Kocamın maaşını yanlışlıkla küçümsedim. Konu para muhabbetine geldi ben onun yaklaşık 1.5-2 katı maaş alıyorm ev almayı düşünüyoruz kredi çekeriz benm maaşı direk krediye yatırırız seninkiylede geçiniriz dedim neden seninki dedi seninkini yatırırsak benmkiyle ödencek sürenin iki katı sürede anca ödencek çnkü çabk bitsin dedim. Oda kızdı. Daha snra düşününce küçümsediğimi farkettm ama asla öyle bir dşüncem yoktu şimdi küs bana lütfen yardım edinnn
Cevabın nedir?
Fazla alınganlık yapmış gibi. tamam bozulur biraz öyle aniden söyleyince ama o kadar abartı olacağını sanmıyorum. Kesinlikle özür dileme işine girişme hatalı olduğun bir şey yok. Bu konu senin yaptığından daha çok onun hissettiği ile ilgili. Evlenmek üzeresiniz ve senden daha az maaş alıyor. Erkek egemen bir toplumda en tehlikeli türsün sen. Ondan daha üstün görünüyorsun onun gözünde. Siz birbirinizi ne kadar sevseniz de fark etmez.
Çocukluğumuzdan beri biz erkeklere dayatılan kanılar vardır. Hani toplumda erkek yücedir dağdır ya. Senin ondan üstün olduğun bir konuyu kabullenmekte zorlanıyor burada. Dile getirmeseniz de tepkisi açık ve net. Bu sebeple sen geri adam atar özür dilersen onun bu tepkisine ortak olur ve ona hak verirsin.
Bunlar benim düşüncelerim ama bence bu böyle...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen sen ol asla böyle düşüncelerle gitme benimde evlenirsem korkularımdan biridir bu mevzu ufak bir tartışmayla inceden de olsa bana böyle denilse ben asla unutmam karakter meselesi ama sen normal birşey demişsin keşke yarısı senden yarı benden ya da 100 benden 50 senden deseydin erkek adam asla kaldıramaz bunu hiç unutmaz bence hatanın farkındasın toparlamaya çalış aranızda tartışma geçmemiş sonuçta toparlaman güzel olur. aksi halde olsaydı toparalasan bile işin çok zordu. işin kolay şimdi aslında
04 Yorumla
Soran+1 yıltartışma geçti hata tartışma değil direk kavga ayrılma eşiğindeyz
Soran+1 yılben hatalıyım biliyorum ama birz büyütüyo. yİNE ben alıcm gönlünü onun o değil sorun ama nasıl alıcam asıl sorun bu ne demem gerekiyo sözlerle ikna etmem lazm onu
- +1 yıl
Yahu ne diyebilirsin ki akşam güzel yemek yap evde ama dışarı çıkarma sakın kendin ödersen falan yine kafaya düşer yahu işi var maaşı var falan neyse güzel yemek yap akşam eve gidip gerekirse erken git izin al. daha sonra gönlünü alman için hatalı olduğunu belli etmen için güzel sözler söyle affettirebilecek sakın sert çıkma çekici görün güler yüzlü ol ekstra birşey yapma ortak kullandıgınız alanlara dair şeylerden yararlan ekstra hediye falan alim deme güzel yuvamızı daha guzelleştirmek amacımdı sen beni yanlış anladın hayatım ö. dilerim affet beni daha sonra ortak nokta buluruz ev alma konusunda biliyorum kırdım seni ya açıkcası kendimi senin yerine koyamıyorum ama içinden geldiği gibi aklına ne düşerse güzel sözler söyle can alıcı olsun yeter yumuşasın yeter ki
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılKotu birsey soylememissin, o halihazirda takinti yaptigi icin buluttan nem kapmis sanirsam. Kendi maasini ona yatirmayi dusunuyorsun komple, bana gore evli de olsa herkesin yapmayacagi birseydir bu, kadinlar daha cok maaslarini kendilerine harcamayi tercih ediyor gordugum kadariyla genelde, bunu da asla savunmuyorum, ama boyle bir yaklasimda bulunsan daha mi iyiydi.. Neyse, ona faiz oranini vs dusununce biran once kurtulmanin en iyi cozum oldugunu dusundugun icin oyle soyledigini soyleyebilirsin, hayirli olsun bu arada :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkr ederm aslında onları falan söyledm ama yine olmadı alamadım gönlünü
+1 yılsenin niyetin küçümsemek değilmiş sadece mantıklı düşünmüşsün öyle algılanacağı o an için aklına gelmemiş.
