Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma bir tespit. Bir kere türk erkeklerinin egosu yakışıklılığa bağlı değil penis boyuna bağlı. Penis boyu küçük olanlar ciddi anlamda özgüven problemi yaşıyor. Çünkü bir erkeğe göre kızlar cinsel obje demek. Ee penis küçük olunca bu abazan beyefendi de düşünüyor ki, benimki kısa kesin bu kız bana bakmaz. Büyük olanlarinki de tam tersini düşünüyor. Bir de bazılarında aptal özgüveni var ondan bahsetmek istemiyorum bile. Her neyse yakışıklı olup sırf penisi küçük diye bir sürü özgüvensiz erkek var. Türk kızları da gereksiz triplerde onlardan bahsetmek istemiyorum bile. Aşk aşk aşk diye tutturup yıllarca aynı kişiye saplantılı kalıyorlar. Gelen teklifleri de sırf bu yüzden reddediyorlar. Acayip saçma. He bu arada bir konuyu atladım erkeklerin özgüveni paraya da bağlı. Sanıyorlar ki parayla her kızı düşürürüz. Ama tam bir fiyasko
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında yakışıklı erkeklerin yalnız olmasını sebebinin bu olduğunu sanmıyorum. Aynı güzel kızlardaki olay gibi kızlar da yanaşmaya korkuyor bana kalırsa. Çünkü kızlar daha duygusal düşünür her zaman. “Beni beğenmezse o olursa bu olursa” diye düşündüklerine eminim.
016 Yorumla- +1 yıl
sen hem kıza meydan oku sen yaz ben okumayacağım de hem de engelle... bu mudur senin femnizmden anladığın, eşitlikten, özgürlükten anladığın. Nesin sen prenses mi? kimse seni eleştiremez mi?
Cevap sahibi+1 yıl@senveben82 ben prensesim ya da kimse beni eleştiremez demedim. Benim düşüncem böyle ayrıca bu seni ne kadar ilgilendirir? Ayrıca feminizmin açılımını bilmeden burada atıp tutuyorsunuz. Sadece kızlar ya da sadece erkekler haklı olamaz bunu anlamıyorsun bence sen :)) ayrıca benim yaptığım yorumla senin yaptığın alakasız yorum o kadar uyumsuz ki. Doğru okumalısın en başında.
- +1 yıl
elbette ki... zaten sadece kızları veya erkekleri haklı gören bir kimse mi oldu ki... burada yaptığın şey herşeyden önce etiğe aykırı. Cevap vermek istemeyebilirsin ve cevabı kesersin olur biter. sen istersen yaz ben okumayacağım deyip yazdırıp sonra da engellendiğini göstermek herşeyden önce terbiyesizliktir
- +1 yıl
son sözü söyler geçerim lafımın üstüne laf olmaz kafası bu. kız sana kfğr etmemiş hakaret etmemiş... engellemek nedir? hem de kendin yazıp yazıp son sözü söyleyip sonradan engellemek
Cevap sahibi+1 yıl@senveben82 ya sen ne anlatıyorsun ben böyle bir şey mi yazdım da burada konuşuyorsun. Soruya bakıyorum cevabına bakıyorum gayet uygun. Sonra senin benim yorumuma yazdığına bakıyorum yok engellemek o bu şu ne diyorsun?
- +1 yıl
bir kaç tane konuda erkeğin apaçık mağdur veya haklı olduğu konuda erkeği haklı bulmuş olmanız sizi tarafsız veya objektif yapmaz. En taraflı hakem bile ezdirdiği takım lehine bir kaç düdük çalmıştır. Tabi bunu sizin için söylemiyorum ama konuyu kendi şahsınıza getirdiğiniz için şart oldu. Kaldı ki feminizm gibi eşitliği savunduğunu iddia ederken adını eşitlikten değil bir cinsiyetin adından alan yani eşitliği değil kadınları savunan bir ideolojiyi benimsemiş olmanız zaten konulara objektif yaklaşamayacağınızın bir göstergesidir.
