Güncellemeler
+1 yıl
Bende direk iletişimi kestim zaten bana öyle ben soğudum deyince
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır ben ailemi dinleyip sevdıgım insnı bir kenara atacak adam dehılım bir kere Allah kabul etmez sana emanet diye verdıgı helalini ki benim onunla cok güzel günlerim oldu onu başkasına ezdirtmem asla ama ben işimden dolayı dedim zaten ondan istedıgın yer ailem 20 sokak uzak zaten ama şartı farklı yerlerde oturmak bütçeme uygun olmayan yerler soyledı bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geri yazacaksanız büyük laflar etmeyin sonra yuttuğunuz zaman olmıyor çünkü. O da şart koşmasaymış keşke gerçekten seven insan kabul ediyo
Evet ama sinirden bazen insan kendini tutamıyor bende bütçeme göre yer tutarım pahalı yerlerde oturamam dedim
Doğru demişsin. Bunu açıkça söylemen iyi bir şey başımdan geçti aynı durum bana da böyle bir teklif yapıldı ben kabul etmedim ama şartta koşmadım direk seni bı durum zorluyorsa eğer yolumuzs devam etmeyelim dedim sevdiğim halde ve bitirdim ama naptı etti peşime düştü başka şansım yok dedi bende köpek değilim kabul ettim şu an hayat şartları çok zor seviyosan da sahip çıkmak gerek
İşte o sahip çıkmadı bize çekti gitti ben sonradan gidince sogumuz ben asla kötü bir duygu yansıtmadım ona zaten neden soğudu ki
Ya zaman zaman insan soğuyor gerçekten ama bu süreçlerde bunun olması normal şeytan hayırlı işleri sevmezmiş. Sen gerçekten sevip istiyosan bi daha dene isterseb şansını bilmiyorum ya
Sevdıgım için gittim zaten bana istemıyorum soğudum deyince bısey diyemedim acaba kafasını kurcalayan başka bısey mı var dedim
Çevresinin lafına bakıyosa ondan etkilenmiş olabilir soğudum demesi çok itici olabilir ama anlamaya çalışmak lazım.
Yanı insan severse her yerde Yaşar bence ama böyle yapması bide benden sebeb olmadan soğuması cok koyuyor ya
Severse her yerde yaşar düşüncesi biraz saçma oluyor bak bende çok seviyodum ama huzur bulamayacağını düşününce bir insan sevsede geleceğini düşünüp kabul edemez ama burada karşı taraf çok önemli srn ona istemediği ortamda nasıl davranacaksın hep yanında olacak mısın bir sorunda bırakıp gidicek misin bunların güvencesini vermen lazım kabul etmesi için bilmşyorum ben öyle düşünüp kabul etmemiştim ama o bana öyle güven verdiki kabul ettim.
Bende öyle biriyim ona her yerde güven verdim hangi ortama gittiysem asla kötü bişey yansıtmadım ama birden soğumasına anlam veremedim işte bısey yapmadım ki ona zaten düşünüyorum aklıma gelmıyor bısey
Seni uzaklaştırmak için demiştir büyük ihtimal ya da üstüne düşersin diye düşünüyordur
Üstüne düşsemde zaten elimden geleni yaptım ben ona ama istemedi ki bide siiznle sohbet isterim gerçekten iyi dehılım merak etmeyin asla kötü anlamda demiyorum insna tanımadığı birine derdını anlatınca daha cok rahat oluyor
Tecrübelerime dayanarak sixe bir şeyler söylerim ama faydam olur mu bilemem yanlış bir şey hissedersem de sohneti anında keserim yeterince sorunuö var zaten
Bizde yanlış ancak kendimize oluyor görüyorsun ama insan tanımadığı birine anlatınca enazındwn seni yargılamıyor
Soğudum kelimesine takıldım ben bu laf bu kadar kolay söylenmemeli bence ya.
İşte bende ona takıldım ya günlerdir düşünüyorum ya
Neden kabul etmedi orada yaşamayı
Çünkü ailem burada çevrem burada bide işime yakın 9 yıldır aynı yerde çalışıyorum benden ailemden uzak bir yerde olmalı istedi ki ailemi daha tanımıyor zaten böyle konuştu
Ah bu aileler...