böyle söyle. niye kızmış anlamadım söylediğin doğru küçümsemek için de söylememişsin kızması saçma bence erkeklik gururuna yedirememiş belli ki ama fazla abartmış o da.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
120Cevap
+1 yılBaşlık ve konu tutarsızlığı. Sen önce beyfendilerin nişanlınızmı yoksa eşinizmi olduğuna karar verin. Ki benim bu noktada anlamadığım asıl olay şu, ay sonu maaş alımından sonra ortak bir kasa oluşturulup gelir-gider hesaplanması yapılıp krediyi ödemeyi neden düşünmüyorsunuz? Veya ortak bir hesapla bankaya neden otomatik ödeme talimatı vermeyip, benim maaşım senin maaşını döver mimalinde takılıyorsunuz? Keza ortada bir gelir eşitsizliği söz konusu ise ve erkek bu taraf bunu bile bile sizle beraberse hala neyin gururunu yapıyor? ~)
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten normalde ortak harcnıyo para ben dedim ki benm aldğm parayı düz direk oraya yatıralm çabk biter seninkinide harcarz dedim
+1 yılBen bayanların çalışmasına karşı değilim ama bayanın çalışması aileyi sarsabilecek sorunlar teşkil edebilir. Eşinizi bilmeden de olsa çok hassas yerden vurmussunuz onun için toparlaması zor olacak size geçmiş olsun diyorum. Elbette bir kadın için bu hususta sabretmek gayet zordur. Sabretmeseniz ne kazanacaksınız? Bir de bunu düşünün. Sözümü ne kadar dinleyebileceğinizi bilmiyorum. Buna rağmen size şunu söyleyeyim: Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışın. Günlük hayatınıza bakın. O konulara o istese de girmeyin. Böyle bir yıl geçmeden, eşinizin size çok daha istekli ve samimi geri geleceğine inanabilirsiniz. Bunu yapabilir misiniz bilmem ama tek çare budur ve dulluktan iyidir. Bunlara takılıp kalmayın. Bundan sonrasını kazanmaya bakın. Çare budur.
02 Yorumla- +1 yıl
Evli zannederek yazdım ama çözüm yolu aynı :)
- +1 yıl
İleride aşamayacaginiz sorunlarla karşılasmamak için çalışmayın ya da esinizin sizden fazla almasını sağlayın.
Bence hiç birşey deme. Konuyu hiç açma unutmuş gibi davran. Moralini bozmak gibi olmasın ama en zayıf noktasından vurmuşsun. Artık zamanla. Aklıma geldi ben bile kötü hissettim. Bu konuyu kocana hatırlatacak şeylerden uzak dur. Bir erkek için cidden inanılmaz gurur kırıcı bir durum. Yapacak birşey yok gibi aslında. Senin kötü niyetli olmadığını anlasa bile gurur kırıldımı tamiri zor olur. Zamanla geçer artık sözle hallolacak birşey değil bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kötü niyetli olmadığımı biliyo aslında ama kırıldı bir kere gururu
Biz karı koca degilmiyiz senin paran benim benim param senin biz iyi günde kötü günde hastalıkda saglıkda diye bu yola çıkmadıkmı senin paran benim parammı war ben borç bir an ewwel bitsin diye dedim tamam sen çek krediyi benimkide ewin gderine gder artanıda bankaya atarız de sorun olmaz sıkma canını bukadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bam teli vardır ya tamda oraya dokunmuşsn yanlış birşeymi söyledin. Hayır. Mantık olarak çok doğru ama erkeklerin birçoğu bu konuda hassas hatta geneli diyebilirimde aksini düşünen arkadaşlara ayıp olmasın. Bunun toparlancak bir yanı yok sessiz kal.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılAdam olsaymış da senin kadar para kazansaymış, madem bu kadar koyuyor maaşının az olması. İnsanları hiç anlayamayacağım, kötü adama kötüsün dersin alınırlar. Yahu adama saygısızlık etmemişsin, hakaret etmemişsin. Sadece gerçekleri belirtmişsin. Neyin kafası bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Para babası değil, kendiyle barışık. Paran, maaşın azsa azdır, biri laf arasında bunu vurgulamışsa kızmak saçmalığın daniskası.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak ben de bir erkeğim ve evliyim.. Eşime kzdığım zaman gece bana usulca yaklaşıp koluma giriyor ilk önce ve omuzuma başını koyuyor.. Beni yanaklarımdan öpüp özür diliyor ve eli de karnımda beni okşuyor.. Sonra malum yere dokunup okşayınca erkek olanları unutuverip kadını affediyor.. Bence denemelisin.. İnşalah düzelir..
