Sizce çirkin olup karizmatik olmak 🤦♂️
Giyim tarzı,
Konuşma tarzı,
Cool takılması,
Vs vs

Olur tabii. Karizma dediği şey fiziksel yapılar veya giyimi değildir. DİL insanı çok karizma gösterir, edepte öyle. Dil ve edep, nerede nasıl konuşacağını ve nasıl davranacağını uygarlayan sebeplerdir. O iki sebep muhakkak olmalı.
Net olarak söyleyebilirim ki evet ! Erkekler çoğunlukla ilgilendiği kişinin ilk olarak güzelliğini ve fiziğini çekici bulur. Kızlarda ise bu yönelim erkeklerdeki gibi değildir. Yakışıklılıktan farklı olarak; duruş, konuşma tarzı, mesleği, maddi geliri, karakteri gibi etmenler de kızların ilgisini cezbedebilir.
Ek olarak: Biz erkeklerin "güzelim kız şu keko herifle nasıl sevgili olmuş demesi bununla ilişkilendirilebilir 🧁
Bu soruyu gördüğüm de aklıma ilk gelen Yılmaz Güney oldu. Karizmatik olabilir evet.
Evet olan var fakat bunu çok az erkek başarabiliyor aslında başarmak değil doğuştan öyle olduklarını düşünüyorum mesela bazen küçük bir çocuğu görüyorum o yaşta bile ben burdayım büyüyünce çok can yakacağım gibisinden kendilerini belli ediyorlar
Yaa teşekkür🥳
Rica ederim 🍀
Cevap
19Cevap
Zevkler ve renkler tartışılmaz 😄
Yoo bu gece tartışmaya açtım. 😅
Karizma çirkinlik birbirinden ayrı şeyler
Olabilir. Çünkü karizma içeriği dediğin gibi geniş bir yelpazeye sahip. En azından bir dalda gelişmesi lazım.
Çirkin veya yakışıklı değil mesele... Kulağa ve ruha hitap edebilmek. Karizmatik olmak için bunlar yeterli.
Çirkinliği gözümü alıyorsa karizmatik olamaz ama yakışıklı sayılmayan yine de çekici olan bir sürü tip var
Kendimden daha dikkat çeken bir hemcinsimi görünce ben :
-Bi şu tipsiz kadar yakışıklı olamadık
Genelde öyle olur zaten. O yüzden de armutun iyisini ayılar yer sözü böyle ortaya çıkmış
Hiç anlamadığım konular. Biraz yorumları okudum. Biraz komik geldi yorumların çoğu. 😃
Bu aklıma deyimi getirdi. Allah çirkin şansı versin. Buda onun gibi bir şey sanırım.
Karizma yakışıklılıktan bağımsız bir şey kesinlikle.
Evet çirkin erkeklerde kendine has bi özgüven var. herşeyiyle çekiyor
Fotodaki adam sigara çekişiyle karizmatik oluyorsa
Ben hiçbir şey demiyorum
Güzel bakan güzel görür, güzel gören hayatından lezzet alır
Kadınlar çocuk gibidir koçum maskot olursa iyi olur eğlenirler
Olmaz bence. Ortalama bir erkek karizmatik olabilir. Ama cok cirkin biri de karizmatik olamaz bence
Belkide çirkindir ama arabasının içindeyken farklı görünüyordur. Gerçi kim mersonun içinde kötü görünebilir ki
Bir erkeğe hayatında mutlaka aşık olan kadın olmuştur dolayısıyla her erkek de yakışıklı olamayacağına göre
Zaten genelde çirkinler daha karizmatik benim gözümde
Kesinlikle sözler yakişikli bir adami cirkin. Cirkin bi adami yakïşikli yapar.
Mağara adamı gibi kendini salmazsa olabilir
Birbiriyle alakası bile yoktur.
Çirkin kral en büyük örnektir
Çirkin ama parası var ahsha
Karizması varsa çirkin değildir.
Özgüven her erkeği çekici yapar
Olabilir neden olmasın :)
Parası varsa karizmadır
Tamda bu☝☝
Parası varsa evet
giyimle mimikle olabilir
Çok nadir bence