Kocam nedne böyle yapıyor ne yapayım acaba?

Ben bebeğe akülü araba al dedim burun kivrdi herşeye para veruoz dedim ama sonra başladı işte sen aç gozlusun. Düğün parasını soruyorsun yok kardeşime verdiğim 60 binin peşine düşmüssun sürekli herşeye para var diyrisun dedi ( bugün bunları demedim oysaki sadece herşeye para varda buna mı yok dedim) ananı babanı aricam dicem gelin kziiniz hep böyle davranıyor. İşte sen beni ailemden kopardın dedi ki ailesiyke ben görüşmüyorum ama çocuğumu gönderiyorum kcoamda sıklıkla orada. gelmiyor gtmyolae diyor adamlar beni istemyor görmek kovdu ama suçlu benim gibi davranıyor kocam. Ve akülü araba istedim diye sabah sabah bunları söyledi çekip gitti işine. Lanet olsun evlendigime mutlu değilim pişmanım dedi daha başka seyekrde dedi ama üzgün ve kizgnm hatırlamıyorum. Ha ben ona herşeye para var buna mı yok dedim o başladı bunları demeye ben hiç ses etmedim konuşup konuşup bagrp çıktı. Konuşsam bu işte boğaz ağrımla kalacaktım. Sizce ne yapayım ben. bu niye böyle yapıyor ben ailesinden koparmadim ama bu u diyor ben aç gözlü değilim ama bunu diyor
:( Temmuzda 4 sene olacak evleneli ve 1.5 yaşında çocuğum var
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bı de böyle şeylerden sonra yüzügynu takmıyor çıkıp gidiyor.
Kocam nedne böyle yapıyor ne yapayım acaba?