Evet feminizm toplumsal olaylara mutlak eşitliği sağlama adaletli olanı arama amacıyla yaklaşmaz; mutlak olarak kadın lehine olan neyse gerçekleştirmeye, aleyhine her duruma karşı çıkmaya odaklanır. Bunun tonla örneği vardır. Cinsiyet eşitsizliğinde erkek aleyhine olan her ne varsa bunları görmezden gelmek, küçümsemek, yok saymak veya en azından tepkisiz feminizm için olağan bir durumdur zira bunlara vurgu yapıldığında sürekli pompaladıkları "kadınlar eziliyor" tezinin o kadar da tartışmasız bir gerçek olmaığı ortaya çıkmış olur ki feministler bunu asla istemez... - +1 yıl
(devam 2) Siz de bu gerçekle barışıksınız ki kendinize "eşitlikçi" değil de feminist diyorsanız o zaman lütfen boşu boşuna "yeri geldiğinde erkekleri de savunurum" filan demeyin.
Zira mensubu bulunduğunuz fikriyat hiçbir zaman örneğin nafaka denen adaletsizliğe karşı çıkmaz. Kadınların artık hayatı paylşmadıkları erkeklerin kazançlarnı paylaşmaya devam etmesini eleştirmez. Evet sorulunca dester görüünmeyenler de olur ama bunu ne gündeme getirirler ne de açık açık bunu protesto ederler. Bunu çeşitli biçimlerde savunanlar bile olur. Şimdi belki siz de "karşıyım" diyebileceksiniz ama kadınların mağdur olduğuna inandıüınız konulardaki gibi mi karşı çıkıyorsunuz? - +1 yıl
(devam 3) Başka bir örnek vereyim. Ailesi maddeten imkansızlık yaşadığı için eğitim harcamalarını karşılayamayan ailelerin çocuklaına yardım kampanyaları vardır; bunların bile bir çoğu yardım edilecek çocukları cinsiyetine göre ayırıp kız çocuklarına yardım yapar. Yani ilerde evlendiğinde ailesine bakmak zorunda olan, para getiremediğinde boşanma sebebi teşkil eden, sonu intihara veya gayrimeşru işlere varacak şekilde baskı altında kalan ve hatta ailesi dağılacak olsa eski eşine nafaka vermek zorunda kalacak olan erkek çocuğunu sırf o erkek olduğu için burs veya yardım kapsamı dışında tutanlara "bu cinsiyetçiliğinizden iğreniyorum" diyen bir feminist gördünüz mü? Ben görmedim.
- +1 yıl
(4) Hatta mesela İBB metrolarında "erkekler de makinist olabilir" afişlerine resmi tepki veren protesto eden bir feminist grup da bilmiyorum. Erkeklerin makinist olabileceğini herkes bilir ancak belediye diyor ki "bizim metroda çalışanların sadece %8'i erkek; yani zorunda kalmadıkça iş başvurusu yapan erkekleri (çoğu evlerine tek başlarına bakmak zorunda olan erkekleri, boşandıklarında bile eşlerine nafaka vererek bakmakla yükümlü olan erkekleri ) sırf erkek oldukları için işe almıyoruz, iş fırsatı vermiyoruz; bu o kadar böyle ki çalışanlarımızın %92'sini oluşturan kadınlar mesela kadın makinistler çevrelerinde hiç erkek iş arkadaşı görmedikleri için mesleklerini sanki kadınlara özgü bir iş gibi algılamaya başladı"... ana fikir bu... Kadınlara iş fırsatı vermek adına erkeklerin dışlanması ve bunun övünülecek bir şey gibi ilan edilmesi ve bunu yapanın da çoğunu biz erkeklerin verdiği vergilerle işleyen bir kamu kuruluşu olması. feministleri hiç rahatsız etmiyorsa ve siz de hala feministim diyorsanız lütfen "ben gerektiğinde erkekleri de savunurum" filan demeyiniz
- +1 yıl
tatlım çok özür dilerim ya
- +1 yıl
feminazın teki bu konuda kadınlara yönelik suçlama gibi algılayıp doğrudan cinsiyet savunusuna geçmiş. Bizim bir arkadaş da cevap yazmış gayet normal bir tartışma içinde bu feminaz kızı engellemiş. O da benden rica etti yani bir tartışmada son sözü yaıp engellemek ayıp bir şey. Ama ben yanlışlıkla sana yazdım o zannederek :) hata bende yani... o sırada ben de sosyal ortamdan tanıdığım bu konularda bilgili bir maviyi konuya kattım o da gitmiş desten gibi yazmış çok çok özür dilerim :)
Cevap sahibi+1 yıl@senveben82 ay ne kadar komiksin. İkinizin de yazdıkları o kadar mantıksız saçma sapan cümleler ki. Yazdığıma bakıyorum sizin yazdıklarınıza bakıyorum alakasız durumlar. Ayrıca adam toplamak da hangi devirde kaldı canım benim ya 😅 komiksin ve sinir bozucusun. Uğraşacak bir hobin, uğraşın yok. Ne yapalım ne diyelim şimdi sana aynen canım en haklı sensin bana prenses diyene bir bakar mısın özel mesajdan insan toplayıp kendi akılsız fikrine ortak ediyor :)) komiksin ama tebrik ederim bu da bir uğraş bu da bir çaba.