Şimdi aile işin içinde olunca çoğu kız istemez ön yargılı olurlar şöylede bir şey var o mesrla seninle evlense bütün yaşam tarzı değişmiş olucak ama sen düzenini bozmuyosun mesela bundan rahatsızlık duymuştur eminim ki ve aileler karışmaz desen bile karışıyorlar kiöse kimseyi kandırmasın. Biraz sende anne lafı dinlemecilikte varsa kız önyargı yapmış olabilir kolay bi durum değil bu
Bendr ailesi yüzünden istememiştim ama haklı sebeplerim vardı bana ailesini kötülemişti sonra onlara yakın oturmamı istedi ben nasıl ikna olayım? 3 kez bozuldu bu yüzden işimiz ama ben en sonunda kabul ettim imkanım yok bana şans ver deneyelim falan dedi
Bana annemi atamam dedi ona uzak yaşamak ona atmak olarak geliyomuş ben annesini atanı ben istemem zaten dedim bugün anasını atan yarın beni atar
ya senin ki başta zaten yanlış konuşmuş zaten bir insan öyle denir mi ya anne ayrıdır swvdıgın kadın ayrı ben asla böyle duruma düşmedim onunla sadece benim mahallemde oturmak istemedi zaten ailemi de tanıyor daha böyle konuşması sence soru işareti degıl mi
Benimki genel olarak zaten hep yanlış konuşur nsndn uslupsüx biraz
Babası vefat ederken annesini ona emanet etmiş son cümlesi o olmuş o yüzden annesinden uzak olmak istemiyor ben ona çok hak veriyorum bende olsam öyle isterim ama senin anlattığın kadarıyla kız anlayışsız geldi bana biraz
Hayır ben asla uslubumu bozmadım ona karşı hep saygı duydum olması gereken bu sonuçta sana eş olacak oda anne olacak kim ister ki sevdıgı kadını üzmeyi yemin ederim sana bir kere bile üzmedim hatta kaç kere mutluluktan ağladığını oldu
Yani tabiki isteidği yerler olabilir ama hayat şartları her istediğini yapmaya el vermiyor eğer bunun için ayrılıyorsa senden kendi bilir herkesin harcı değil
Evet babası ona en güzel mirasi bırakmış yani ama senin yerin ayrı annenin ayrı bence sende bir anne olacaksın ve bence sen onun annesini ondan daha cok seversin
Tabi ki herkesin istedıgı hayaleri var ama bazen olmayınca olmuyor ama ne olursa olsun insan sevdıgı kadını bırakmamalı maddi durum duzelır ama başka şeyler düzelmez
Evet herkesin yeri ayrı o dengeyi saylamak çok zor başarılar diliyorum ona bu konuda ndndn uslüpsüzden kastım saygısızlık değil ama bazen kendisini ifade etmeye çalışırken iyi bir şey söylemeye çalışıyor ama cümlelerini doğru seçemiyor bazen bunu da zamanla öğrenir diye düşünüyorum
Sevse bırakmazdı diye düşünme sevincede bırakılıyor soğudum demesi seni uzaklaştırmak içindir büyük ihtimalle bence tekrar bi konuşmaya çalış derim ben. burada sana iş düşüyo bence biraz kız nasıl biri bilmiyorum ama
Erkek adam dedıgım ailesi ve sevdıgı kadım arasındaki mesafeyi cok iyi yapabılcek yoksa sorun oluyor mesela annem hayatta bana demez ona böyle davran hep der sakin onu üzme bak üzersen hakkımı helal etmem genelde hep böyle öğütler verir.. tama tanıştıracaktım işte böyle oldu
Ama istemıyorum soğudum demesi acayıp gelmıyor mu sna gittim ben zaten ne deeıysem olmadı bana soğudum artık istemiyorum seninle olmaya korkuyorum dedi desen ona kötü davrandım ya da kötü bısey yaşattım amenna ama asla onunla her günümüz ayrı güzeldi
Çevresinden etkilendi büyük ihtimalle soğudum demesini bi nebze anlarım ama istemiyorum artık demesi öok net bi cümle. Nişanlım da bana demişti soğuyorum bazen diye tam da benim soğuduğum dönemde söylemişti ama direk senden soğuyorum demedi nişanlı olmaktan evlenmekten işten her şeyden insan cidden bazen bu duruma gelebiliyor ama bunu bitiriş cümlesi olarak söylemek olmamış daha önce böyle şeyler söyledi mi sana ilk mi
Bana ilk soyledı bunu
Ne süredir tanışıyosunuz
2 olmadı yani ama sanki yıllardır tanıyorum özelde olsa sana daha detaylı anlatacam da nasıl olacak seni de uykundan etmek istemiyorum rahatsız etmek istemiyorum lütfen kusura bakmayın hani derler ya yaşayan bılır
İstek atın
Attım siz mesaj atın
Attım
Direkt iletişimi her şeyi keserdim. Hayatıma bakardım emin ol geri gelexektir. Senin bir şey olmamış gibi rahat davranman onda çok büyük tepki yaratı
İletişimi kestim zaten bana öyle hiç bısey olmamış aramızda bende soğudum demesi beni geri itti
Sevmeye devam ederdim ama gitmezdim
Ama beni umursamıyor artık