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
çok kötü olmuş ama :( şöylebi konuşma yapabilirsin
bak aşkım sen beni çok yanlış anladın. Ben sadece borçlarımızı daha çabuk kapatmak için böyle bir öneride bulundum. Yoksa benim malım da sensin mülküm de.. benim için paranın hiç birönemi yok al maaş kartım sende kalsın. ama lütfen bana küs kalma. vs vs02 Yorumla
Soran+1 yılMaaş kartım zaten onda ben hiç uğrşmam hep o çeker
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBişeyleri ima etmeye çalıştığını sanmış ya eğer benim öyle düşündüğüme inanıyorsan asıl ben sana bişey demiyorum diye sende trip atıp konuşmayabilirsin... Ben seni küçümsesem ya da maaşına baksam seninle evlenir miydim saçma saçma yerlere çekme olayı de...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen nişanlının maaşını küçümsememişsin aslında. Nişanlının maaşı hakkındaki gerçek düşüncelerini ağzından kaçırmışsın. Maaşı hakkında olumsuz şeyler söylemediğin zamanlar demek ki rol yapıyormuşsun. Siz kadınların hayatı yalan söyleme ve rol yapma üzerine kurulu zaten. Yanlışlıkla küçümsedim derken yine yalan söylüyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben u kırcak şeyleri asla söylemem hatta söylemeyi bırak düşünmem bilee
+1 yılAnlaşılan eşin bu konuda zaten sıkıntılı ve düşünceli, senin de söylediğin söz yarasını kaşımış oldu, eşinle alçakgönüllü bir şekilde onunda ileride senden daha fazla para kazanabileceğini ve senin ya da onun parası farketmediğini, sonuçta ikisininde bir keseye konulup oradan ihtiyaçların karşılandığını, aranızda sevgi saygı olduktan sonra parayı bile düşünmemeniz gerektiğini anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin benim param mı var? İkimiz bir aile kuracağız ve birlikte yaşayacağız, ben borçlarımızdan daha çabuk kurtulmak için öyle dedim. Bunun mevzusu aramızda olabilir mi Allah aşkına? Gibi şeyler söyle brnce
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledm :(
- +1 yıl
Ne dedi pekş
Soran+1 yılhiç bişey konuşmuyo küçümsedn diyo başka bşy demiyo
- +1 yıl
Söyle ona kız gibi Trip atmasın, adam olsun. Senin ne niyetle söylediğini açıklamana rağmen inanmıyorsa bişey deme uğraşma
Soran+1 yılsevgilim olsa tamam uğraşmam asla böyle trip çekmem ama sevgili değiliz sonuçta küçük çocukalrda değilz
- +1 yıl
Sorun da orda ya çocuk değilsiniz neyin derdinde bu adam? Maaşı ne kadar ki
anam erkeklerin en çok takıntı yaptığı konulardan birisi.. yanlış anladığını söyle, özür dile ama bu konuda kopleksini atmalı yoksa çook sıkıntı yaşarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılhepsini söyledm ama hala sinrli napcam ya :(
Yandın sen. Bir erkeğe 2 şey hakkında laf etmeyeceksin; 1 penisi 2 parası
45 Yorumla
Soran+1 yılAma işte 2. sini yaptm nasl düzltmem gerekiyo şimdi :(
- +1 yıl
Düzelmez ki. En ufak bir tartısmanızda bile yine o konu acılır, sen dedigine 1000 kere 3000 kere pisman olsan da erkeklik gururuna yediremez. Benim aynı olayı annem yasamıstı ama tam tersi. Babam anneme sen kac para maas alıyorsun ki demis. Annemin de bedduası tuttu babam isten atıldı annem 5 milyar maas alıyor. Dua et beddua etmesin sana
Soran+1 yılYok etmez :D biliyom ben o bedduayı hiç sevmez :D
Soran+1 yılİnşallah :(
+1 yılYapacağın tek şey işini yani maaşı denk bir iş bulmak olabilir en net çözüm bu olur galiba, o ona kızdı ya daha uzar gider kafasında başka mevzular oluşur.