Cevap sahibi+1 yıl@noperva75 ay dayıcım ne özürü acaba? Ben özürden daha çok tartışmanın en başından beri anlaşılamamzlıktan bahsediyorum. Sizin yazdığınız şey ile benim yazdığım şey alakasız siz başka şey diyorsunuz sırf tartışmak için geliyorsunuz ya vallaha. Benim görüşüm bu bu kadını da ilgilendirmez sizi de işiniz gücünüz mü yok anlamadım ya ne zaman yazılan şeye hâla yazıyorsunuz. Ayrıca burada görüşlerimi kendi olmayan görüşleriyle çürütmeye çalışan kadın resmen adam toplayıp yorumuma getiriyor sizi pardon? 42 yaşında kadın benimle neden uğraşıyor? Ya da 47 yaşındaki bir adam? Feminizm den bahsediyorsunuz e sizin yaptığınız da beni taciz etmek o zaman. Yazmayın kardeşim delirttiniz beni ya bu ne biçim şey abla gözlükleriyle yanlış okuyor bir şeyleri. Gayet mantık çerçevesinde tartışılacakken yok prenses misin o musun bu musun annem yaşımdaki kadının bana dediğine bak sen ilk önce.
Cevap sahibi+1 yılAbi ayrıca sen neyi seviniyorsun burada süslü cümle yazınca görüşün okey mi olduğunu sanıyorsun? Siz neyi anlatıyorsunuz en başında onu söyleyin bana bir. Siz benim yazdığımı okudunuz mu acaba? Ben ne yazmışım yorum olarak. Sonra bakın o koca koca satırlarınıza siz ne yazmışsınız tamam mı?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ben yorumu şimdi görüyorum ablanın özürünü o kadar çok şey yazıyorsunuz ki beyefendi kadınım özürünü göremiyorum. Gerçekten yazmayın artık
+1 yılYakışıklı erkeklerin egosuna hiç denk gelmedin mi gerçekten? Onları geçtim, 60 yaşında ve göbekli dedelerin bile bizimle sevgili olmaya çalışacak kadar yoğun bir egosu varken, sadece kadını eleştirmek ironik değil mi?
060 Yorumla- +1 yıl
Her cinsiyette egolu olan vardır. Tek cinsiyete yüklemek.. Neyse 🙂
- +1 yıl
Konu ben değilim, genel konuşuyoruz
- +1 yıl
😅 Sofra da yoğurt yok diye karısını öldüren bile vardı. Sokağa çıkarken etek giydik diye trip atandan, geç yazınca kapris yapan erkeğe kadar her türlüsü var. Sadece kadınları eleştirenler hangi ütopya da yaşıyor bilmiyorum ama dünya da işler böyle yürümüyor
- +1 yıl
Türkler diye belirt o zaman güzel kardeşim. Sadece "türk kadınları" diye belirtince, sadece kadınlara özgü gibi duruyor. Yaa ben tuvalete gittim diye türk erkeğinden trip yemiş kızım. Türk erkekleri farklı gibi bizi elestirmiyor mu 😅
- +1 yıl
Yemin ediyorum yaşadım yaa 😅 Bak çok dürüstçe bir şey diyim. Kabul ediyorum, türk kızları yabancılara göre daha çok trip atıyor. Ama siz de şunu kabul edin, siz de türk kızlarına, yabancılara gösterdiğiniz ilgi, anlayış gibi şeyleri göstermiyorsunuz
- +1 yıl
Hesaplarını ödüyor ve asla kısıtlamıyorsunuz. Onları tehdit vs de etmiyorsunuz. Zaten sevgi ilgi full gösteriyorsunuz. Onlar da minicik şeylere takmayıveriyor. Açıkcası onlara gösterdiklerinizi türklere gösterseniz (çoğu) rus gibi pozitif olur
- +1 yıl
Rusların da hesabını ödemeyin, sevgi, ilgi, anlayış göstermeyin. Kız kankanızla kıskandırın, kısıtlayın. Ruslar anlayışa devam eder mi acaba 😅
- +1 yıl
boş ver be kardeşim. Ruslara tavrınızı da türklere tavrınıza da çok gördüm. Sonra adları "tripsize" çıkar. Şu site de bile kaç kadın "kocam ilgisiz" diye soru paylaşıyor. Hangi rusu ilgisiz bıraktınız da trip attı? Biz bir hamburger ödetsek "para yiyici" dersiniz ama onları boğaz da yemeğe götürürsünüz
- +1 yıl
Neden kinleneyim? Örneğin rusça şarkıları çok şever ve sık sık dinlerim ve yabancılardan da çok samimi bulup, severek takip ettiğim kadınlar var. Hak vermene sevindim 😊 Neyse iyi geceler 🍂
- +1 yıl
Teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Vampirler gece uyumazlar :) Hava aydınlanınca yatacağım
- +1 yıl
Sadece ilk mesajı attıklarım ya da takip ettiklerim yazabiliyor 🙂 Iyi geceler tekrar ✋👀
- +1 yıl
Üzgünüm 👻✋
- +1 yıl
Peki o halde 👻
- +1 yıl
Sana nazik olan birini sürekli eleştirmek ve kötü hissettirmek için elinden geleni yaptın. Şimdi de başka hesaptan tacize başladın. Ömür boyu kurtulamayacak mıyım?
