İstanbul'da sosyal kız arkadaşı nasıl bulabilirim?

Yakında (1-2 ay içinde) yurtdışına gidiyorum ve bir sosyal kız arkadaşı arıyorum. İstanbul'dayım o nedenle önceliğim İstanbul, her yerini bildiğim şehir neticede. Yanlış anlaşılma olup da hemen üzerime yürümeyin! Part-time ya da short-term sevgili ilanı değil bu, yani o kadar nezaketsizlik de beklemeyiniz benden 🙂 Amacım güzel vakit geçirebileceğim, frekansımın uyuştuğu bir kızla bir şeyler paylaşmak, eğlenmek, gülmek, kafa dağıtmak.. (Buradan da başka bir anlam çıkarmayalım, gerçekten doydum birçok şeye, fiziki bir niyetim yok, deli dolu, kafadar bir kız olsun yeter, sohbet muhabbet, dans, karaoke, müze, sinema, Adalar vs. artık ne istersek ama fazlası yok! Bu şekilde benim gibi düşünebilecek bir kızı nasıl bulabilirim sizce?

KS sorumu sildi çünkü burada tanışma amaçlı soru soramıyormuşuz. O nedenle sorumu düzelttim. İstanbul'da sosyal kız arkadaşı nasıl bulabilirim? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

(Lütfen seviyesiz yorumlar yapmayalım.)

(KS lütfen sorumu silmeyin. Burada kız arkadaş aramıyorum. Üyelerin görüşlerini soruyorum okuduğunuz üzere.)
İstanbul'da sosyal kız arkadaşı nasıl bulabilirim?