03 Yorumla
Soran+1 yılben öğretmenm oda asgari ücretle çalışıyo denk olmuyo işte maaşlar. Ama ben bunu hiç bir zaman sorun etmedm
- +1 yıl
adam şimdi iş bulmaya da kalkışır düzenini de bozar ya, bilmiyorum nasıl biri ama eşi olan sizsiniz en çok sizin tanımanız gerekir çözümü de kendiniz düşünmeniz lafla olur ya da başka birşeyle umarım aranız tekrar düzelir, mutluluklar diliyorum size bir ömür sürer inşallah.
Soran+1 yılSağol inşllah
+1 yılBunlar küçük teferruat lar merak etme onu gece ara yanlış anladığını söyle hem o sen öyle dedin diye değil sanırım kendi içinde varmış o düşünce o yüzden bu kadar uzatmış boşver geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede kendi içinde vardı. Ama öneml olan bu değil nasıl çözcm olayı
- +1 yıl
Sen Özür dilemissin şimdi affetme sırası onda. Istersen ara tekrar konuş
Soran+1 yıldefalrca aradım konuşuyoruz ama nuh diyo peygamber demiyo
- +1 yıl
Baya inatçı zamana bırak o zaman yatisir o da
Olur böyle şeyler ama daha dikkat etmelisin. Bu arada ilk kez erkekten daha zengin bir kızın evleneceğini duyuyorum :D sizin gibiler var mı yoksa siz tek misiniz? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvardır illa ki ya :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bamteline basmısşın, erkeklerin en takık olduğu mevzu. Özür dile samimi bir şekilde ve öyle düşünerek söylemediğini belirt, kırgınlıklar geçer önemli olan büyütmemek
05 Yorumla
Soran+1 yılsöyledm :( ama olmadı
Soran+1 yılyapıcamm :( umarm en kısa zamanda geçer
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılValla özür dile. Kötü bir niyetinin olmadığını iyiliğinizi düşündüğünü söyle derim. Bir de sevdiği bir yemeği falan yapıp gönlünü de almaya çalışabilirsin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılsözle düzeltmem lazım. konuşarak yani ama ne dicem
- +1 yıl
tamamen iyi niyetle söylediğini anlaması lazım. senin maaşın ne zaman sorun oldu da şimdi böyle yapıyorsun diye hafif tatlı çıkışırsan belki yumuşar. çünkü bazende çok üsteleyince daha çok kaçıyorlar.
Soran+1 yılöyle de dedim. ne zman ben bunu sorun ettm dedm. sana yıllar önce söyledm ekmek alcak paramız bile olmasa benm için sıkıntı değğil dedim
- +1 yıl
o zaman yuh artık alınacak yer arıyormuş. ya da canı sıkkınmışta buna bağlamış. sıkma canını dicem ama sıkıcaksın o yüzden yakında düzelmesini umuyorum. ama kendini yeme. bunda bir şey yok
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılönce karar ver nişanlınmı kocanmı. benim görüşüm kötü birşey söylememişsin ama alınganlık yapmış. maaş fakı önemli değilde aranızda eğitim farkı varsa ileride problem yaşayabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılhem maaş hem eğitim farkı var
- +1 yıl
allah kolaylık versin o zaman.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenince senin benim param davasi olmamali
Sonucta o paralar sizin ailenizin
Bence senin benim maaşım lafi yerine odenmesi gereken fiyat ile ilgili konussaydin daha iyi olurdu12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ağzımdan öyle çıktı işte :(
Nişanlın mı kocan mı? Yoksa Müge Anlı'ya çıkarılıpta 10 küsür kişi ile nişanlanıp, 1'i ile evlenen kız sen misin :O
12 Yorumla
+1 yılona aslinda borclardan daha cabuk kurtulmak istedigin icin öyle dedigini söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama yanlış anladı bir kere düzlmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılfaiz yükünden çabucak ve en az hasarla kurtulmak niyetinde olduğunuzu söylerseniz sıkıntı kalmaz sanırım. alıngan adamla da iş yürümez ya, umarım huyu değişir.
bana sorarsanız faize kökten karşıyım.00 Yorumla Ahh naptın sen bir erkeğe asla kullanmaman yapmaman gereken bişidir bu erkeklik gururu devreye fena girmiştir özür dile bence
10 Yorumla
+1 yılO ilişki sıçmış usta, söyle o adama ayrılsın senden, çünkü sonunuz iyi olmayacak, benden söylemesi
11 Yorumla
Soran+1 yılhayr olmaz ayrılmak yok :)
+1 yılÇok derin konudan girmişsin, erkek evin direğidir, yapamasa bile hepsini herşeyi o üstlenmek ister.. Gönlünü al nasıl yapacağını hepimizden çok en iyi sen bilirsin. Ama o kadar zor bişey değil emin ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gönlünü al adamın.. sorun olmaz bir daha ki para mevzuularında cümlenin sonunda "sen ne dersin kocacım" vs. de eklemeyi ihmal etme böyle değerli hisseder insanlar kendini.. fikrine işine karakterine saygı duyulmasını isterler.
