Yakında (1-2 ay içinde) yurtdışına gidiyorum ve bir sosyal kız arkadaşı arıyorum. İstanbul'dayım o nedenle önceliğim İstanbul, her yerini bildiğim şehir neticede. Yanlış anlaşılma olup da hemen üzerime yürümeyin! Part-time ya da short-term sevgili ilanı değil bu, yani o kadar nezaketsizlik de beklemeyiniz benden 🙂 Amacım güzel vakit geçirebileceğim, frekansımın uyuştuğu bir kızla bir şeyler paylaşmak, eğlenmek, gülmek, kafa dağıtmak.. (Buradan da başka bir anlam çıkarmayalım, gerçekten doydum birçok şeye, fiziki bir niyetim yok, deli dolu, kafadar bir kız olsun yeter, sohbet muhabbet, dans, karaoke, müze, sinema, Adalar vs. artık ne istersek ama fazlası yok! Bu şekilde benim gibi düşünebilecek bir kızı nasıl bulabilirim sizce?
KS sorumu sildi çünkü burada tanışma amaçlı soru soramıyormuşuz. O nedenle sorumu düzelttim. İstanbul'da sosyal kız arkadaşı nasıl bulabilirim? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
(Lütfen seviyesiz yorumlar yapmayalım.)
(KS lütfen sorumu silmeyin. Burada kız arkadaş aramıyorum. Üyelerin görüşlerini soruyorum okuduğunuz üzere.)
KS sorumu sildi çünkü burada tanışma amaçlı soru soramıyormuşuz. O nedenle sorumu düzelttim. İstanbul'da sosyal kız arkadaşı nasıl bulabilirim? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
(Lütfen seviyesiz yorumlar yapmayalım.)
(KS lütfen sorumu silmeyin. Burada kız arkadaş aramıyorum. Üyelerin görüşlerini soruyorum okuduğunuz üzere.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Adalar dedin ya abi. Hayallere daldırdın beni şimdi yaz öncesi ya. O kız arkadaşı bende arıyorum 😏
Adalar candır, havalar güzelleşiyor gitmeden bisiklet keyfi istiyorum 🚴♂️ 😍
Doyduklarının bir kaçı ile arkadaş kalsaydın
Arkadaşlarımın çoğu yurtdışında, zamanla buradaki arkadaşlarımdan fikren uzaklaştık çünkü insan değişiyor, artık farklı bakıyorum hayata..
O zaman tek gezip tozacan ya da ortak arkadaş aracılığı ile birini bulacan başka Türlü kime güvenipte tanımadığı biri ile gezip tozmaz bence
Tek geziyorum sorun değil, olursa güzel olur olmazsa hayat devam ediyor, bu bir gereksinim değil :)
Değil evet o yüzden zaten biride çıkıp hadi gezelim demez
Ben diyorum :)
Bir kız demez amacı para yemek değilse
Hala medeni kızların var olduğu bir dünyadayız..
Medeni insanda hadi gezelim diyen tanımadığı birine hele bu devirde kadın cinayetleri tecavüzleri tavan yapmışken güvenmez kusura bakmada
İki tarafın da o konuda güvenini sağlıcak adımlar atılır zaten ilk başta..
2 ayda mı zor o iş🙃🙃
2 ayda çocuk yapan var 😆
Bulabiliyor olsan buraya kadar sormazdın ondan laf oyunu yapma bence
Hahaha :) Sen de benim durumlarımı bilmeden önyargılı olma..
O zaman burada sorma durumlarını yap 😂😂
Yaz bana 😏
Yazmam kimseye
Egon mu devrede?
Hayır güvenliğim bin türlü sapıklığa denk geldim sinirimi bozacağıma yazmam
Sen yaz söz yapmam öyle bişi
Bunu diyen en son kişi üstüne sapıklara küfür etti ve ben uyuyunca sapık sapık yazıp hesabını kapadı uyandım sinir olduğumla kaldım
Engelle gitsin ne diyim.. Seni hiç evine kadar takip edip, binana girip, asansörle katına çıkıp, dairenin kapısında bekleyen kız arkadaşın oldu mu?
Arkadaşım ise kapıdan benle girer asansöre bineriz eve gireriz beraber kapıda beklemesine gerek yok
Arkadaşımdı ama sınırları zorladı.. Yani kadınların yaptığı psikopatça şeyler de var, bunun kadını erkeği yok o nedenle en azından bana karşı önyargılı olma..
Söz konusu sanal dünya ise herkese karşı önyargım var bunda benim suçum değil bu dünyadaki insanlar yaptı
Ben neden değilim? Aynı dünyada yaşıyoruz..
KS atılan mesajlardan artık şaşırtan çıkmaz derken hep yanıltan birileri çıkmıyor mu? ↗
Yakın zamanda güvendim yazdım yazar mısın diye bak ne oldu
Benim yukarda yazdıklarım halen geçerli, herkes kendinden sorumlu, gerçekten samimiydim, sen bilirsin..
Ben bilirim ve asla yazmam
Never say never, iyi bak kendine ⚘
Teşekkür ederim 🙏 sende öyle iyi bak kendine her zaman