Kimse kimseyi çekmiyor evlilik bırak düzgün biri bulursak hakaret kavga evlilik dışı beraberlik tuhaf yani hersey insanlara anlamayı bıraktım artık akışa bıraktım herseyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla ben bişey söyleyeyim mi bunlarin hepsi tamamen evlenmeden önce nefsine hakim olamayıp flört, sevgili vs. gibi saçma sapan olaylara meyletmeden kaynaklanıyor kim ne derse desin az sabır ya çok zor değil gerçekten anne babalarımızın evliliklerine bakıyorum bir de yeni evliliklere arada çok fark var ya cidden hiç bir şeyin anlamı kalmamış çok üzülüyorum kalben yani gerçekten insanoğlu sitem etmeden duramıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilimin 11.000 maaşı vardı benim paramı harcıyodu devamlı sorsan ciddi bi evlilik düşünüyor insanlar hep nankör ve menfaat peşinde düzgününü cımbızla çekip alman gerekiyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılOlmasada olmasın ya boş ver saçma sapan insanlarla evlenmektense yalnızlık iyidir
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılinsanlar tek eşli olmaktan çok fazla bıkmış durumdalar. çünkü insanın doğasında tek eşlilik yok. birisine katlanmak yyok. herkesten bal almak var.
00 Yorumla
+1 yılToplum eğlenecek arıyor evlenecek değil kimsenin birbirine saygısı kalmamış
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen kimsenin birbirine saygısı kalmamis
- +1 yıl
Toplumda eskiden herkes birbirine selam verir konuşurdu, hatta ben yoldan geçenlere selam verip oturur muhabbet ederdim ama tadı kalmadı
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Akışına bırakma ama anlamaya da çalışma insanları anlayamazsın
032 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle beni deli ederler sinir ederler sonra suçlu ben
- +1 yıl
Aynen öyle bense biraz psikopatlik var sakın kalmak önemli birinin üstüne gittim oda bana hakaret etti sevdiğim biri namusuma kadar düzelir sonuçta kimse kusursuz değil ben sözlere değil niyete bakarım sözde herkes rol iyi yapar konuşur
- +1 yıl
Ben kendimi sorguladım biraz sacmaladim arayıp uzunca yazmam kişi morali bozuk olue o an musait olmaz patlar yani
- +1 yıl
Hakaret ne ki insan en çok sevdiğine kızar olmadık şeyler der sevmediğini zaten umrunda olmaz sözlere değil ben kişinin samimi yürekten mi davranıyor ona bakarım
- +1 yıl
Toplumca konuşulması gereken çok konu var düzeltilmesi gereken şiddet ahlak hakaret sevgi dini gibi konular kişi kendini geliştirmez yetistiremediyse başkasına hayrı olmaz
- +1 yıl
Bence sessiz insandan daha çok zarar gelir anlık sinirli insanlar korkulmaz huyu bellidir tabiki kimse kusursuz değil ama sözlerde samimiyet aramam sözde konuşan çok dil başka yürek başka olan var ve zaten kendini hatasını görüp kendi düzeltmek hata yapmaktan daha önemli
- +1 yıl
Oda var duygusal boşluk arayış bağlanma sorunu istediği bulamama sorunu var en büyük sorun kimse kimseyi çekmiyor hale geldi kavgacı millet olduk
- +1 yıl
Bence sessiz insandan zarar gelir durumu çok daha yanlış babamda bende sessiz sakin bi insanız anlık sinir olmuyor öyle düşün böyle bi insandan korkmanda gerekmez önemli olan karşındaki insanı iyi tanımaktır huyunu belli eder dediğin kişide her huyunu değil sadece sinirli huyunu belli eder işte
- +1 yıl
Ben sevdiğime kotu soz söylerim beni sinir ederse yanlışı olursa kendini düzeltmek emin ol hata yapmaktan daha önemli ben çok insan tanıdım tecrubeliyim artık