- +1 yıl
Ben rica ettiğim de sen manipüle etmeyi seçtin. şu an da geldiğin de bile ayıbını anlamak yerine beni eleştirdin. Şu saatten sonra hiçbir şey söyleme bana. Ne mesajını, ne yorumunu, ne de başka bir şeyini istemiyorum.
- +1 yıl
Nasıl tek cinsiyete yüklenmiş yahu :)
Erkeklere de tipsiz ve abazan olup ilgi göstermekle suçlamıyor mu? Dahası kızların egosunu şişirenlerin de bu tipsiz çekmiş abazan erkekler olduğunu söylemiyor mu?
Her konuya cinsiyet kimliğini korumak refleksiyle cevap yazmayı bırakın bence - +1 yıl
Burada asıl bahsedilen şeyin açık olduğunu, o dediğinin bizi yermek için arka plan da detay kullanırcasına yazdığı açık hanımefendi 🙂 Hemcinsimin bunu söylemesi ve diğer hemcinsimin de bunu görmeyip onu savunması da ayrı bir üzücü.
- +1 yıl
Arka plan nedir yahu... herşeye cinsiyet refleksiyle yaklaşmak komik değil mi? Zaten gizliden yazan biri neden arka plan filan yapsın? Şurada bu mesajın tam tamına zıddını bir erkek yazsa dese ki tipsiz erkek düşkünü kızlar erkeklerin ağzının içine düşüyor sonra da erkeklerin bir tarafları kalkıyor, bu yüzden güzel kızlar boşta kalıyor diye yazsa başka bir erkek kalkıp da tek cinse niye yükleniyorsun der mi?
Bu kızcağızın tespiti çok güçlü değil.. kendi içinde ve gerçeklerle pek çok tutarsızlık var. Doğru noktalar da var ama genel olarak çok matah bir tespit değil. Amacım savunma filan da değil. Ancak savunma diyerek aslında saldırıya geçtiğini de kabul etmiş oluyorsun. Ortada çok da kıymetki bir tespit yok kabul ama sen bunu cinsiyet savunusu refleksiyle karşılaşınca komik ötesi olmuş.. ben onu savunmadım senin saçma eleştirini eleştirdim.
Senin eleştirinin bir saçma tarafı da son cümlen. Olayı kadınların hedef alındığı bir soru olarak aldığın için cevap diye hatta olumsuz cevap diye yazdığın yazının son cümlesi sert şekilde karşı çıktığın sorunun ilk cümlesiyle aynı ana fikirde. Ama cinsiyet savunma refleksine o kadar kaptırmışsın ki kendini, bunun farkına bile varmamışsın - +1 yıl
Beni tanısan gereksiz yere manas destanı yazdığını bilirdin. Ben burada yeri gelince kaç erkeği savundum haberin var mı? Ne erkeği kadından üstün tutarım, ne kadını erkekten üstün tutarım. Ama bu bir kalıp gibi bir şey, yani amacı farklı anladın mı? Nasıl ingilizce de how far kelimesinin anlamı ne kadar uzak cumlelerin de kullanılıyor ama normal de farklı anlama geliyor, işte öyle. Sorudaki kızın amacı gayet açık. Daha önce de çoğu erkeğin "abaza erkeklerin ilgisiyle çok şımaran ve ego yapan" diye başlayarak, kadınları kaç kez yerip de erkeği yücelttiğini çok gördüm. Cümleyi biraz incelersen anlayacağını ümit ediyorum. Böylelikle saldırmak yerine anlayabilirsin. Daha da anlamazsan ne okurum ne yazarım. Her sey bu kadar açıkken 3 maymunu oynamazsın umarım.
