Nişanlımın nişanlandıktan sonra saç ekimi konusunda fikri değişti?

Kendisi boylu poslu hoş bir beydir. Fakat saçlarının tepe noktası ve orta kısımlar aşırı seyrek. Kendisiyle bir yola çıkmadan önce bir bahaneyle lafı saç ekimine getirip düşünüp düşünmediğini sormuştum. O da düşünüyorum demişti. Süreç uzun ondan üşendim bu zamana kadar yaptırmadım ama saç hep lazım gibisinden konuşuyordu. Ben de bu sözleri baz alarak kararımı verdim bir yola çıktım. Fakat beni elde ettikten sonra belli ki kendisine bu konuda bir rahatlık geldi ve sanırım nasılsa alan almış veren vermiş artık ne gereği var gibi düşünmeye başladı. Hiçbir zaman ona saç ektir vs gibi bi şey söylemedim ama kellerden hoşlanmadığımı falan hep dile getirdim hep bi teşvik için bi şeyler söyledim ama ne hikmetse ters tepti ve önceden kompleksliyken artık bu konuda çok rahat konuşabiliyor, "ben saçı seyrelmiş biriyle olacağımı asla düşünmezdim" falan demişliğim var ama bu onu iltifat gibi kabul ediyor. En son birinden bahsediyordum saç bu olsa ne olmasa ne diyor falan dedim o da ben de biraz öyle düşünmeye başladım dedi. Ve bu beni aşırı sinirlendiriyor ona karşı. Aramızda belli bi samimiyet var ve kırmadan ona istediğimi belirtebiliyorum mesela ona en başta ekimle ilgili sorma sebebimin evet diyip demememde rolü olduğunu ektirmeyi düşünmese istemeyeceğimi falan da belirttim bu zamana kadar ama gerçekten nasılsa artık birini buldum diye sallamıyor sanki. Çok rahatsız oluyorum bir de uzatıyor saçlarını kısaltmasını istediğimde de doğru düzgün yapmıyor iyice kötü görünüyor gözüme. Ben bunun konusunu nasıl açayım nasıl artık söyleyeyim bilemiyorum bu yaz evleniyoruz ve ben şahsen seneye yazın artık ektirmesini istiyorum. Fakat böyle giderse nasılsa evlendim diyip salacak iyice. Ben de böyle bi rahatlık geldiği için soğumaya başlıyorum artık
Nişanlımın nişanlandıktan sonra saç ekimi konusunda fikri değişti?