- +1 yıl
Bende huyum hakaret küfür etmek sevdiğime de yaparım ama düzelme gerektiğini farkındayım
- +1 yıl
Aynen kavga ile bir yere varılmaz kavga etse hakaret etse oturup eksik kimde diye düzeltmek önemli olan zaten kavgacı olmaya hemen hazırsa o insanla zaten oturup konuşulmaz anlaşılır zaten
- +1 yıl
Aynen bende yapıcı biriydim normalde sinirlenince kırıcı olabiliyorum karşısındaki tahrik edebiliyorum bende bir sorun olunca çözmeden peşini bırakmam Psikopatim bu yönden koparmak bağı hemen
- +1 yıl
Aynen düzeltmek önemli erkek arkadaşım hemen sinirlenen biri değil sadce argo var rahatsız olduğumu söyledim argo konuşmadı anlık sinirle bana küfür etti bağırdı sonra yumuşadı farklı biri ben onun yürekten söylemedi diliyle düşünüyorum çünkü iltifat eden biri
- +1 yıl
Kimse mükemmel değil ufak tefek sorun olur bir sorunun altında ne yatar o önemli babası 19 yasinda kaybetti çevresi sıkıntılı hakaret etti ve ona iki güzel cümle söyleyim hemen yumuşar
- +1 yıl
Hakaret etsede kotu olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Sürekli hakaret eden biri değil zaten yoksa şiddet meyilli insanlardan olduğunu düşünürdüm
- +1 yıl
Yani ben onu düzeltmeye çalışırım. aslinda bende de sıkıntı var ben kendime geldim eksiklerimin onu anlamaya düzeltmeye çalışırım galiba çok sevdiğimden
- +1 yıl
Sence anlattıklarıma göre ben sorunlu biriyle miyim değer vermiyor mudur
- +1 yıl
Yanlış mi olmak onunla
+1 yılBen de böyle kızların mıymıntısını çekemiyorum "Erkekler böylee şöyleee" bulamıyosan otur oturduğun yerde zırlama
00 Yorumla
+1 yılYok zaten güvenemiyorum kimseye bende ondan bağlanmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bende insan ister istemez boşluğa düşüyor maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek insan bulunurda kriterler ve diğer tüm toplum aile filan baskıları galip geldiği için evlenmeyen insan çok oluyor maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
Kral mxg
+1 yılBazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan belkide insan önce insan ne istediğini bilecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü saçma sapan isteklerinizle, egolarınızla, erkekleri evlilikten soğuttunuz Türk kızı.
02 Yorumla- +1 yıl
Valla benim gözüm yüksekte değil 😂
- +1 yıl
Gözü yükseklerde olmayanları da gördük be ablacım. Onlara kansak belimizi doğrultamayacaz susuz sabunsuz 200.000 tl borcu sokacaklar.
Senden haber bekliyorum bana öz. elden yaza. ar. misin?
00 Yorumla
+1 yılDerteleşmek istiyorsan dinleyebilirim. Yarın ama anca müsait olurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer arayan bulamaz bulmalar hep arayanlardir aksaylimisn
00 Yorumla Ben düzgünüm olmayan insanları siliyorum hemen hemen
00 YorumlaBen de öyle. Haklısın.
040 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle erkek arkadaşım var kadınlarla yattti bana bir güzel hakaret eder hakaret bana işlemez hakaret eden kendine saygısı yoktur aciz kişilerdir ben de kendimi ezdirmem yok saymam işini peşini bırakmam bir şey Halletmeden psikopat yönümü bu taktigim çok pis uğraşırim
- +1 yıl
Mal gibi hala onu yolu gözleyen ben
- +1 yıl
@yalnizinsan6868
Böyle durumlarda asla acımam.
Bir keresinde eski sevgilim bu sitede bir soru açmıştı. Soru aynı şu "Herhangi ülkeden birisiyle sevgili olsaydınız hangi ülkeden olurdunuz?"