00 Yorumla
+1 yıl"seninkiyle iki katı süede anca ödenecek" işte bu cümle koyar adama. boş ver siniri geçer o kadar önemlii değil. bisürü insan var karısı fazla kazanan. ortak havuz yapıp harcamalarınızı ona göre ayarlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılevlat acısı gibi koymustur bu olay. çözülmez içinde dert olarak kalacak hep. sadece sessiz kal. bişey deme. bişey dersede ne desen haklısın de. paranın p sini bile alma agzına konusurken.
00 Yorumla
+1 yılburada yazdıgın duygu ıle duygularını ıletmelısın. ve kocanında bıraz daha ekonomık dusunmesı gerekıyor sankı..
02 Yorumla
Soran+1 yılburdakilerden daha yoğun duygularla söyledm ama yine fayda etmedi
- +1 yıl
ozma bu konusmları dusunmesı ıcın zman tanıman en dogrusu gıbı. kucuk kucuk suprızlerle hafıften gonul almaya calıs. bılırsın bız erkekler gurumuz krııldıgında cocuktan farksız oluyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onunkiyle yatırıp arada benimkiylede takviye yaparız demen makulken. bu şekilde küçümsemene alınması normal. konuyu çok uzatmayıp sadece özü dileyrek essiz kalman yeter
00 Yorumlabence üste çıkabilirsin. alınganlık yaptığını, böyle düşünmemesi gerektiğini, senin ikinizin iyiliği için bu şekilde düşündüğünü açıkla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıkladım söyledim ama yok olmuyo
Yalniz benim anlamadigim su. neden. senin. parani veriyorsunuzki krediye. Ay sonunda herkes parasini almiyormu koyun masaya birlesyirin. gerektigi. kadar krediye verin. gerisini de harcama yani sorun. nedir?
00 Yorumla
+1 yılBunun neresi küçümseme ablacım. aksine Allah herkese nasip etsin senin gibi. kusura bakma ama bu kadarda kompleks sahibi birini önemsemen iyi değil. şımartırsın tepene çıkar yarın.
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben çok seviyorum onu tepeme çıksada bişey demem. sadece beni yanlş anlamamalı nasl düzltcm olayı ne demem gerek
- +1 yıl
Öyle yapma bak burada sevdiği için nice fedakarlıklar yapıp karşılığını alamamış adamlar var. sırf onuru gururu için vazgeçmiş. onları rencide ediyorsun. onların suçu ne. onlar gibi adamlar dururken neden senin gibileri kötülerin harcı olsun. sözüm sırf bura için değil dışarısı içinde geçerli.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBozulması tamam doğal ama fazla alınganlk yapmış sanırım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemeğe filan götür orda konuş ve Özür dile eğer ortam yerde olursaniz belki küslü geçer.
00 Yorumla
+1 yılÖzür dile kabul etmezse onu gıdıklayacağını falan söyle durmadan lütfennn lütfeenn de 😊yumuşat onu😊 tabi çok ciddi biriyse olmaz o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılAffeder ya merak etme küçük şeyler bunlar hem sen gerçekten küçümsemediysen sorun yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten küçümemedim tabiki. farkında bile değilim öyle bir anlama geldiğini ama nasıl düzlticem şimdi ne dicemde affetck siniri geçcek
Iyide dogruyu soylemissin fazla alingan bence zaten biliyo maas arasi farki dile getirincemi kotu oluyo
10 YorumlaOyle denir mi ya? Gururu incinmistir. git al gonlunu.
00 YorumlaTam tersini soyleseydin yanlış olurduda senin dedigin dogrusu. Nişanlı yanlış yapmış. Bence küçümseme yok. lafını arkasında dur derim.
