +1 yıl Yemek istersen başka seyer var @mcik Yorumla Soran +1 yıl Para yoksa sende olma hadi yallah Yorumla trcengiztr +1 yıl Bendeki para seni değil sulaleni tüm akranlariyla satın alır. Ama poşete para vermiyorum ben naylonnn Yorumla Soran +1 yıl Sie engellendin boş yapan yalancı atm sevmiyorum bb Yorumla trcengiztr +1 yıl Zoruna mı gitti naylonnnn Yorumla Soran +1 yıl Bos konuşan mal sevmiyorum atm cik yallah engellendin sus Yorumla trcengiztr +1 yıl Ağla naylonn poşet. Yorumla Soran +1 yıl Yallah yallah uza tipim değilsin atm olarak gorsemde tip lazım sende yok bb yazma mk Yorumla trcengiztr +1 yıl Sokukkk aglicaksan oynamayalım. O kadar güveniyorsan k3ndine gizlinin arkasına saklanmican. Laylon bet sıfatlı. Yorumla Soran +1 yıl 3. cüye gerek yok bb hem diğer iki atm min tipi gayet iyi😂😂😂 Yorumla trcengiztr +1 yıl Biri kör biri topal sende mal. Yeter MK uzatma iyi kafa şişirdin. Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl aaaa sen yeni mi keşfettinevlen boşan bak onu daha çok seversin eminim nafaka mal mülk falan 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç sıkıntı değil sende onlar için yürüyen vajinasındır ödeşiyorsunuzdur ;) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok teyze koklatmıyorum😆 Yorumla merakettimmişte +1 yıl aferin kız 😀 ahahahaha Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ama karma diye bir şey var unutma. Sen birini kullanırsan, gün gelir sen de kullanılırsın. 1 3 Yorumla AyIşığındaYalnızlık +1 yıl +999999999999999999 kere haklı Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Teşekkür ederim. Darısı tacizcilerimin başına 👻 Dün geceden beri reddedilmeyi sindiremeyip de farklı hesaplarla taciz eden biri var yaa.. Bir gey de şunlara musallat olsa da taciz edilmenin tadını bir alsalar 😅 Yorumla AyIşığındaYalnızlık +1 yıl Rahatsız edilmek hoş değil kesinlikle katılıyorum umarım rahat bırakırlar.😇 Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen gerçek misin ya? 😏 Aciz olan sensin haberin yok 🤦 1 0 Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ensesine vur ekmeğini al tarzı mı , onları kullan geç hak ediyorlar 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen onların parasını onlar senin bi yerini yer ama neyse 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bu onları enayi, seni de basit para düşkünü yapar. 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl maalesef ar damarı çatlamış kişilerin tedavisi yok. 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Enayinin malını yiyin. Yedirmeseydi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle🥰 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. helal sana tam benim kafadasın :) 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sende temassız kart mı oluyorsun 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. iliklerine kadar sömür onları :D 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 😁😁😁 aferin sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dedi fake hesaptan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon mıncırık atm😬 Yorumla Soran +1 yıl Atm cik😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkes sen değil tabi. Bazıları utanır iken, bazıları da sen gibi işte.
Yarın bir gün ters birine denk gelirsin yedirir yedirir sonra bi uyanır yağlı kazığa oturtur demedi deme mkkk k@hbesiii
Knk sen agliyon ben efendi biriyle evlenirim
Ne alaka gerzoo
Ağla atm cik😬
Mallık parayla mı bilmezsiniz ki. Sana yediren ağlasın mkk tuglasi
Senide yiyen olacak atm cik😂😂😂😂
Yemek istersen başka seyer var @mcik
Para yoksa sende olma hadi yallah
Bendeki para seni değil sulaleni tüm akranlariyla satın alır. Ama poşete para vermiyorum ben naylonnn
Sie engellendin boş yapan yalancı atm sevmiyorum bb
Zoruna mı gitti naylonnnn
Bos konuşan mal sevmiyorum atm cik yallah engellendin sus
Ağla naylonn poşet.
Yallah yallah uza tipim değilsin atm olarak gorsemde tip lazım sende yok bb yazma mk
Sokukkk aglicaksan oynamayalım. O kadar güveniyorsan k3ndine gizlinin arkasına saklanmican. Laylon bet sıfatlı.
3. cüye gerek yok bb hem diğer iki atm min tipi gayet iyi😂😂😂
Biri kör biri topal sende mal. Yeter MK uzatma iyi kafa şişirdin.
aaaa sen yeni mi keşfettin
evlen boşan bak onu daha çok seversin eminim nafaka mal mülk falan
hiç sıkıntı değil sende onlar için yürüyen vajinasındır ödeşiyorsunuzdur ;)
Yok teyze koklatmıyorum😆
aferin kız 😀 ahahahaha
Ama karma diye bir şey var unutma. Sen birini kullanırsan, gün gelir sen de kullanılırsın.
+999999999999999999 kere haklı
Teşekkür ederim. Darısı tacizcilerimin başına 👻 Dün geceden beri reddedilmeyi sindiremeyip de farklı hesaplarla taciz eden biri var yaa.. Bir gey de şunlara musallat olsa da taciz edilmenin tadını bir alsalar 😅
Rahatsız edilmek hoş değil kesinlikle katılıyorum umarım rahat bırakırlar.😇
Sen gerçek misin ya? 😏 Aciz olan sensin haberin yok 🤦
Ensesine vur ekmeğini al tarzı mı , onları kullan geç hak ediyorlar
sen onların parasını onlar senin bi yerini yer ama neyse
Bu onları enayi, seni de basit para düşkünü yapar.
Ahahaha yürü be en iyisi. Sevince üzülüyoruz en iyisi bu
Herkes sen değil ki kimisi para yiyip başka şeyde yiyor
maalesef ar damarı çatlamış kişilerin tedavisi yok.
Enayinin malını yiyin. Yedirmeseydi.
Kesinlikle🥰
helal sana tam benim kafadasın :)
Belki de onlar seni kullanıyordur.
Sen de tam bir Ayısın karaktersiz
Senide atom yapmışlar qnlaşılan
Sende temassız kart mı oluyorsun
Kızlarınkı daha tatlı
iliklerine kadar sömür onları :D
Afiyet olsun
Nasıl
😁😁😁 aferin sana