- +1 yıl
beni ilgilendiren senin şahsın değil yazdığın yazı... tamamen reflekle yazmışsın. kadını erkekten üstün tutman gerekmiyor her konuda eşitlik takıntılı olmak da bu gibi komik hatalara düşmene sebep olabiliyor işte... yaptığın ve beni de yapmadığım için ayıpladığın şey niyet okumadır ki yazılı ortamda tartışma yapabilmenin iilk ve asla değişmez kuralı asla ve asla niyet okuması yapmamaktır. Bunu yazan kızın niyetini okumuşsun; ve bu okumayla birlikte kendi kendinle çelişmişsin.
içine düştüğün yaman çelişkiyi illa ki de izah etmek gerekiyorsa konuyu açan kişi ne demiş? Abaza erkekler, tipsiz de olsalar uçana kaçana saldırıyor, kızlarda da ego patlaması yaratıyor; yakışıklı erkekler de bu ortamda kız peşinde koşmaktan sıkılıp yalnız kalıyor. Ana fikir bu... Buradaki ilk cümleyle aynı yöndeki bir cümleyle bitirmişsin. ne demişsin? "60 yaşında ve göbekli dedelerin bile bizimle sevgili olmaya çalışacak" evet zaten kız da bunu demiyor mu? Ama burada egolu olmayı farklı anlamda algılıyorsunuz o da ayrı. Konu sahibi kız egolu olmayı nazlı olmakla burnu havada kimseyi beğenmeyen kapsisli olmakla tanımlamış. Yani 60 yaşında göbeklilerin durumu ego değil kıza göre ve hatta sana göre de hadsizlik. Ama şanslarını deniyorlar işte abaza demek o değil mi?
- +1 yıl
(devam) bu arada erkeklerin bu şekilde başlayıp kızları yerdiğini ve erkekleri yüccelttiğini söylüyorsun. Olabilir ancak bu senin konuyu açan arkadaşın da söylediğinin anlamının bu olduğunu değerlendirmene dayanak teşkil etmez ki?
Dahası sen cevabına başlarken "yakışıklı erkeklerin de egosu var" demişsin... evet zaten kız bunun tersini söylemiyor ki? güzel veya yakışıklı hemen herkesin egosu olur. Buna kimse itiraz etmiyor. Ama ülkede, çirkin de olsa peşinden kızların her türlü peşlerinden koşmasına rağmen egosu şişirilen erkek olgusu var mı? Varsa bunu savunun. Tam zıddında erkeklerde de var diyecekseniz bunu diyin. Ama böyle bir olgu yok bu ülkede. Son yıllarda durum biraz değişse de abazalık erkek işi, ve karşı cisin aşırı ilgisi sebebiyle şımarıp ego yapmak denince de akla kız gelir. Bunu söyleyen biri yakışıklı erkeklerde ego yok demiş olmuyor. Tam aksine bunu söyleyen zaten o egoyu kabulleniyor, o ego yüzünden de çirkin erkeklerle şımartılmış kızlara bakmıyorlarsa bu da zaten ego demek. Ben yakışıklıyım bunlrla mı uğraşacağm havasına girmişler demek. - +1 yıl
Son yorumum da anlamazsan okumayacağımı söylemiştim. Boşuna yazma okumuyorm bye. Anlamak isteyene dediklerim gayet açık zaten.
- +1 yıl
okudum anladım ama yine baştan aşağı yanlış ve kendi içinde çelişkiliydi... bir cümlen yok ki bir sonrakiyle tezat olmasın :)
- +1 yıl
216 csg yi haksız olarak mı aldım:) Feministim ben. Yeri geldi erkeği, yeri geldi sonuna kadar savundum. Savunmaya da devam edeceğim. Neden böyle dediğimi de örnekle açıkladım. E artık yazma.