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi iyi tanıyorsanız sorun etmemesi lazımdı aslında. Niyetini ona tekrar anlatıp "ben söyleyeceğimi söyledim" diyebilirsin yalan değil sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. "Nişanlımın maaşını"
"Kocamın maaşını yanlışlıkla küçümsedim."01 Yorumla- +1 yıl
hangisi bir karar vermesi lazım :D
+1 yılNişanlınmı kocanmı hangisi. D ama biraz ayıp etmişsin
05 Yorumla
Soran+1 yılNişanlımda kocam olcak ya ondan detayda öyle yazdım :D az kaldı çnkü :D farkındayım ayıp ettiğimi ama sonradan farkettm nasıl düzltcm bunu
- +1 yıl
nişanlın nsıl bir tip bilmiyorum Genel konuşcam. açık açık söyle böyle böyle de bizim aramızda paranın lafı olmamalı de. yani yok şöyle özür dilerim böyle özür dilerimlere girersen çıkaman.
Soran+1 yılsöyledm ama olmadı yine ya en son özür de diledm ama yok olmuyoo
- +1 yıl
zamanla geçer zamana bırak. sanırım nişanlın trip atmayı seviyor sana sabır versin Allah :)
Soran+1 yılAyy sağol çok seviyo hmde
Bunu güzel bir şekilde kocana art niyetim olmadığını güzel bir süprizle falan gönlünü alabilirsin. Şimdi biz erkekler gururluyuzdur hele bu konularda inceden girmen gerek :D
00 Yorumla
+1 yılSen mantıklı yaklaşmışsın. Dışarıya daha fazla kredi ödemeyelim diye tekrar tekrar belirt o zaman anlayacaktır. Bu tip konuşmalara başlarken sakın yanlış anlama diyebilirsin. Çünkü hassas bir konu.
00 Yorumlasenin kazandığın paranın aslında senin olmadığını birlikte emek vererek kazandığınızı anlat ona. Sonra git çocuklar duymasının bu konuyla ilgili bölümünü bul. Orada çok iyi işliyor bu konuyu ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümü o ya
+1 yılEn doğrusunu yapmissin. ben bir kucumseme goremedim bunda, karsi tarafin problemi bu bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli alinganlik yapacaksa böyle... Kötü birnsey dememişsin yediremiyorsa birlikte olmasaymiş senle.
02 Yorumla
Soran+1 yılpara konusunu sürekli yapıcak bu belli
Cevap sahibi+1 yılIşin zor senin canim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin maaşının evleneceği kızdan düşük olmaması gerekiyor yoksa bu tartışmalar bitmek bilmez
13 Yorumla
Soran+1 yılAma oldu işte napıcaz bir yardım ett nasıl gönlünü alcam
Cevap sahibi+1 yılOnu en iyi tanıyan sensin daha önceki kırgınlıklarında nasıl gönlünü alıyorsan yine öyle yap
Soran+1 yılBu onun için bambaşka bir konu daha önceki taktikelrm uymaz bu konuya :D
+1 yılNişanlı mısın, evli misin anlayamadık ama her neyse. Yani sen mantığını konuşturmuşsun, alınganlık yapmasın o da şimdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen çok ince düşünmüşün kızacak bir durum yok evliysen az çok ayrımı yapmayacaksın olanı birlikte kulanacaksın
00 Yorumla keşke öyle değil de ikimizinki toplam şu kadar oluyo şu kadarını krediye öderiz deeydn kırıcı olmuş olabilr bir erkek için gönlünü al
10 Yorumlaaslında o kadar alınmaması gereklıydı sen borcunuzun cabuk bıtmesı ıcın oyle dedıgını soyleee duzelır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yanlışlıkla küçümsemiştim, ay sonunu zor getirince ben de bide ev kira değil kira olsa ne olacaktı bide dedim o da kızdı. Ama özür diledim öyle demek istemedim dedim geçti yani uzatılmaz böyle şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. aslında iyi niyetinden demişsin ama bir anlamda paran kadar konuş der gibi anlamış. anlayışlı birisi ise bunu kabullenecektir iyi niyetinden dolayı. fazla üstüne gitme bence
00 Yorumla
+1 yılSen kalk erkegine ateş et sonra bana yardım edin :D kimse sana yardım edemez sana eger lavuk seni gercekten seviyorsa uzun bir süre o sözün kulagında cınlanır
00 YorumlaEğer istersen işi bırakabilirim de , senin maasin ikimizede yeter de alirsin gonlunu :) tabi birakma isi ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim ama onada yanaşmıyo beni ilgilendirmiyo diyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olmuş ama okadarda büyütülcek bir durum yok düşünemedim biran özür dilerim niyetimin kötü olmadığını sende biliyorsun aaskım bebeğim de yumuşatıcı sözler söyle. tatlı dil herzaman işe yarar :)
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımın maaşını yanlışlıkla küçümsedim yardım edin lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler