Erkek arkadaşımın annesi kıskanç gibi hissediyorum ve sanki bana cadılık yapiyor oğlunu benden kiskaniyor gibi kafam çok karışık?

2 yıllık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ikimizde ailelerimize tanışıyoruz yakın zamanda nişanlanmayi düşünüyoruz bunun için para biriktirmeye çalışıyor sevgilim ama sevgilim askerdeyken 6-7 ay önce babası vefat etti ve annesi tamamen bağlandı sevgilime aslında 3 kardeşler ama en büyükleri sevgilim ve sevgilimin annesi onu çok seviyor çok bağlı aslında beni de seviyor sürekli iletişim halindeyiz ama bazı hareketleri bana çok tuhaf gelmeye başladı geçen gün sevgilim bize yemeğe gelicekti bana menüyü sordu söyledim sonra sevgilim yemeğini yedikten sonra hemen görüntülü aradı oğlum sen o sebzeyi sevmiyordun tüh üzüldüm yiyebildin mi dedi sonra konu açıldı annemle konuşurken annemle ben aldık oğlunu artık bu devirde kız değil oğlan alınıyor dedik güldük sakalastik oda güldü oğlum beni bırakmaz bı kere oğlum bana çok düşkündür dedi hemen laf soktu sonra mesajlasti sevgilimle ilerleyen saatlerde buna benzer çok şey oldu hayatı boyunca hiç çalışıp para kazanmamış sürekli oğullarından istiyor Yeni ev yaptırdı şimdide evin biseyi yapılacakmış baya maliyetli onu da sevgilimden istiyor biz nasıl nişan yapicaz nasıl evlenicez bilmiyorum sanki kadının tek derdi kendisiymis gibi çok bencil davranıyor sizce ben mi yanlış düşünüyorum kafam çok karışık sizin fikirleriniz nedir
Erkek arkadaşımın annesi kıskanç gibi hissediyorum ve sanki bana cadılık yapiyor oğlunu benden kiskaniyor gibi kafam çok karışık?