- +1 yıl
ya ne aldığın önemlideğil yazdıklarının tamamı birbiyle tutarsız... beyinden değil omurilikten cevap veriyorsun
- +1 yıl
Okuduğunu anlamıyorsan bu benim problemim mi? Bu arada beğenmediğini iddia ettiğin kızın görüşünün altında kamp kurma arzunu anlıyorum ama bildiriminden sıkıldım. Ya da herneyse, alıştım zaten itildikçe bana yapışan kitleye 😅 Yaz sen, daha da okursam ne olayım 👐🙂
- +1 yıl
bir kaç tane konuda erkeğin apaçık mağdur veya haklı olduğu konuda erkeği haklı bulmuş olmanız sizi tarafsız veya objektif yapmaz. En taraflı hakem bile ezdirdiği takım lehine bir kaç düdük çalmıştır. Tabi bunu sizin için söylemiyorum ama konuyu kendi şahsınıza getirdiğiniz için şart oldu. Kaldı ki feminizm gibi eşitliği savunduğunu iddia ederken adını eşitlikten değil bir cinsiyetin adından alan yani eşitliği değil kadınları savunan bir ideolojiyi benimsemiş olmanız zaten konulara objektif yaklaşamayacağınızın bir göstergesidir.
Evet feminizm toplumsal olaylara mutlak eşitliği sağlama adaletli olanı arama amacıyla yaklaşmaz; mutlak olarak kadın lehine olan neyse gerçekleştirmeye, aleyhine her duruma karşı çıkmaya odaklanır. Bunun tonla örneği vardır. Cinsiyet eşitsizliğinde erkek aleyhine olan her ne varsa bunları görmezden gelmek, küçümsemek, yok saymak veya en azından tepkisiz feminizm için olağan bir durumdur zira bunlara vurgu yapıldığında sürekli pompaladıkları "kadınlar eziliyor" tezinin o kadar da tartışmasız bir gerçek olmaığı ortaya çıkmış olur ki feministler bunu asla istemez... - +1 yıl
(devam 2) Siz de bu gerçekle barışıksınız ki kendinize "eşitlikçi" değil de feminist diyorsanız o zaman lütfen boşu boşuna "yeri geldiğinde erkekleri de savunurum" filan demeyin.
Zira mensubu bulunduğunuz fikriyat hiçbir zaman örneğin nafaka denen adaletsizliğe karşı çıkmaz. Kadınların artık hayatı paylşmadıkları erkeklerin kazançlarnı paylaşmaya devam etmesini eleştirmez. Evet sorulunca dester görüünmeyenler de olur ama bunu ne gündeme getirirler ne de açık açık bunu protesto ederler. Bunu çeşitli biçimlerde savunanlar bile olur. Şimdi belki siz de "karşıyım" diyebileceksiniz ama kadınların mağdur olduğuna inandıüınız konulardaki gibi mi karşı çıkıyorsunuz? - +1 yıl
(devam 3) Başka bir örnek vereyim. Ailesi maddeten imkansızlık yaşadığı için eğitim harcamalarını karşılayamayan ailelerin çocuklaına yardım kampanyaları vardır; bunların bile bir çoğu yardım edilecek çocukları cinsiyetine göre ayırıp kız çocuklarına yardım yapar. Yani ilerde evlendiğinde ailesine bakmak zorunda olan, para getiremediğinde boşanma sebebi teşkil eden, sonu intihara veya gayrimeşru işlere varacak şekilde baskı altında kalan ve hatta ailesi dağılacak olsa eski eşine nafaka vermek zorunda kalacak olan erkek çocuğunu sırf o erkek olduğu için burs veya yardım kapsamı dışında tutanlara "bu cinsiyetçiliğinizden iğreniyorum" diyen bir feminist gördünüz mü? Ben görmedim.
- +1 yıl
(4) Hatta mesela İBB metrolarında "erkekler de makinist olabilir" afişlerine resmi tepki veren protesto eden bir feminist grup da bilmiyorum. Erkeklerin makinist olabileceğini herkes bilir ancak belediye diyor ki "bizim metroda çalışanların sadece %8'i erkek; yani zorunda kalmadıkça iş başvurusu yapan erkekleri (çoğu evlerine tek başlarına bakmak zorunda olan erkekleri, boşandıklarında bile eşlerine nafaka vererek bakmakla yükümlü olan erkekleri ) sırf erkek oldukları için işe almıyoruz, iş fırsatı vermiyoruz; bu o kadar böyle ki çalışanlarımızın %92'sini oluşturan kadınlar mesela kadın makinistler çevrelerinde hiç erkek iş arkadaşı görmedikleri için mesleklerini sanki kadınlara özgü bir iş gibi algılamaya başladı"... ana fikir bu... Kadınlara iş fırsatı vermek adına erkeklerin dışlanması ve bunun övünülecek bir şey gibi ilan edilmesi ve bunu yapanın da çoğunu biz erkeklerin verdiği vergilerle işleyen bir kamu kuruluşu olması. feministleri hiç rahatsız etmiyorsa ve siz de hala feministim diyorsanız lütfen "ben gerektiğinde erkekleri de savunurum" filan demeyiniz
- +1 yıl
Orta da birinin mağduriyeti varken, onu örtmek için başka mağduriyeti ortaya itileyen insan iticiliği.. Tıpkı dert anlatacakken, araya girip de kendi derdini anlatanlar gibi. Ama çok merak ediyorsan söyleyim, ben bu site de 10larca kez erkek hakkını da savundum. Yazdıklarının çoğunu okumadım çünkü sen de benimkileri okuyup da anlamış gibi durmuyorsun. Neyse bye 👐 @noperva75
- +1 yıl
tamam sen seninle aynı fikirde olmayanı okumuyorsun, okuduğunu da kendince apır sapır cevaplar verip engelliyorsun, okumadığını bilmediğin şey üzerinden yargılıyorun. Bir de üzerine sanki o kişi cevap verebilecekken cevap verememiş gibi de ne engellediğini söylüyorsun ne de yorumları kaldrıyorsun... bu ne biçim bir terbiye yoksunluğudur. Buraya ilk yazan kişi ne sana hakaret etti ne de kötü bir şey söyledi. senin saçma sapan cinsiyetçi refleksinin yersizliğini ortaya koymak dışında ne yaptı da engelledin?
- +1 yıl
Ne kadar ilgi manyağı insan var yaa. Ses duyunca hepsi buraya doluşuyor 😅 Kadında da kendini bilmez çıkar, erkekte de çıkar. Bunun neyini tartışacağım da okuyacağım? Tek taraf yapıyor gibi davranan birini destekleyenlerle daha fazla muhattap olmayacağım. Benim yazdığımı okumayanınkini ben de okumam 👐🙂
- +1 yıl
tek taraf yapıyor diye düşünebilir; illa ki burada bir yerme yerilme söz konusu değil ki... kadın için erkekler birbirini vuruyor icabında desem, erkekler aleyhinde bir laf mı etmiş olacağım? kalkıp da "kadınlar da bazen birbirine şidet uyguluyor" diye itiraz mı edeceksiniz?
- +1 yıl
sizin yazdıkalrınızı noktasından virgülüne kadar okudum ki o sayede cavp yazıyorum... okumadığım bir şeye neden cevap yazayım? olmayan bir cinsiyet suçlamasını var gibi gösteriyorsunuz... evet bazı şeyler belirli bir cinsiyette daha fazladır; bunu tespit etmek neden cinsiyet suçlaması olsun?
- +1 yıl
Yazıp durmayın okumuyorum. Neden okumuyorum biliyor musunuz? Ben hiçbir zaman kendimi erkekten üstün gören bir kadın olmadım ve burada bir sorun varken onu arkaya itekleyip de ezberden laf sokuşturma peşindesiniz. Eğer birazcık okuyup da söylediğim konuyu ele alır şekilde cevaplar verseydiniz 5 kişiyle de tartışırdım, sorun olmazdı. Ama sokak röportajı gibi, herkes konu dışı bir şey söylüyor. Bunu da ister okuyun ister okumayın, ben okumuyorum bye 👐
- +1 yıl
Sadece bir kaç cümlen gözüme çarptı ve hala laf atma pesinde olduğunu gördüm 🙂 Ha sen buna cevap veremediğin için cevap atmadın saymak istiyorsan paşa keyfin bilir. Konuyu ele alıp da cevaplamayacak kimse yazmasın bana 👐 Toxic insana doydum
- +1 yıl
Sıkışınca? Karşımdaki anlattığım lafı anlayamayacak biriyse, kuyruğu kovalayan kedi misali sürekli anlatma döngüsüne mi girmeliyim? Konu kapandı, yazıp durmazsan sevinirim.