Sonra Türkiye hariç bir sürü ülke ismi saymış ve sorun şu ki bu kız bunu yaparken ben onunla sevgiliydim. Tavrımı direkt koyup ayrılmıştım. - +1 yıl
Yok be ne yüz verecem ben ona çektirecem haddini bilsin tavrımı koydum zaten suç bende çok yüz verdim şimdi eski arayan yazan gözde yok biraz mesafe koydum yokluğumu hissetsin otursun düşünsün aklını başına alsın
- +1 yıl
Hakaret etti sıkıntılı galiba oturup konuşurum sert kız oynarım bak nasıl hizzaya geliyor ben kimse bir tutma dicem
- +1 yıl
Ne peşinden koscam bana hakaret edecek benim gururun kendime degerim var maalesef çok ezdirdim kendimi sustum herşeyiyle kabul ettim ama artık yeter haddini bilsin ben peşinden koşma devri bitti artık bundan sonraki hesap sormak haddini bildirmek olur
- +1 yıl
Ben kimseyle bir tutmamasini bana kötü davranmaya hakkın yok cesaret bulamazsın kendimi kimseye ezdirmem sevdik napalim ya düzelir ya da defolur gider senden daha iyilere laikim senin gibi onla yatıp kalmadım diye yüzüne vururum
- +1 yıl
Eskiden kuzu gibi saftim şimdi kurnaz yırtık biriyim
- +1 yıl
Ben ihanete gelemem şiddete hakaret kendi çeki düzen verir yok aldatma yok ortada ilişki durumumuz belli değil o zaman biriyle olmuştu
- +1 yıl
Zaten ihanet varsa orada sevgi bitmiştir hakaret belki kabul edilir düzeltilir ihanet asla
- +1 yıl
Sordum evet dedi yalanda söyleyebiliirdi Şu an tek suçu bana hakaret etmesi namusuma kadar düzelir bu ben hakaret işlemez kendimi bilen biriyim üstüme alınmam ben sorunu çözerim eksik nedir kimde ne eksik var bir şey çözmeden peşini bırakmam Psikopatim biraz
- +1 yıl
Sınır insanı hersey yaptırabilir ama hakaret ağzı bozuk kişi hakaret eden benim için cahildir bende bıraktım küfürü çok yanlış bir şey alışkanlık dalgasına olsada bir kız olarak yakışmıyor
- +1 yıl
Her neyse bende narsistlik var kimse beni reddetmez bırakamaz diye ben yaparım oda çok sacma düşünce psikopat olmak kötü biraz kiz gibi olmam gerek ben erkek gibi sertim elimde tesbih eksik
- +1 yıl
Aldatan ugrasilmaz öyle bir şey sezim anında yol veririm Şu an uzak mesafe ilişki bana kimse aptal yerine koyamaz benimde gururum var
- +1 yıl
Ben soze değil niyete bakarım sözde herkes rol iyi yapar mücadele önemli
- +1 yıl
Sağol ben hep arar yazar erkeklerinden peşinden kosardim ne kadar sacmalamisim bana hakaret etti baktım ben telefonda değil arayıp yazarak niye uğraştım mesafe koydum zaten suç bende çok yüz verdim ama artık öyle olmicam kolay olmicam
- +1 yıl
Tavır koycam kriterin olsun bak nasıl hizzaya geliyor
- +1 yıl
Hakaret eden artık alinmiyorum benim için sadece aciz kişilerdir hakaret eder önemli olan kişinin kendisi çeki düzen vermesi önemli kimse mükemmel değil davranış olarak
- +1 yıl
Ben çok olgun düşünceli biriyim yaşıma göre
- +1 yıl
Öyle insanlar tanıdım ki kimin ne olduğunu çok iyi anladim tecrubeliyim hakaret ettikten sonra anladım ki ben tavrım koymam gerekmiş
- +1 yıl
Hakaret eden diliyle etsede yaklaşım niyet önemli zaten oturup konuşulmaz ise kavgacı ise zaten o insanla muhatatap olunmaz ben sadece ihanet için ikinci sans vermem onun dışında olabilir kimse kusursuz değildir
+1 yılEvlilik düşünmemek en iyisi
08 Yorumla- +1 yıl
Evlenen pişman evlenmeyen bin pişman gibi bir şey
- +1 yıl
😂 evlenmemek pişmanlık değildir bence
- +1 yıl
Insana heves ediyor biri sevim çocuğum olsun falan bilmiyorum heves biraz gitti evlilik fobisi başladı ve sevgilim hakaret eder ona da yol verdim
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın boş ver
- +1 yıl
Aynen ama ben hesap sormadan işin peşini bırakmam asla kimse bana kötü muamele yapmaya cesaret edemez kendimi ezdirmem istediği kadar hakaret etsin bana işlemez hakaret eden kendini bilmeyen rezil insandır
- +1 yıl
Ben sustukça tepeye çıktı ama yeter artık değer verdik diye her şey göz yumcak degilim haddimi bildiririm kendine gelsin
kizlar kicini basini paylamsktan utanmıyor
00 YorumlaHer zaman böyleydi daha çok duyar olduk
00 Yorumla
+1 yılYaşlanıyoruz git gide Üniversite aşkları yalan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik falan bitti bence çok çok zor
00 Yorumla
+1 yılSoruyu kaçırdım kaldırdılar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasip işi bu hayırlısıyla isteyene versin inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten öylen
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılhakllısın valla knka
00 Yorumla
+1 yılNeden ya
00 YorumlaDünya sonu loading
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!