Maalesef böyle insanlar hep oluyor. Sana dost görünüyor ama eski sevgiline yürüyor. Zamanında bunu yaşayanlar vardır elbet. Bende merak ettim sizlere de oldu mu?
Sırtınızdan bıçaklamak isteyen insanlara, arkadaş dediniz mi? Eski sevgiliniz buna karşılık verecek kadar kalpsiz miydi?
Maruz kalmışlığım olmuştu, öğrendiğimde canım öyle bir yandı ki o acının haddi hesabı yoktur. O an ki gözyaşlarımı biriktirseydim büyük bir bardak dolardı. Hala anlatırken içimde bir burukluk oluyor, Allah kimseye yaşatmasın.
Olmuştu. Haha Ama eski sevgilim olduğunu bilmiyorlardı. Bir yarışma olmuştu ve okulca gitmiştik. Yarışmada eski sevgilimin okuluda vardı. Ve sevgilim yarışmacıydı. Yarışma bittikten sonra konuşuyorduk eski sevgilimle. Selamlaştık, sarıldık, hâl hatır falan sorduk. Sonra okullarımıza döndük. Sevgilim olduğunda herkese anlatmadığım ve gösteriş yapmadığım için bizim okulda bilinmiyordu. Ama eski sevgilimin okulunda beni herkes biliyordu, onunla manit olduğumuzu. O anlatırdı. Sınıfımdan iki tane kaşar arkadaşım "O yanındaki yakışıklı kimdi?, Adı ne? , İnstagramdan bulmam lazım. " dediler. Haha Bende gülerek dedim ki " O yakışıklı benim eski sevgilim " . Sonra kızlar " Çok yakışıyorsunuz neden ayrıldınız? " diye falan sordu. Ben terk ettiğimi söyledim. Yazık çocuğa kim bilir ne kadar üzdün demişlerdi.😅Sonra o 2 kız " Neyse eski sevgilisiniz, eski eskide kaldı " dedi. İsmini söyle Instagram'dan ekleyelim diye söylemişlerdi yine. Erkek görmemiş gibi. haha Tam kaşarlar. Bende gülerek ismini söyledim. Al sizin olsun aranızda paylaşın diye dalga geçmiştim. Tam kezbanlar ya. Eski sevgilime anlattığımda gülmüştü. "Bana yüz vermiyorsun, hayranlarım varmış bak" demişti. Haha Ve onların Instagram takip isteklerini silmişti.
Olmadı benim yaşım 37 bizim zamanlarda enişte dedinmi bitmişti ayrılsak bile o eski enişte dediğimiz insanı yolda görsek konusmazdik yalnis anlaşılır diye arkadaşımıza saygıdan. 'la zaten bizim zamanda lisede cep telefonu çıkmıştı herkes çağrı atıyordu çağrı atma modaydı hahahaha daha saf organik güzel zamanlarda yaşadım. Oyuzden böyle bi serefsizlikle karşılaşmadık
Eski flörtümün arkadaşımla sürekli benden konuşmasıyla ikisinin yakınlaştğnı hissedip s.. Etmiştim hayatımdan onları, vakit lise son zamanları.. Bu olaydan sonra kadınlara güvenim kalmadı.