Abaza tipsiz hemcinslerim güzel kızlara yanaşamazlar cesaretleri yoktur :) Anca ortalamanın ve kendi tiplerin de ki kızlara yaklaşırlar ve egoya sahip olmasını sağlarlar. Ancak yakışıklı erkek her kıza yürümez abazan olmaz. Seksi ve güzel olmadığı kıza yürümez. Şunu da ekliyeyim yalnız değilim :) çok güzel fıstık gibi kızlarla takıldım emin ol hiç birin de ego yok sıfır adeta. Egolu kızlar genel de boyalıyken farklı doğal haliyken farklı olan kızlarda oluyor :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEn komiği de bu bir kaç evrimini tamamlayamamış çirkin erkek sürekli yazıyor diye egoistler dfgdfgd
00 Yorumla Böyle bir durumdan dolayı yalnız değilim.
Bilim, kültür, sanat, ekonomi, siyaset, psikoloji, sosyoloji ve felsefe konularında sohbet edebileceğim kadın yok. Doğal olarak bu da beni embesillerden uzak tutuyor.
Tamamı vitrin elemanı.10 YorumlaYakışıklıyım, yalnız kalmıyorum ama kızlar kendilerini eğitmedikleri ve dediğin gibi egoist oldukları için en fazla takılma aşamasına gidebiliyorum. İlişki kurulmuyor. Ya tepene binmeyi deniyorlar ya da ayak bağı.
00 Yorumla
+1 yılHaklı yanların çok vallahi..
Dünyanın en egoist kızları TÜRK..
Bu abazanistler bir de , makyaj ile kendini güzel sanan , elizabeth ler pardon kezbanovlar.. :00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yıldaha rahat yaşanılan yerlerde yakışıklı halimizde atağa geçmeden de kız bulabiliriz. Ama Türkiyenin çoğu yerinde ilk adımı erkek olarak sen atmalısın. kız sadece yeşil ışık yakar. kültürümüz bu
00 Yorumla Alakası yok.
Egoist olmayın o zaman
İlla abaza tipsiz diye egoist olmanıza gerek yok
Tipsiz diyorsun
Yanılıyorsun00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bunlr agır toplar laf ederiz linç yeriz şimdi😂
00 Yorumlaİlgisinden dolayı değil abazaligindan dolayı öyle kızlarda en az erkekler kadar ama daha uyanık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahaha ne alaka bende yakışıklıyım yanlız değilimki kızlar yazıyor genelde bana hep bide ilk onlar görüşmek istiyor bana kalsa ben sohbet ederim :D :D
00 YorumlaYakisikli yalniz kalmaz yalniz görünür 10 tane takıldığı kiz vardir bi ona atlar bi ötekine.
Su hayatta yakisikli olmak icin neler vermezdim04 Yorumla
Soran+1 yılKaç boyundasın
Soran+1 yıl1.70 olup yakışklı olmak ister miydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo ilerde evlenirki sen bekar kalirmi saniyon niye bu kadar safsiniz ya yazik hjjhhh
00 YorumlaBir abaza her kıza yazıyor kulu köpeği gibi. Sevgilisi olsa bile yazıyor. O yüzden kız başına düşen erkek sayısı 100 falan oluyor.
Benim gibi kız peşinde koşmak istemeyenler de yalnız kalıyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı demeyelim de iyi niyetli olanların yalnız kalması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılma. l hepsi 5 para etmez kızlar kendini bi seviim sanıyo mmk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişik bir bakış açısı çok boş kalma birşeylerle oyalan
14 Yorumla
Soran+1 yılO Niye
Cevap sahibi+1 yılÇok düşünmekten kafan yanmış
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılTeorin bana mantıklı gelmedi yinede saygı duyarım
+1 yılKızlar oldum olası böyle kibirlidir aralarında nadir çıkar düzgünü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlki çok doğru ikincisi çok doğru değil maalesef
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kafa kurcalayan sorularr
00 Yorumla
+1 yılHaklısın acaba erkek misin diye düşünüyorum 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılYabancı erkeklerde abaza
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yakısışklılar asla yalnız kalmaz
14 Yorumla- +1 yıl
Var ama bekar kalmak onların tercihi oluyor genelde
- +1 yıl
Ağır başlı ve yakışıklı erkeklerrrr pick me
- +1 yıl
Aşık olursa evlenir ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz zayıf bir tespit sanki
10 Yorumla
+1 yılyalnız değilim çok şükür..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende diyorum neden sapım 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk kızlarının sanki çok tipi var @mk
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣valla he bi ilgiye kaniyolar kemdilerini bi b ok saniyolar ahahqha. Hahaaassd
+1 yılTC kızı başka bir boyut
00 YorumlaBende tipaisizn kimse ilgilenmiyor
00 YorumlaHaklı
00 Yorumla
+1 yılTürk kezbanlarının*
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂helal
- +1 yıl
Soranda böyle işte belli her turlu
Tespit gibi tespit
00 Yorumla
+1 yılKızlarda aynı