Güncellemeler
+1 yıl
Aman kendi bilir valla önümde üniveriste sınavı var hiç bir şey kafaya takamam nasipten öte yol yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun. Bugün benim de doğum günüm.
doğum gününüz kutlu olsunn efendim
Sağolun. Kaç yaşına girdiniz?
20 siz
24
Ne kadar güzel
Hayatımızı verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirirsek güzel deriz ama diğer türlü gömüldüğümüz tarihe daha çok yakınlaşıyoruz.
Bu arada önceliğin kendi hayatını planlamak olmalı. Başka kişiler 2. sırada olsun.
Tabiki de öyle
Sen değer vermiyon o değer verse ne olack
Yok valla ben değer veriyorum sabah işe gidicekti sabaha kadar ders çalıştım 6 gibi yattım onun saatine alarm kurup uyanıp onu uyandırdım aradım
Anlarsın zamanla ondan seni önemsediğini görmek için dğeer verdiğini falan, bir şeyler iste yapıyorsa dğeer veriyordur
Konuşurken instgaram whatsap konuşmaları ss istedim direkt attı
Bir kaç gün önce ama
Karşılıklı muhabbetiniz çok soğuk geldi ama sen veya o soğuyabilir, anlarsın zamanla takma kafana
Soğuk değildi muhabbetimiz valla sevgili gibiydik anlayisliydi ben çok yorgundum bir durgun davrandım sonra o hikaye atıp yazmadı aramız limoni oldu
Şimdi hikayeyi hepimiz o kişi yazsın diye atarız o da yazmanı beklemiştir belki
Zaten whatsaptan konsuyorduk yazsa ordan yazicagimi biliyor ne alaka
Ama güzel kutladı doğum günümü
İşte ben mesela her zaman yazan ilgi gösteren tarafsam artık yazmaz ona atarım topu bir şekilde
Valla benim de derslerim var günlük 8 saat ders çalışıyorum ona da zaman ayırıyorum bu ilgi değil de ne neeeeeee
İlgiden kastın o yazdığında mı cevap veriyon sohbet ediyorsun mesela
Yani evet gidicegimde söylüyorum gelince yazıyorum falan öyle işte canım diyom aşnwjxj o bana meleğim güzelim bir tanem sana kurban olurum diyo ben de daha 2 kere canım dedim işte
E tamam o zaman gururu bırakın işte sen de yaz o da gururu varsa bıraksın, sonradan pişman olunur bak
En son ben yazdım görüldü bile atmadı yazmam ben
Tamam sen yapacağını yapmışsın geri dur
İşte çok pesinden kosmamak gerek erkektir egosu tavan yapar
Bunun cinsiyeti yok mesela 100 tane abazan da size yazıyo ego tavan oluyor, kız bilgili kültürlü olmasa bile
Tabiki de öyle oluyor ama ben öyle bir insan değilim
O zmaan erkektir egosu tavan yapar da deme ya ltüfen bilemezsin belki egosu 0dır
Olabilir o da
Vermiyor
Bilmiyorum artık
Dertletlesmek istermisn
Valla istemiyorum
Valla senbilirsin